KÊre Forsyning HelsingÞr Nu har I sat 1 sÊt nye affaldsspande. Tak for det. Det er imidlertid sÃ¥dan, at jeg betaler for 2 sÊt/2 affaldsafhentninger. SÃ¥ hvorfor leverer i kun 1 sÊt?... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter at fh.dk er gÃ¥et fra bagudvis betaling af faktisk forbrug til kvartalsvis acontobetaling forud er opkrÊvningerne rÞget helt bag om dansen. Regninger bliver ikke fremsendt i Eboks pÃ¥ trods af til... ãã£ãšèŠã
Vauw fem stjerner til Forsyning HelsingÞr , kloak, Theis. Det kan man kalde service, hurtig udrykning, svar/ opringning og rÃ¥d ift hvis problemet skulle opstÃ¥ igen. Endvidere orientering af tidlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forsyning HelsingÞr er et multiforsyningsselskab, der leverer el, varme og vand, og vi sÞrger for, at spildevand og affald kommer godt vÊk.
é£çµ¡å
Energivej 25, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@fh.dk
- fh.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt for dyrt og dårlig service.
Kommunal service
Rigtig fin app "Affaldsportal", hvor man kan melde manglende tÞmning. Derefter sker der ikke noget. OpfÞlgende skriftlige henvendelser bliver heller ikke besvaret. Forsyning HelsingÞr behÞver selvfÞlgelig heller ikke at tage den slags alvorligt, for kunderne har jo ikke andre steder at gå hen.
UtÊt vandledning EspergÊrde
Super hurtig og professionel udfÞrsel af reparation af utÊt vandledning. SÞde og imÞdekommende medarbejdere. Og perfekt rekonstruktion af brud stedet. Fantastisk!
Vauw fem stjerner til HelsingÞr kloak
Vauw fem stjerner til Forsyning HelsingÞr , kloak, Theis.
Det kan man kalde service, hurtig udrykning, svar/ opringning og råd ift hvis problemet skulle opstå igen.
Endvidere orientering af tidligere.
Synd jeg ikke kan give mere end fem stjerner.

Forsyning HelsingÞr ããã®åç
Ville Þnske der ikke var monopol pÃ¥âŠ
Ville Þnske der ikke var monopol på afhentning af affald i sommerhusområdet, så ville der vÊre en chance for at vÊlge.
Helt grotesk at pålÊgge kunden / borgerne så mange krav.
En ting er sikkert, de henter ikke skraldet hvis et grÊsstrå er redt forkert. Og jeg gentager - et sommerhusområde!

Forsyning HelsingÞr ããã®åç
Sur og utålmodig damme i kundesupport
Sur og utålmodig damme i kundesupport, support dammen lagde på selvom jeg var ikke fÊrdigt med samtalen. Fik ikke den hjÊlp jeg havde brug for.
God kundeservice over tlf
Alle gange jeg har sÞgt svar på spÞrgsmål har de vÊret service mindet på telefonen
Renter og rykkergebyrer
Håber virkelig at I også fjerner det fejlagtige rykkergebyr og renter. Det er trods alt jer, som har trådt i nÊllerne ved ikke at registrere rettidige indbetalinger.
Poser til madaffald
Da vi sidste år gik over til affaldssortering fik vi bl. a. leveret en lille grÞn plastic kasse med tilhÞrende grÞnne poser - til mad affald.
Nu har vi fået leveret nye poser som er mindre og passer ikke til den grÞnne kasse, poserne er tyndere og går let i stykker, både når de bÊres til madcontaineren og og i madcontaineren. Billigt.
HelsingÞr Kommun borger
HelsingÞr Kommun borger
GÞrlitervej 24 HornbÊk
adresse folkeregister Borgerservice HelsingÞr
PostNord Danmark
Ikke nÞdel NemID mit-ID E-boks digital borger privatpersoner cp-nummer NEJ
cvr-register advokat vÊgsmål Þkonomiske overvågning navn Lars lenget Sund/misbrugt Netbank Erhverv virksomhed papir
Vi havde problemer med kloakken
Vi havde problemer med kloakken. Men herfra lyder et kÊmpe tak til HelsingÞr forsyning for hurtig udrykning, super sÞde og empatiske folk! SÊrligt stor tak til Theis- dagens helt!

