Fælles Forsikring レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super kompetent, professionel og tilgængeligt forløb fra Epken, der fik os I mål til sidst, trods en masse detaljefnidder fra mig som køber. De slog LB på pris med samme dækninger på alt bortset f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis der ikke er lønforhøjelse det er ham der har solgte mig min forsikring så bliver den opsagt med det samme så bare kom i gang kammerat

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en super god oplevelse med Mathias der hjalp med at finde den rigtige løsninger for mig til min første bil. Samtidig kunne han også hjælpe mig med at spare på min ulykkesforsikring. Kæmpe an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra! Vi har haft fornøjelsen af at få gennemgået vores forsikringer af Alexander fra Fælles Forsikring, og sikke en oplevelse. Ikke nok med at han har sikret os markant bedre dækni... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店
  2. 事故保険会社
  3. 自動車保険代理店
  4. 住宅保険代理店
  5. 損害賠償保険会社
  6. 保険会社

当該企業による記述

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 240件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Virkelig god kundeservice de hjælper…

Virkelig god kundeservice de hjælper virkelig en godt på vej kan til værre end tid anbefale Fælles forsikring, fik hjælp af Alexander

2026年6月24日

Fælles Forsikring からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og anbefaling! Det glæder os at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Alexander.

De bedste hilsner

Intet at udsætte!

2026年6月18日

Hej Flemming,

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og venlig sælger

Virkelig god og venlig sælger, kan klart anbefale

2026年6月17日

Hej Abdallah,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Alexander.
Tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på.

Kan VARMT anbefale Viggo

Kan VARMT anbefale Viggo! Han er dygtig, lyttende og ved altid hvad der er det bedste

2026年6月9日

Hej Albert

Tusind tak for din anbefaling! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Viggo. Vi er glade for, at du oplever ham som både dygtig og lyttende, og vi giver selvfølgelig dine flotte ord videre.

God oplevelse

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men FF fortjener bestemt en anbefaling. Priserne er meget konkurrencedygtige sammenlignet med resten af markedet, og servicen har været i top hele vejen igennem. En særlig tak til Sylvester for professionel rådgivning, hurtige svar og for altid at være let at komme i kontakt med. Kan varmt anbefales.

2026年6月18日

Hej Nithu,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både vores priser og den service, du har modtaget. En særlig tak for de pæne ord om Sylvester, vi er glade for at høre, at hans professionelle rådgivning, hurtige svar og tilgængelighed har gjort en positiv forskel.

Tak for din varme anbefaling den betyder rigtig meget for os.

God pris og og hurtig kundeservice

God pris og og hurtig kundeservice

2026年6月17日

Hej Aske,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både prisen og vores hurtige kundeservice.

Mega fedt forsikring

Jeg synes, at Fælles Forsikring har nogle rigtig gode tilbud, især for unge bilister. Her kan man få forsikret sin drømmebil til en fornuftig pris. Derfor vil jeg varmt anbefale at forsikre sin bil hos Fælles Forsikring.

Kundeservicen er rigtig god, og man får professionel hjælp hele vejen igennem. Jeg har haft en positiv oplevelse og kan klart anbefale dem.

2026年6月16日

Hej Saleh

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores priser og kundeservice. Vi arbejder hver dag for at tilbyde gode forsikringsløsninger og professionel rådgivning, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du anbefaler Fælles Forsikring det sætter vi stor pris på.

God salgs rådgivning fra Jonathan

God salgs rådgivning fra Jonathan! Meget flink og cool

2026年6月15日

Hej Frederik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Jonathan, og at du oplevede rådgivningen som både flink og cool.

Vi sætter stor pris på din feedback og ønsker dig en rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop modtaget et rigtig godt…

Jeg har netop modtaget et rigtig godt forsikringstilbud, som både gav mig bedre dækning og en skarpere pris end mit gamle selskab. Gennemgangen af mine behov var yderst professionel, og rådgiveren var utrolig venlig og tog sig god tid til at forklare detaljerne. Det har været en nem og tryg proces at skifte. Kan varmt anbefales!

2026年6月11日

Hej Hvur,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har fået både en bedre dækning og en skarp pris, og at du har haft en tryg og nem oplevelse med at skifte forsikring. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den grundige gennemgang og den tid, der blev taget til at forklare detaljerne det er netop den type rådgivning, vi ønsker at levere.

Vi er glade for at have dig som kunde og takker mange gange for din anbefaling.

