レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis ma ku gi 0 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det

Vores lille pige fylder 4 Ã¥r, og pÃ¥ grund af den aktuelle situation kan vi ikke holde fest. Vi besluttede at kÞbe nogle dekorationer, sÃ¥ hun vil stadig nyde festen, selvom den bliver kun med sine forÊ... もっず芋る

Skrev en kontakt formular om hvor hurtigt de kunne levere. Fik hurtigt svar tilbage og bestilte med det samme. Det lÃ¥ klar til afhentning dagen efter i gls pakkeshop. Hurtig levering og varerne le... もっず芋る

FuldstÊndig fantastisk service! Jeg nÃ¥ede dÃ¥rligt at gennemfÞre betalingen fÞr Thomas skrev at han allerede havde afleveret min pakke hos GLS 🙏🏌 Der kommer heldigvis MANGE bÞrnefÞdselsdage osv d... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos FestmosfÊren er vi leveringsdygtige i festartikler til fÞdselsdage og til fester, hvor vi har folieballoner og oppyntningsartikler til nÊsten alle festligheder og lejligheder. Vi har et stort udvalg af temapakker til bÞrnefÞdselsdage, hvor man nemt og enkelt kan bestille opdÊkning/oppyntning til fÞdselsdagen med temaer som f.eks. Biler (Cars 3), Den Gode Dinosaur, Doc Mcstuffins, EnhjÞrning, Fodbold, Frost, Heste, Minnie Mouse, My Little Pony, Paw Patrol, Pyjamasheltene, Spiderman og Star Wars. Skal du holde en rund fÞdselsdag eller 18 års fÞdselsdag har vi også oppyntningspakker til dette - og stÞrrelser der både passer til en fÞdselsdag derhjemme eller i et selskabslokale.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

279件のレビュヌ

Har bestilt noget d 1

Har bestilt noget d 1. Januar, har ikke modtaget det og de svare ik på mail , insta eller tager ikke telefonen !!! Dårlig service håber ik de trÊkker pengene !!!!!

2022幎1月14日

Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg

Hvis ma ku gi 0 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det
 Hele tre mails har jeg sendt pg der ingen tlf numre at kontakte jeg synes simpelthen det er sÃ¥ respektlÞs at bedrage folk pÃ¥ denne mÃ¥de . Det over en uge siden jeg har bestilt en masse varer til bÞrnefÞdselsdag og ingen af dem er blevet leveret endnu
 Heller ej bliver der besvaret pÃ¥ mine mails .. SÃ¥ dig som sidder bag skÊrmen og tager pengene til dig hÃ¥ber jeg du blir kvalt i dit eget brÊk !

2022幎1月10日

Kan ikke får fat i dem

Kan ikke får fat i dem
Jeg har bestilt nytårspynt den 24 december som skal bruges imorgen jeg har valgt levering efter aftale da jeg bor i Odense, jeg kan ikke få fat i dem det svar ikke på deres telefon og heller ikke når jeg skriver til dem på deres hjemmeside
Har også kontaktet dem på Facebook og instagram uden held

Jeg vil nu annullere min ordre og vil havde pengene retur så jeg kan nå at kÞbe pynt anden sted

2021幎12月30日

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde

Hvis jeg kunne give 0 stjerner sÃ¥ havde jeg det!!!!! Dette firma er Ã¥benbart gÃ¥et under jorden og direktÞr Thomas er IKKE til at finde eller kontakte- 2 tlf nummer som ikke eksisterer og firma adressen er et hus hvor der bor en almindelig familie, som skal forstyrres af kunder, som kan hente ordre, som ikke findes!!! HOLD JER LANGT VÆK FRA FESTMOSFAEREN!!!!!!!!

2021幎12月30日

Ingen kundeservice, ingen levering

Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice! Jeg har en lille pige, som nu står uden det pynt hun har valgt til sin fÞdselsdag på lÞrdag. Det er under al kritisk. Jeg bestilte varerne den 9/11 og alligevel har jeg ikke modtaget dem endnu eller hÞrt fra jer. Jeg er uforstående overfor hvordan i kan drive forretning på den måde. Når jeg forsÞger at kontakte jer, via. Jeres kontakt formular på jeres hjemmeside, pr. Tlf. Eller facebook er der heller ikke svar. Så dårligt både på kundeservicen, kommunikationen og (manglende) levering.

2021幎11月18日
自発的なレビュヌ

Festmosfaeren trÊkker pengene uden og sende varen

Festmosfaeren trÊkker pengene fra. In konto for en fest pakke til min datters fÞdselsdag, kan se på gls nr at pakken ikke engang er indleveret i nu, dette er direkte ulovligt at trÊkke penge inden man har afsendt pakken.
ForsÞgt 3 gange telefonisk og kontakte dem, men de tar den ikke i dtalt besked men ingen ringe tilbage, skrevet mail men ingen svar.
Pas på de tar pengene, men sende ikke varen

2021幎10月27日

Modtag ikke mig pynt

Jeg havde en aftale med ham der ejer festmosfaeren om at levere pynt til min datters 1 års. Jeg havde sendt alt den information han havde bedst om, lavet reklame for firmaet (som var en del af aften) men da vi nÊrmer os hendes dag, svare firmaet hverken på Instagram, facebook, det telfonnr vi har haft kontakt over, deres eget telefon nr. eller mail. Det ender med jeg står med hendes fÞdselsdag uden det lovet pynt fra firmaet og ingen svar..

Øv ikke trovÊrdigt.

2021幎9月24日