God service :)
Vi har Forsyning HelsingÞr i el, både hjemme og i sommerhuset. FÞr havde vi Energi Andel, men de er umulige at få fat i!
Så vi skiftede og er meget tilfredse! Telefonen bliver altid besvaret når vi ringer. Mails besvares. Aftaler overholdes og de er behagelige og behjÊlpelige:)
Kan varmt anbefale dem!
AffaldshÃ¥ndteringen fungerer iâŠ
Affaldshåndteringen fungerer i sÊrklasse godt - effektivt, venligt og styr på tingene. Jeg bor permanent i Gentofte, som også er velfungerende, men Forsyning HelsingÞr er et niveau over. Tak.
Problemer på snor
Jeg har ikke andet end problemer med dem. Nyligst har de fået lukket for mit el og til trods for at jeg har skiftet selskab, er det nu umuligt at få det tilbage.
Uden el siden torsdag.
Hvis I lÊser denne skrivelse FH, så lad jer ikke narre.. Jeg går skam videre med det her.
Til alle andre - styr fri af det her svindel firma.
Alt for dyre i el.
Alt for dyre i el.
Hos konkurrenter kan man spare 1000 kr minimum
Jeg ved godt priser er steget, men noemalt er mit kvartal 800 kr.
På 2 måneder er den nu 1200 kr. Det har jeg ikke råd til I lÊngden
Oveni kan jeg forstå, at de er totalt afvisende overfor folk kan afbetale og en generelt dårlig kundeservice
Tjek elpris.dk og se andre elselskaber og deres priser.
Det koster intet at skifte
De fortjener ikke en stjerne
De fortjener ikke en stjerne. De skriver at el skal blive billigere 2022 men idag fik jeg en regning på 2200 for en 2 vÊrelses lejlighed. Ringede men de må ikke oplyse hvorfor den er dobbelt så stor og fik ikke lov til at dele regningen på to. Skal finde en anden udbydere.
Jeg synes de skal anmeldes til kontantâŠ
Jeg synes de skal anmeldes til kontant programmet på dr.dk de er nogen svindler jeg har udskiftet elvarme og fik fjernvarme i stedet for og el regning stiger for hvergang jeg får regning af dem hver gang jeg ringer til dem og spÞrger efter deres leder er han der ikke : ( det lugter lidt af svindel og bedrag...
Jeg er ny i kommunen og sikkert bare forvirret...
Jeg er ny i kommunen og sikkert bare forvirret, men ville forvente at når man registere at man har storskrald og pap på hjemmesiden at det så bliver hentet. Lidt specielt at se dem kÞre her hen, vente, også kÞre igen.
Men er nok bare mig der misforstår hvad "afhentning" betyder.
Totalt umuligt at komme ind på mitFH
Totalt umuligt at komme ind på mitFH, vÊrdilÞst
De gÞr hvad de kan for at sÊnkeâŠ
De gÞr hvad de kan for at sÊnke servicen og hÊve priserne den virksomhed så dårligt drevet så var den privat var den tvunget til at Êndre holdning eller lukke kunder er ikke noget man gÞr i
Se på storskrald ordning de får lov med henvisning til miljÞ at krÊve til meldning fra borger så de ikke kÞrte forgÊves det er endt med de samler naboens op og kÞre forbi en bunke der ligger 3 m lÊngere vÊk derudover skal du udfylde et skema hver gang du skal have afhÊndet
Dette er et administrator problem ikke chauffÞrerne er generelt super
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