Pris og kvalitet i top. Fik helstegt pattegris med masser tilbehÞr som vi selv havde udvalgt, alt var virkeligt lÊkkert, kÞd dejlig mÞrt. Leverings/servering blev overholdt som aftalt ingen sl... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Festgrisen:-) I forbindelse med min 50 Ã¥rs fÞdselsdagsfest, havde jeg bestilt pattegris med tilbehÞr. Pattegrisen var helt perfekt tilberedt, og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rosenvej 20, 5792, à rslev, ãã³ããŒã¯
- info@festgrisen.dk
- festgrisen.dk
LÊkker mad og fantastisk personale
Vi havde booket festgrisen til at lave helstegt pattegris med tilbehÞr til 38 Pers. Det var en god og tryg oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til de tog hjem fra festen. FÞrst gode svar via tlf, og senere gennem mail, så kom de sÞdeste to mennesker og satte grill og gris i gang, og til slut et par unge friske fyre og skar grisen ud og serverede. Alle var venlige hÞflige og professionelle.
Og så til selve maden- fantastisk lÊkkert ! Alle gÊster har virkelig rost maden, alt fra gris til salater, flÞdekartofler og den brune sovs. Jamen det var bare så lÊkkert. Så stor ros herfra og man kan trygt bestille herfra. Hvis vi skal have lignende en anden gang så vÊlger vi 100% festgrisen.
Og den lille sÊrhilsen til vÊrtsparet fra slagteren var jo Fantastisk (kÊber er bare lÊkkert og mÞrt)
Virkelig lÊkker mad
Vi fik mad fra festgrisen i lÞrdags. Det var virkelig godt mad og der var masser af ser på trods af at der kom 3 ekstra gÊster.
Jeg kan kun anbefale at bestille herfra og gÞr det her sikkert igen en anden gang.

Helstegt pattegris med tilbehÞr til 30 års fÞdselsdag
Jeg havde bestilt helstegt pattegris til min 30 års fÞdselsdag til 45 personer, vi var ca. 40 personer og der var meget mad i overskud. Der var styr på alt og der kom den sÞdeste unge mand og stilte grillen op 4 timer fÞr. Derefter kom ejeren af festgrisen 30 min fÞr vi skulle spise. Det var det lÊkreste mad med tilbehÞr og grisen var saftig og alle vores gÊster synes maden var virkelig god! Kan klart anbefale at bestille mad fra festgrisen, hvis man vil have lÊkker mad til sin fest. De bedste anbefalinger får de ihvertfald fra mig.
Den bedste anbefalingâŠ
Festgrisen leverede mad til en have fest i Stenstrup i går. Det var utrolig lÊkkert og både kÞd, kartofler, brÞd og salat var flot anrettet. Jeg giver den bedste anbefaling til Festgrisen...

Festgrisen - bedste pattegris
Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Festgrisen:-) I forbindelse med min 50 års fÞdselsdagsfest, havde jeg bestilt pattegris med tilbehÞr.
Pattegrisen var helt perfekt tilberedt, og tilbehÞret i form af brÞd, salater og kartofler var lÊkkert med friske rÃ¥varer og ikke sovset ind i for meget dressing m.v. Det hele var SÃ
lÊkkert, og alt var helt perfekt. Det synes gÊsterne heldigvis også:-)
Start af grill og udskÊring blev klaret af to meget sÞde og behagelige medarbejdere. ALT spillede bare - og der var rigeligt mad:-)
Festgrisen bidrog i den grad til, at min 50 års fest blev en helt igennem fantastisk fest - TAK:-)

Det super god mad
Det super god mad, og rigtig god service, alt det klappede bare som det skulle, og god til at komme med ideer til at samme sÊtte en menu.

