Voor 15:00 bestellen, de volgende dag levering. Ik bestelde gistermiddag ruim voorbij die deadline, maar vandaag werd het al geleverd, prima service. Alle bestelde zaken goed verpakt en supersnel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fietsband gekocht. Meteen betaald en snel geleverd. Helaas had ik de verkeerde besteld. Teruggestuurd. 24 juni bevestiging van post NL dat hij is ontvangen. Nu 6-7 nog geen geld retour..... Wel vanda... もっと見る
Reviews hier lezende zou je bijna denken dat dit een malafide bedrijf is. Aangezien ik speciale banden nodig had en ze hier in voorraad leken en erg goedkoop waren toch besteld. In totaal 8 artik... もっと見る
Uitstekende service en scherpe prijzen.
Ik weet niet waarom er slechte recensies op deze site staan. Ik heb ze pas gelezen nadat ik mijn bestelling had geplaatst, maar ik heb die op zondag geplaatst en op dinsdag ontvangen. De bestelling kwam precies overeen met wat ik op de website had gezien en de verpakking was uitstekend. Ik weet niet of anderen problemen hebben gehad, maar ik vond de service uitstekend.
Gisterenavond om 19:30 besteld
Gisterenavond om 19:30 besteld, volgende dag om 10:30 bezorgd. Topservice!
Super snel geleverd
Voor 15:00 bestellen, de volgende dag levering.
Ik bestelde gistermiddag ruim voorbij die deadline, maar vandaag werd het al geleverd, prima service. Alle bestelde zaken goed verpakt en supersnel in huis.
Jammer alleen dat ze de sh*t service DPD gebruiken, want die vinden het blijkbaar normaal om pakketten gewoon voor de deur neer te gooien. Gelukkig was het droog.
Maar wat als het pakket voor de deur was gestolen, leveren ze dan opnieuw?
4 dagen na bestelling
4 dagen na bestelling, zijn de bestelde producten nog steeds niet geleverd, je zult maar een dagje willen fietsen, maar omdat ze zo slecht leveren, staat je fiets nog steeds met een kapotte achterband!! dit is niet de eerste keer, en zoals ik lees ben ik niet de enige die dit ervaart!! ik bestel hier niet nog eens!! waardeloze verkoper!!!!
Bestelling was anders dan omschreven
Bestelling was anders dan omschreven, bij retourzending de helft van het bedrag teruggestort gekregen andere helft niet, ik zou het fout hebben ingevuld, contact opgenomen, kunnen niks doen.....
Zeer slechte service nooit wat bestellen bij dit bedrijf
Slecht product en onbereikbare klantenservice
Heb een band geleverd gekregen met een fabricagefout, vervolgens heeft de fietsenmaker dat moeten constateren, waardoor we daar twee keer zoveel kwijt waren.
Maar van de verkeerde band hoor je dus niets meer! Klantenservice is onbereikbaar en na een week nog steeds geen reactie op het bericht via de website. Alles bij elkaar hierdoor €120,- kwijt voor een nieuwe achterband! Volgende keer maar meteen naar de fietsenmaker voor een goed product.
Zondag besteld, dinsdag bezorgd
Zondag besteld, net geleverd.
Alleen jammer dat er niet bij staat dat ze niet tubeless ready zijn... terwijl ik een tubeless kit meebestelde
Nooit bestellen bij dit bedrijf
Nooit bestellen bij dit bedrijf. Niks klopt! Bestelling zou volgende dag bezorgd worden maar nu 4 dagen nog steeds niet geleverd. Vermeld dan dat volgende dag geleverd wordt dan kan klant iets anders bedenken. Ik heb namelijk dringend nodig. Denk dat mijn bestelling nog paar dagen gaat duren. Klantenservice niet bereikbaar, geen telefoonnummer, niks. Klachten lukt ook niet.
Belachelijk dat dit soorten mogen bestaan!
Ga niet in zee met deze oplichters
Ga niet in zee met deze oplichters. Hun beloften zijn waardeloos. Ik heb op 20 december 's ochtends een bestelling geplaatst. Op hun website staat dat als je voor 15:00 bestelt, de levering morgen is. Op 24 december ontving ik een brief met een trackingnummer dat niet bestaat en niets volgt. Vandaag is het 2 januari. Ik heb geen geld, geen product en niet eens een werkend trackingnummer. Slechtste service
Scherpe prijzen en snelle levering
Scherpe prijzen en snelle levering. ‘s Avonds besteld en de volgende dag thuis. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden op een vriendelijke manier.
Bestellen was anders dan anderen sites
Bestellen was anders dan anderen sites, Je krijgt geen bevestiging of factuur direct na het bestellen, telefoon nummer of email adres is niet te vinden op de site. Volgende dag ontving ik alle gegevens met track en trace, factuur, email en telefoon nummer. Vreemd handels wijze maar toch alles ontvangen wat ik had besteld.
Waardeloze service! Afrader
Banden gekocht voor mijn speedpedelec. Na een paar honderd kilometer kwamen er scheuren in de wangen. Kan ze nu weggooien omdat ze onveilig zijn. Fietsbandonline suggereert dat ik met een te lage bandenspanning heb gereden. Maar voor elke tocht controleer ik mijn bandenspanning en ik heb nog nooit met een te lage spanning gereden. Fietsonline doet niets. Waardeloze service!
