Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fik en genopringning efter et halvt år efter sidste gang var det for dyrt at skifte denne her gang kunne jeg spare 3000 om året for samme lille smule bedre dækning
企業が回答しました
企業が回答しました
Viggo tog sig tid til at lytte og forstå vores behov for forsikrings dækning. Behagelig samtale
企業情報
当該企業による記述
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
連絡先
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , デンマーク
- kontakt@fforsikring.dk
- fforsikring.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Viggo tog sig tid til at lytte..
Viggo tog sig tid til at lytte og forstå vores behov for forsikrings dækning.
Behagelig samtale
Venlig og dygtig medarbejder.
Venlig, hjælpsom og yderst kompetent medarbejder (Sylvester)
Kan kun anbefale dem.
Professionel rådgivning
Efter tålmodig, grundig og professionel rådgivning af Jason Rotman får jeg flyttet alle mine forsikringer fra If til Forsia.
Fik kompetent og professionel…
Fik kompetent og professionel vejledning af Alexander ved skifte af forsikringsselskab til FForsikring.
Meget venlig og imødekommende…
Meget venlig og imødekommende betjening.
God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at mærke med minium samme eller bedre dækning.
Mvh Taus Thinesen
I dag har jeg talt med Marcus Blom
I dag har jeg talt med Marcus Blom.
God tlf samtale og gjort at jeg og min kernefamilie blev dækket godt ind.
Jeg vil direkte anbefalde Marcus Blom.
5 stjerne fra mig. 👍

Overblik i særklasse
Overblik i særklasse. Nøgtern og vejledende baseret på kundebehov. Siger tingene som de er uden sukker coating. Assurance par exelence.

Sparet 3000 om året

Fælles Forsikring からの回答
Rigtig god kommunikation og…
Rigtig god kommunikation og gennemskuelighed. En fast rådgiver som er engageret og viser forståelse for vores behov som blev imødekommet.

Fælles Forsikring からの回答
Gennemgangen af mine forsikringer hos…
Gennemgangen af mine forsikringer hos Fælles Forsikring foregik på en både professionel og imødekommende måde, hvor tingene blev forklaret klart og forståeligt.
Jeg skiftede forsikringsselskab til Fælles Forsikring.

Fælles Forsikring からの回答
Jonathan gav et virkelig godt tilbud på…
Jonathan gav et virkelig godt tilbud på alle mine forsikringer og gav sig god tid til at sætte sig ind i hvad der var behov for at være af dækninger på mine forsikringer. Så tøv ikke med at ringe og få et godt tilbud bil.hus.indbo m.m fra fælles forsikring

Meget høflig personale
Meget høflig personale.
God indsigt.
håber på det kommer til at gå gnidningsfrit.

Fælles Forsikring からの回答
En virkelig god oplevelse fra start til…
En virkelig god oplevelse fra start til slut. Mathias var utrolig venlig, engageret og meget hjælpsom, og jeg følte mig godt rådgivet hele vejen. Derudover fik jeg nogle rigtig konkurrencedygtige priser. Det er sjældent, man oplever så god kundeservice – mine varmeste anbefalinger.

Kan anbefales
Synes det var meget hjælpsomme og gode at snakke med og lavede mig en besparelse som var mega fedt

Fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk dialog med Forsikrings Rådgiver Sylvester. Det har været nemt, på mine vilkår og tider, og med udgangspunkt i mine behov for fremtiden
Sylvesters rådgivning og positive tilgang uden at være sælgende har gjort mit valg og efterfølgende skifte til Forsia meget nemt.
Jeg har allerede anbefalet jer til flere!

Fælles Forsikring
Blev kontaktet af en frisk ung mand som vidste hvad han snakket om, og en kanon hjælp heller vejen igen,havde et par ekstra spørgsmål,ringer og tlf bliver taget og fik den hjælp jeg havde, så kun 👍🏻 herfra af 🤗

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。