Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... もっと見る
企業が回答しました
Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... もっと見る
企業が回答しました
Vi hyrde utrustning genom Festljud till vårt bröllop på Helmerslunds gård, Miki levererade och satte upp utrustningen samt plockade ner och hämtade dagen efter. Allt fungerade suveränt och vi gick hjä... もっと見る
企業が回答しました
Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!
Malmö, 21226, Malmö, スウェーデン
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Väldigt bra service och stort utbud av produkter. Lamporna vi hyrde till festen gav fantastik upplevelse och oförglömlig atmosfär!!! Rekommenderas starkt!

Festljud.nu からの回答
Fantastisk service. Miki som har företaget är mycket trevlig och hjälpsam. Belysningen vi hyrde var av hög kvalité och höjde verkligen stämningen på festen till max. Mycket bra priser! Rekommenderas varmt!

Festljud.nu からの回答
Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest. Vi hade ljud och ljus paketet. Vi valde att koppla ihop anläggningen själva. Bara att läsa de enkla instruktioner som dessutom har bild på hur man gör, så löser man det själv på 15min.

Festljud.nu からの回答
Vi hade er hos oss på vår bröllopsdag och allt gick super smidigt, vi hade en bra och öppen dialog och utrustningen var dunder! Jag kan verkligen rekommendera er till andra👏

Festljud.nu からの回答
Fick fantastiskt ljud och ljus mha Miki från Festljud! Det gav proffsigt tryck och lyfte hela dansgolvet på bröllopsfesten! Miki var också enkel och lättillgänglig i kommunikationen och planeringen inför. Kändes tryggt i hela processen!

Festljud.nu からの回答
Ett trevligt bemötande, vänliga förklaringar på alla frågor jag hade. Väldigt måna om att lösa problem till kundens favör. Kan varmt rekomendera dem varje dag i veckan. Tack snälla för en oförglömlig kväll!

Festljud.nu からの回答
Bokade ljudpaket och projektor till vårt bröllop. Väldigt smidigt! Miki är enkel att ha och göra med, svarar alltid på frågor om det var något. Miki var väldigt flexibel, vilket vi gillade!
Kan rekommendera

Festljud.nu からの回答
Super trevlig uthyrare o mycket bra utrustning. Enkelt och smidigt

Festljud.nu からの回答
Professionellt utförande. Lättillgänglig. Bra utrustning för fest och eller högtidsfirande.

Festljud.nu からの回答
Hjälpsam, trevlig, och professionell kille. Kan varmt rekommendera honom. Nästa dotterns studentfest vill vi gärna ha hans hjälp med ljudanläggning. Tack från familjen Pinjuh!

Festljud.nu からの回答
Servicen först och främst. Miki är en stjärna! Det sista han sa till mig när jag hämtade upp ljudanläggningen var ”jag är bara ett samtal bort om det skulle vara något” - och det var han minsann! Han svarade snabbt både i samtal & sms & han var/lät aldrig stressad under tiden, utan det tog den tiden det tog att hjälpa oss med ljudanläggningen. Vi är extremt tacksamma för honom. Ljudanläggningen och lamporna som kom med blev ju riktig höjdare med! Vi trodde inte det skulle bli SÅ bra. Vi kommer 100% tillbaka vid större events/ fester nästa gång!!

Festljud.nu からの回答
JAG ÄR MER ÄN NÖJD! 🤩⭐️ Fantastiskt ljud och lampor som gjorde att festen blev succé! Jag kommer att återkomma varje gång!

Festljud.nu からの回答
Mycket trevlig och professionellt! Rekommenderas!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。