Oplichters
Oplichters; geen communicatie of service, maar wel geld innen. Na het bestellen van twee binnenbanden had ik er maar één ontvangen. Apart, aangezien er op mijn mail bevestiging en factuur daadwerkelijk 2 binnenbanden staan aangegeven waarvoor ik al betaald heb. Foutje kan gebeuren natuurlijk, maar ook in de doos een pakbon waar maar één binnenband op vermeld stond. Dat is best vreemd.
Vervolgens dit product retour gestuurd door alle stappen op de website te volgen, waarbij de retourkosten voor de koper zijn. Dat is prima, dacht ik, want mijn geld storten ze na het verwerken van het retour natuurlijk terug. Na anderhalve week even gecontroleerd of ze mijn pakket al hadden ontvangen en inderdaad kon ik op de track & trace van POSTNL zien dat mijn pakket door hen in ontvangst was genomen op maandagochtend 22 januari.
Een week later had ik nog niks vernomen van hen over de ontvangst of de terugbetaling, maar het kon tot wel 14 dagen duren staat op de website, dus nog maar even geduld dan. Vrijdag 2 februari vond ik tot mijn verbazing een, overigens half opengescheurd en beschadigd (inclusief pakbon IN de doos, waardoor het bijna opzettelijk lijkt), pakket voor mijn deur. Hierop een sticker met ‘foutieve terugmelding retour’ met een datumstempel nog vóórdat ik het eerder ontvangen pakket retour heb gestuurd. Dat is al helemaal vreemd. Niet de doos die ik had gebruikt voor de retourverzending, nee, een nieuwe doos (te zien aan het feit dat ik op de retourdoos geschreven had). Met hierin TWEE binnenbanden. Ik heb nooit gevraagd of er toch nog een extra binnenband opgestuurd kan worden, ik heb een retour aangemeld om mijn bestelling te retourneren. Nu heb ik dus én mijn geld niet teruggekregen (waar ik wel om gevraagd heb, want ik wil retourneren) én ik heb kosten betaald voor het retour sturen van een pakket (wat vervolgens weer voor de deur staat) én ik zit met twee binnenbanden waar ik nu niks meer aan heb.
Rare gang van zaken, zo handel je een retourproces niet af lijkt mij. Overigens vind ik het belachelijk dat er geen enkele reactie vanuit hen is gekomen op mijn retourzending. Om het pakket wéér op te sturen zou mij natuurlijk ook wéér geld kosten, waardoor ik het geld van de producten zelf meer dan dubbel zou betalen. Oftewel, ik word gewoon opgelicht waar ik bij sta.
I have no idea where the tires went to…
I have no idea where the tires went to but certainly not to my house. There is no response to my emails, avoid avoid AVOID!
Prima prijs en uitgebreid assortiment - leveringsproces was wat onduidelijk maar uiteindelijk goed.
Binnenband en buitenband besteld - prima prijs. En ze hebben een uitgebreid assortiment. Goede zoekfunctie op de site. Ik kreeg de binnenband binnen een dag - de buitenband duurde 4 dagen. De track and trace code werkte niet dus het was allemaal wat onduidelijk qua verwachting. De website is niet helemaal duidelijk mbt de levertijden. Maar al met al kwam alles goed. 4 sterren voor de track en trace/ shipping experience - bij sommige andere fietsewebshops gaat het iets smoother. Ik zal er nog wel een keer bestellen
Ook problemen met de levering
Ben het helemaal eens met Gert de Jong. Moest ook zelf achter mijn pakket aan. Zolang ze gebruik maken van DHL koop ik er niet meer!
Eigenlijk alles top
Ondanks de mindere reviews hier moet ik mijn eigen ervaring toch helemaal positief evalueren. Besteld op woensdag 14u en geleverd op donderdag rond 8u met Bpost (die vaak DHL leveringen afhandelt). Banden zitten inderdaad in een enorme doos (2 dezelfde in 1 doos en 1 andere in een andere grote doos), maar het positieve daaraan is dat de banden, in tegenstelling tot veel andere online shops, niet in een "8"worden geplooid maar in hun correcte vorm worden gelaten. Ook qua berichtgeving kan je alles goed meevolgen via e-mail. Als ik dan enig puntje mag geven om te verbeteren zou het eventueel zijn dat de prijzen incl. BTW mogen getoond worden, zodat je meteen je totaalprijs van de banden kan zien ipv het te moeten uitrekenen alvorens af te rekenen. Goede ervaring dus met competitieve prijzen.
Fietsonline maakt gebruik van een belachelijke bezorgdienst.…
Fietsonline maakt gebruik van een belachelijke bezorgdienst welke zijn klanten totaal niet serieus neemt!!
Mooie beloftes worden gewoon niet nagekomen met track and trace.
Je mag zelf je pakketje achterna….
Zoek het maar uit….
Verkeerde levering en geen reactie op mail
Bestel een binnenband en een buitenband voor mijn mountainbike. Vervolgens krijg ik een passende binnenband maar 2 (maar 1 besteld) verkeerde buitenbanden. Deze zijn voor een omafiets. Op mail wordt helemaal niet geantwoord. Hier koop ik dus NOOIT meer iets.
De levering was al niet de volgende dag en aftersales kennen ze niet.
De levering was al niet de volgende dag en op een vraag via e-mail reageren ze alleen dat er een ticket is aangemaakt. Op zondagavond een vraag gesteld (de fiets staat nu stil zonder banden) en op donderdag gewoon nog steeds geen antwoord.
Een dozenschuiver dus.
Daar bestel ik nooit meer wat.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。