Super kompetent, professionel og tilgængeligt forløb fra Epken, der fik os I mål til sidst, trods en masse detaljefnidder fra mig som køber. De slog LB på pris med samme dækninger på alt bortset f... もっと見る
企業が回答しました
Hvis der ikke er lønforhøjelse det er ham der har solgte mig min forsikring så bliver den opsagt med det samme så bare kom i gang kammerat
Jeg havde en super god oplevelse med Mathias der hjalp med at finde den rigtige løsninger for mig til min første bil. Samtidig kunne han også hjælpe mig med at spare på min ulykkesforsikring. Kæmpe an... もっと見る
企業が回答しました
Kæmpe anbefaling herfra! Vi har haft fornøjelsen af at få gennemgået vores forsikringer af Alexander fra Fælles Forsikring, og sikke en oplevelse. Ikke nok med at han har sikret os markant bedre dækni... もっと見る
企業が回答しました
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg forstår ikke at man lave en anmeldelse, på baggrund af et forsikringsskifte, for det er det eneste jeg læser, for præmissen er noget andet, når man har brug for dem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde, alt modtagelse af tilbud, uden at kontrollere det grundigt, at det passer med de dækninger, man før har haft, ellers starter det store problemer, hvilket jeg har oplevet helt fra starten af, og påtalt over for rådgiver, og nu står jeg til at lide, et kæmpe tab, fordi medarbejderen ikke, har gjort hvad der var aftalt, og jeg har derfor angivet en klage, som det første i nævnesthus, som det første, når man bliver mødt, med tavshed og afvisning, af erstatning og bevismaterialet, på optaget samtaler.
For mig er det en meget, grim sag da jeg bliver mødt, med latterlig gørelse, og belaster mig psykisk, hvilket jeg har påtalt, fra starten af, der ikke er plads til i mit liv, med. Ptsd
Forsikringsselskaber skal være loyale, retfærdige, og handle ud fra go skik og ordentlighed. Det er jeg på ingen måder blevet mødt med, hverken fra fælles forsikring ellers forsia, som de formidler for.
Så igen hvordan kan man lave en andmeldse på noget man ikke har gjort brug af endnu.
Har haft forsikringer i over 36 år, uden skader, og nu hvor man har brug for dem, er de der ikke for en.
Opfølgning:
præmissen er tydeligt, sælg så mange forsikringer så muligt for fosia, lyv alt det du kan, og hvis kunden ikke, kontrollere hvad der er blevet aftalt, og skriver under. Finder de først ud af hvor dårligt dækket de er, når man får brug for ens forsikring.
Man kan på ingen måder, straffe dem ved at stævne dem, da de ikke bliver, opkrævet beløbet for ens advokat, hvis de taber en sag. Tilbage holder beviser.
Tag min anmeldelse alvorligt, for du vil ende med et tab, i den sidste ende.
Tænk at det er de ansattes, og ledelsen faglig stolthed, at lyve og bedrage deres kunder.
Svar til dig Viggo som ejer Fælles forsikring, som en del af det komplot med Forsia
Sidst jeg kontrollerede, hvad jeg har betalt for, stod der dato for perioden, af hvad jeg havde betalt for, hvilket er et år. At i så ikke mener, jeg har krav på at være helårs forsikret, på det køre tøj, er vel også en fejl, som alle de andre ting.
Hvad i kan gøre bedre, er at finde jer en anden levevej, end at snyde, og bedrage folk penge, for ting som man betaler, og finder tryghed i.
Jeg lever i en konstant, frygt for at mit hus skulle brænde med, til grunden og jeg, først der vil finde, ud af i ikke har, dækket mig som aftalt, indtil jeg er ude af jeres klør.
Tænk lidt over det, eller bare forsæt med at være ligeglad, istedet for at handle, og være loyal og fair, som et forsikring selskab skal være.
Nå jeg må jeg gøre opmærksom på, at det er strafbart at lyve, som forsikrings formidler.
Det måske derfor, i nægter at udlevere, den agtindsigt jeg har bedt om, med optaget samtaler?

Fælles Forsikring からの回答
God behagelig betjening og fornuftige priser.

Fælles Forsikring からの回答
Havde en god dialog, med Alexander Han lavede en god pris og tilpassede den til mig Jeg har skiftet

Fælles Forsikring からの回答
Utrolig professionel og ordentlig vejledning. også realistisk samt etisk.
mine klare anbefalinger :)

Fælles Forsikring からの回答
Kompetent overblik og rådgivning. Aleksander havde styr på tingene, og tålmodighed da nettet sløvede processen. Rigtig god oplevelse og samtidig en betragtelig reduktion af prisen for min nye forsikring!

Fælles Forsikring からの回答
Havde en god dialog, med Surush.. Han overholdt også aftaler om og ringe tilbage osv.
Jeg har skiftet til fællesforsikring, da de var skarpest på priserne.

Fælles Forsikring からの回答
Har haft flere rigtig gode og uddybende samtaler med Sylvester, han er yderst behagelig og ærlig omkring forsikringerne, er rigtig godt inde i dækningerne.
samtidig er han dygtig til at finde den rigtige pris som matcher det efterspurte og det tilbudte, kan kun varmt anbefale Sylvester.

Fælles Forsikring からの回答
Fantastisk service, fik det hele flyttet og gjort klar, kan klart anbefales, og deres medarbejder Alexander, gik det hele fantastisk igennem 👍👍👍

Kan varmt anbefales!
Jeg havde en rigtigt god snak med Sylvester. Han var skarp på dækningerne og lavede et godt tilbud til mig. Han tog sig tid til at lytte til mine spørgsmål, forklarede tingene på en meget overskuelig måde og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret.

Fælles Forsikring からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alexander Hansen. Han var professionel, venlig, hurtig i sin kommunikation og kom med et rigtig godt tilbud. Kan klart anbefales.

Fælles Forsikring からの回答
Super professional betjening og en ENORM besparelse i forhold til hvad de store forsikringsselskaber kan tilbyde. Kan anbefale 120%

Fælles Forsikring からの回答
Jeg talte med Alexander, som var imødekommende og behjælpelig med at forklare og finde de rigtige løsninger. Han klarede alt på en dag og var god til at holde mig opdateret undervejs. Jeg har været godt tilfreds og fik sparet en del. Kan anbefale det.

Fælles Forsikring からの回答
Gode priser og vejledning. De tager sig god tid og hjælper gerne med spørgsmål.

Fælles Forsikring からの回答
Rigtig god service hos Fælles Forsikring. Jeg blev kontaktet af en venlig rådgiver, som tog sig tid til at forklare tingene ordentligt og svare på mine spørgsmål. Hele forløbet var nemt og overskueligt. Kan klart anbefales!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。