レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pris og kvalitet i top. Fik helstegt pattegris med masser tilbehÞr som vi selv havde udvalgt, alt var virkeligt lÊkkert, kÞd dejlig mÞrt. Leverings/servering blev overholdt som aftalt ingen sl... もっず芋る

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Festgrisen:-) I forbindelse med min 50 Ã¥rs fÞdselsdagsfest, havde jeg bestilt pattegris med tilbehÞr. Pattegrisen var helt perfekt tilberedt, og... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

37件のレビュヌ

LÊkker mad og fantastisk personale

Vi havde booket festgrisen til at lave helstegt pattegris med tilbehÞr til 38 Pers. Det var en god og tryg oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til de tog hjem fra festen. FÞrst gode svar via tlf, og senere gennem mail, så kom de sÞdeste to mennesker og satte grill og gris i gang, og til slut et par unge friske fyre og skar grisen ud og serverede. Alle var venlige hÞflige og professionelle.
Og så til selve maden- fantastisk lÊkkert ! Alle gÊster har virkelig rost maden, alt fra gris til salater, flÞdekartofler og den brune sovs. Jamen det var bare så lÊkkert. Så stor ros herfra og man kan trygt bestille herfra. Hvis vi skal have lignende en anden gang så vÊlger vi 100% festgrisen.
Og den lille sÊrhilsen til vÊrtsparet fra slagteren var jo Fantastisk (kÊber er bare lÊkkert og mÞrt)

2026幎3月7日

Virkelig lÊkker mad

Vi fik mad fra festgrisen i lÞrdags. Det var virkelig godt mad og der var masser af ser på trods af at der kom 3 ekstra gÊster.
Jeg kan kun anbefale at bestille herfra og gÞr det her sikkert igen en anden gang.

2025幎10月27日

Hej Annette

Dejligt at hÞre, I var glade for vores stegebuffet med oksefilet og marineret svinefilet med tilbehÞr og sovs. Vi glÊder os til at levere til dit nÊste arrangement 😉

Helstegt pattegris med tilbehÞr til 30 års fÞdselsdag

Jeg havde bestilt helstegt pattegris til min 30 års fÞdselsdag til 45 personer, vi var ca. 40 personer og der var meget mad i overskud. Der var styr på alt og der kom den sÞdeste unge mand og stilte grillen op 4 timer fÞr. Derefter kom ejeren af festgrisen 30 min fÞr vi skulle spise. Det var det lÊkreste mad med tilbehÞr og grisen var saftig og alle vores gÊster synes maden var virkelig god! Kan klart anbefale at bestille mad fra festgrisen, hvis man vil have lÊkker mad til sin fest. De bedste anbefalinger får de ihvertfald fra mig.

2025幎8月23日

Den bedste anbefaling

Festgrisen leverede mad til en have fest i Stenstrup i går. Det var utrolig lÊkkert og både kÞd, kartofler, brÞd og salat var flot anrettet. Jeg giver den bedste anbefaling til Festgrisen...

2025幎8月23日

Hej Anne

Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt alt var, som det skulle vÊre 🙌🏻

Festgrisen - bedste pattegris

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Festgrisen:-) I forbindelse med min 50 års fÞdselsdagsfest, havde jeg bestilt pattegris med tilbehÞr.

Pattegrisen var helt perfekt tilberedt, og tilbehÞret i form af brÞd, salater og kartofler var lÊkkert med friske rÃ¥varer og ikke sovset ind i for meget dressing m.v. Det hele var SÅ lÊkkert, og alt var helt perfekt. Det synes gÊsterne heldigvis ogsÃ¥:-)

Start af grill og udskÊring blev klaret af to meget sÞde og behagelige medarbejdere. ALT spillede bare - og der var rigeligt mad:-)

Festgrisen bidrog i den grad til, at min 50 års fest blev en helt igennem fantastisk fest - TAK:-)

2025幎8月16日

Hej Rikke

Hvor er vi glade for at hÞre, at alt spillede og du havde en skÞn og festlig aften.
Tak for at vÊlge os🀩

God weekend!

Det super god mad

Det super god mad, og rigtig god service, alt det klappede bare som det skulle, og god til at komme med ideer til at samme sÊtte en menu.