Festgrisen ããã®åç
Fantastisk mad og der var nok af denð

FANTASTISK OPLEVELSE
FANTASTISK OPLEVELSE! Vi bestilte fra festgrisen til et svendegilde med ca 100 unge mennesker. Der var styr pÃ¥ alt, rigtig god kommunikation med firmaet lÞbende og maden var Sà god og bedst af alt - der var masser af det. BÃ¥de gris og tilbehÞr levede mere end op til forhÃ¥bningerne. Det er bestemt ikke sidste gang at vi bruger festgrisen.dk og kan varmt anbefale dem til andre der vil vÊre sikre pÃ¥ kvalitet og nok mad til selskabet. Det er det mest smilende og serviceminded personale der kommer ud og skÊrer grisen op. Og prÞv endeligt ogsÃ¥ deres broccoli salat og flÞdekartofler. MUMS! 5 ud af 5 stjerner herfra. ð

Super lÊkkert og professionelt
Super lÊkkert og professionelt. Hermed min bedste anbefaling: Ud af fem mulige stjerner, scorer de seks stjerner :)

Festgrisen ããã®åç
De får de bedste anbefalinger herfra
De får de bedste anbefalinger herfra, det var så godt. Den unge mand som stod for det, var så sÞd og ydede den perfekte service, alle roste ham ung som gamle. Alt i alt fuldstÊndig tiptop

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, utrolig sÞd fyr der kom og servicerede os, grisen var saftig, lÊkker med sprÞd svÊr, masser af mad , salater og div også i top.
Vi ringer igen

Festgrisen ããã®åç
Bedste gris jeg har prÞvet
Fik grisen med tilbehÞr og dessert til barnedåben og det hele smagte fantastisk. Desuden kokken var meget flink og dygtig. Det var ikke sidste gang vi bestiller derfra.

Bravo
Fik pattegris til vores bryllup og kan ikke gÞre andet end at give 5 stjerner.
Perfekt tilberedt kÞd og dejligt tilbehÞr.
Tak til SÞren som kom og skar ud og serverede - det var en fornÞjelse ð

Festgrisen ããã®åç
Vi fik mad til vores bryllup og det varâŠ
Vi fik mad til vores bryllup og det var virkelig lÊkkert, det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger dem.
Det var gode og store portioner og der var nok til at det var rester

Festgrisen ããã®åç
Hvor var det noget lÊkkert mad og brÞdâŠ
Hvor var det noget lÊkkert mad og brÞd vi fik i går aftes d.24/1
Mange tak for mad

Festgrisen ããã®åç
Vi brugte Festgrisen til mad ud afâŠ
Vi brugte Festgrisen til mad ud af huset til vores arrangement, og vi kunne ikke have vÊret mere tilfredse! Maden var virkelig lÊkker, flot anrettet og kom lige til tiden. Hele oplevelsen var super professionel â personalet var imÞdekommende og sÞrgede for, at alt gik glat. Kan varmt anbefales!"
Gris til fest og service var fantastisk
Jeg fik helstegt pattegris til min runde fÞdselsdag og alt fra planlÊgning til opsÊtning på dagen, servering og opsamling af rester var i hÞj kvalitet.
LÊkkert og leveret top kvalitet
Tusind tak til Jimmi, super god mad og service. Vi fik hele stegtpattegris med tilbehÞr ðð» Alle gÊsterne synes det lÊkkert. Jimmi var top professionel, havde styr pÃ¥ det hele, der var nok mad og mad serveret til tiden- kan kun anbefales!
Fik gris med tilbehÞr til 45 personer
Fik gris med tilbehÞr til 45 personer.
Super lÊkkert. MÞrt kÞd og sprÞd svÊr. TilbehÞret var godt og nok af det. Hvis du vil vÊre sikker på god service og hÞj kvalitet, så er det her fra du skal bestille.
Vi fik grillet oksemÞrbrad
Vi fik grillet oksemÞrbrad, gris og kylling. TilbehÞret var i top, og kÞdet var stegt til perfektion.
Nem at kommunikere med, grillmester var rar og venlig. Fik kun komplimenter for maden, og det skal selvfÞlgelig sendes videre.
Vi ses nok igen!