Alexander var en lyttende

Alexander var en lyttende, rar og forklarende ung mand, giver følelsen af tryghed og der ingen dumme spørgsmål, når man ikke lige forstår 👍
Hvilket er et stort plus, tak for det 🙏

Vh Helle

Hej Helle,

Tusind tak for din varme anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Alexander gav dig en tryg og positiv oplevelse, og at du følte dig godt lyttet til og vejledt. Hos os er der aldrig dumme spørgsmål, og vi sætter en ære i at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå.

Vi sørger selvfølgelig for at give dine flotte ord videre til Alexander det vil han uden tvivl blive glad for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk service

Havde en super god oplevelse med Alexander. Han gav mig ekstremt god service og var super venlig til at besvare alle mine spørgsmål, så vi kunne få en rigtig god aftale i hus. Kan klart anbefale!

Hej Max,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du havde en super god oplevelse med Alexander, og at du følte dig godt vejledt gennem hele processen. Vi er stolte af at kunne tilbyde personlig og kompetent rådgivning, og vi sørger selvfølgelig for at give dine rosende ord videre til Alexander.

Tak fordi du valgte Fælles Forsikring.

Hej Phillip,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet god service hos os.

5つ星のうち1の評価

For at vide at i sagtens kan forsikre…

For at vide at i sagtens kan forsikre min bil, og pludselig kan i ikke grundet bilmodel. Total dårlig service 🙁

Og skriver det så bare i en sms tilbage til mig , vil aldrig anbefale jer

2026年6月9日

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den oplevelse, du har haft.

Da du først kontaktede os, var det vores vurdering, at vi muligvis kunne tilbyde forsikring på bilen. Efter den endelige gennemgang af bilmodel og risikovurdering måtte vi desværre konstatere, at vi ikke kunne forsikre den pågældende bil.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at få denne besked efterfølgende. Vi vil dog gerne præcisere, at vi forsøgte at kontakte dig telefonisk for at forklare situationen, men da vi ikke kom igennem, sendte vi informationen via SMS, så du ikke skulle vente længere på svar.

Vi beklager, hvis kommunikationen ikke levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling - glæder mig til vort samarbejde.

Hej Marianne,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til samarbejdet.

5つ星のうち5の評価

Meget venlig og serviceminded.

Meget venlig og serviceminded.

2026年6月5日

Hej Elham

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en venlig og serviceminded betjening.

Meget fint

Meget fint skar det ud i pap når jeg ik forstod det så jeg havde lidt nemmere ved at forstå visse ting også sparer jeg ogs lige 300+ kr

Hej Mathias

Tak for de flotte ord. Det glæder os, at du fik en god og overskuelig rådgivning og at vi samtidig kunne hjælpe dig med at spare penge.

5つ星のうち1の評価

“Vil ik spilde min tid”

Snakkede med en sælger i dag, jeg ville høre om en bil forsikring. Jeg har ikke nummerpladen som man ikke behøver. Men han mente at jeg skulle have fastlåst en bil for at høre om et tilbud, fordi han ordret “ikke ville spilde sin tid”.

Er det virkelig sådan jeres kundepleje er? Er glad for i samarbejder med forsia, fordi så fik ham sælgeren ik en øre af tilbuddet.

Hej Casper

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker, at potentielle kunder skal møde hos os.

Vi beklager, hvis du har fået indtryk af, at din henvendelse var til besvær. Selvom visse oplysninger kan være nødvendige for at beregne et præcist tilbud på en bilforsikring, skal dialogen naturligvis altid foregå på en imødekommende og respektfuld måde.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gerne se nærmere på forløbet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med oplysninger om, hvornår samtalen fandt sted, så vi kan undersøge sagen nærmere: kontakt@fforsikring.dk

Verdensklasse service

Helt vild god service og rådgivning jeg fik, er mere end tilfreds med prisen og rådgivningen, kan kun anbefale at i vælger Fforsikring.

2026年5月20日

Kære Max,

Tak for din super flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både service, rådgivning og den løsning, du har fået hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden 😊

De bedste Hilsner

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og god til at forklare tingene

Han var inde over alle punkter god til at forklare tingene og generel rigtig flink og snakke med

2026年5月19日

Kære Melizza,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du følte dig godt vejledt, og at du havde en god oplevelse gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på din feedback og er altid klar til at hjælpe igen 😊

De bedste hilsner

Trustpilot エクスペリエンス