2025幎8月16日

Hej Rune

Vi er glade for, I var tilfredse og fik den menu, I Þnskede. Tak for at vÊlge Festgrisen 🥳🐷

Jesper, Festgrisen

FANTASTISK OPLEVELSE

FANTASTISK OPLEVELSE! Vi bestilte fra festgrisen til et svendegilde med ca 100 unge mennesker. Der var styr pÃ¥ alt, rigtig god kommunikation med firmaet lÞbende og maden var SÅ god og bedst af alt - der var masser af det. BÃ¥de gris og tilbehÞr levede mere end op til forhÃ¥bningerne. Det er bestemt ikke sidste gang at vi bruger festgrisen.dk og kan varmt anbefale dem til andre der vil vÊre sikre pÃ¥ kvalitet og nok mad til selskabet. Det er det mest smilende og serviceminded personale der kommer ud og skÊrer grisen op. Og prÞv endeligt ogsÃ¥ deres broccoli salat og flÞdekartofler. MUMS! 5 ud af 5 stjerner herfra. 👌

2025幎7月4日

Hej Rikke

Hvor er vi glade for at hÞre, at I er tilfredse! Tak for den flotte anmeldelse og rosende ord☀

Super lÊkkert og professionelt

Super lÊkkert og professionelt. Hermed min bedste anbefaling: Ud af fem mulige stjerner, scorer de seks stjerner :)

2025幎6月28日

Hej Janne

Tusind tak!⭐

Jesper🥳🐷

De får de bedste anbefalinger herfra

De får de bedste anbefalinger herfra, det var så godt. Den unge mand som stod for det, var så sÞd og ydede den perfekte service, alle roste ham ung som gamle. Alt i alt fuldstÊndig tiptop

2025幎6月3日

Hej Karin

Dejligt at hÞre, at I var fuldt ud tilfredse - og tak for de flotte ord!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, utrolig sÞd fyr der kom og servicerede os, grisen var saftig, lÊkker med sprÞd svÊr, masser af mad , salater og div også i top.
Vi ringer igen

2025幎5月30日

Hej Karsten

Tak for de flotte ord, det er vi så glade for at hÞre!
Vi ringes ved - god sÞndag!

Jesper, Festgrisen

Bedste gris jeg har prÞvet

Fik grisen med tilbehÞr og dessert til barnedåben og det hele smagte fantastisk. Desuden kokken var meget flink og dygtig. Det var ikke sidste gang vi bestiller derfra.

2025幎5月31日

Hej Laura

Tak for din flotte anmeldelse og for at vi måtte stå for maden til jeres barnedåb.

God sÞndag!

Bravo

Fik pattegris til vores bryllup og kan ikke gÞre andet end at give 5 stjerner.
Perfekt tilberedt kÞd og dejligt tilbehÞr.
Tak til SÞren som kom og skar ud og serverede - det var en fornÞjelse 👌

2025幎5月24日

Hej Lasse

Tak for at lade os stÃ¥ for maden til sÃ¥dan en stor og betydningsfuld dag🍟

God sÞndag!

Jesper, 🥳🐷

Vi fik mad til vores bryllup og det var

Vi fik mad til vores bryllup og det var virkelig lÊkkert, det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger dem.
Det var gode og store portioner og der var nok til at det var rester

2025幎5月10日

Hej Joan

Tak for de fine ord og for, at vi mÃ¥tte levere maden til jeres store dag - og dejligt I gik mÊtte fra borde🀩

Jesper🥳🐷

Hvor var det noget lÊkkert mad og brÞd

Hvor var det noget lÊkkert mad og brÞd vi fik i går aftes d.24/1
Mange tak for mad

2025幎1月24日

Hej Annemette

Det varmer at hÞre🀩

Det er os der takker🙏

Jesper🥳🐷

Vi brugte Festgrisen til mad ud af

Vi brugte Festgrisen til mad ud af huset til vores arrangement, og vi kunne ikke have vÊret mere tilfredse! Maden var virkelig lÊkker, flot anrettet og kom lige til tiden. Hele oplevelsen var super professionel – personalet var imÞdekommende og sÞrgede for, at alt gik glat. Kan varmt anbefales!"

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

LÊkkert og leveret top kvalitet

Tusind tak til Jimmi, super god mad og service. Vi fik hele stegtpattegris med tilbehÞr 👌🏻 Alle gÊsterne synes det lÊkkert. Jimmi var top professionel, havde styr pÃ¥ det hele, der var nok mad og mad serveret til tiden- kan kun anbefales!

2024幎6月29日

Vi fik grillet oksemÞrbrad

Vi fik grillet oksemÞrbrad, gris og kylling. TilbehÞret var i top, og kÞdet var stegt til perfektion.

Nem at kommunikere med, grillmester var rar og venlig. Fik kun komplimenter for maden, og det skal selvfÞlgelig sendes videre.

Vi ses nok igen!

2023幎8月19日