Fietsenstunt.nl レビュー 912

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na het bestellen kregen we een mail met de verwachte bezorgdatum etc. Zoals aangegeven werd alles netjes gedaan. De fietsen zijn netjes en werden gemonteerd afgeleverd. Top!

5つ星のうち5の評価

Zeer goede prijs, snelle levering en uitstekende communicatie. Na betaling werd ik snel geïnformeerd over de datum waarop de fiets klaar zou zijn en aansluitend kreeg ik snel een voorstel van datum en... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店

当該企業による記述

Fietsenstunt is een Noord-Hollands familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche en is dealer van kwaliteitsfietsen en e-bikes. Met de online winkel, de fysieke winkel en landelijke servicepunten is Fietsenstunt een betrouwbare en professionele organisatie voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets of e-bike.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Fiets werkt niet en slechte communicatie

Ik heb mijn fiets besteld op 4 februari 2026. Vertraging in de levering. Uiteindelijk kreeg ik de fiets geleverd op 7 maart 2026. Blijkt dat de elektrische fiets niet kan worden opgestart. Voorstel van het bedrijf: ik kon de fiets zelf laten herstellen en er zou tussenkomst zijn van 75,00 euro. Dus ik bestel een nieuwe fiets en mag die zelf laten herstellen en bovendien de herstelkost boven 75,00 euro zelf dragen? Daar ging ik niet mee akkoord. Uiteindelijk kwamen ze de fiets terug ophalen. We zijn 18 maart en ik heb nog steeds geen verder nieuws. Zeer slechte communicatie. Ik heb steeds zelf moeten bellen om op de hoogte gehouden te worden. Heel jammer. Nog steeds geen fiets maar wel al volledig betaald op 4 februari 2026.

2026年3月18日

Top service!

2026年2月17日

Cortina u4 dames transportfiets

De fiets werd geleverd op de afgesproken tijd, netjes gemonteerd. Helaas zaten er wel wat krasjes op het stuur, wat zorgde voor een lichte teleurstelling. Desalniettemin is mijn dochter erg blij met de fiets.

2026年3月10日

Betrouwbare webshop

We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De fiets werd netjes aan huis afgeleverd. De afstelling van de montage viel tegen, we hebben zelf nog het een en ander aan de fiets moeten sleutelen. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

2026年3月15日
5つ星のうち4の評価

Online besteld en snel geleverd

Fiets online besteld, werd vlot geleverd en er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Wel was de bel niet vastgezet (ontbrak een schroef) en scheurde de binnenband bij de 1e rit en duurde het 2 werkdagen voordat we reactie kregen (kan alleen online per mail). Dit werd overigens servicegericht en kosteloos opgelost.

2026年3月4日

Nooit iets kopen!

Nooit iets kopen!
Heb hier een fiets gekocht. Zou op voorraad zijn. Direct afgerekend.
Maar na dagen bellen (slecht bereikbaar) iemand gesproken en fiets wordt pas over maanden geleverd. En dan ook nog zeuren als je je geld terug vraagt. Ook dat duurde weken. Maar heb nu eindelijk geld terug. Voor veel mensen is dit echt een dure aanschaf en dan zo met mensen omgaan......

2026年2月17日
Fietsenstunt.nl ロゴ

Fietsenstunt.nl からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling en het contact met ons niet naar verwachting zijn verlopen. Wij begrijpen heel goed dat een fiets een belangrijke en vaak kostbare aankoop is, en dat u duidelijkheid en een snelle levering mag verwachten.

Helaas zijn er in deze periode vertragingen ontstaan in de leveringen van onze leverancier, waardoor de beschikbaarheid van bepaalde modellen anders bleek dan aanvankelijk aangegeven. Dat neemt niet weg dat wij u hierover eerder en duidelijker hadden moeten informeren. Ook vinden wij het vervelend om te horen dat u ons moeilijk kon bereiken en dat de terugbetaling langer heeft geduurd dan wenselijk.

Fijn om te horen dat het bedrag inmiddels is teruggestort. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en processen te verbeteren.

Mocht u uw ervaring nog verder willen toelichten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Topervaring

Via de site zagen we een mooie elektrische fiets. Uiteindelijk besteld in de winkel in Wieringerwerf waar we uitgebreid te woord werden gestaan en goed geholpen. Enkele weken later konden we de fiets halen. In de tussentijd keurig op de hoogte gehouden van de levering via mail. Bij ophalen werd de fiets helemaal naar wens afgesteld. Meer dan tevreden over de service en de kennis van de medewerkers!

2026年3月6日
5つ星のうち1の評価

Niet leveren en niet communiceren.

Fiets van 3.199,- euro besteld. Aangegeven wordt door het bedrijf dat de fiets op voorraad is. Kort erna mail ontvangen dat de fiets klaargemaakt wordt in de werkplaats en naar verwachting een week later bij de vervoerder wordt aangemeld. Vervolgens radiostilte. Op mail wordt niet gereageerd. Zelf maar weer gebeld om te moeten horen dat de fiets niet meer geleverd kan worden omdat de voorraden op zijn. Naast absurd onfatsoenlijk dat je hierover niet wordt geïnformeerd. Resultaat: zwaar teleurgesteld en nog steeds zonder fiets. Nu hopen dat ik mijn geld tijdig terug ontvang. Conclusie: Fietsstunt.nl is geen betrouwbare partij gebleken.

2026年3月5日
Fietsenstunt.nl ロゴ

Fietsenstunt.nl からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen hoe dit proces voor u is verlopen. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend het moet zijn om een fiets van €3.199 te bestellen op basis van de informatie dat deze op voorraad is, om vervolgens te horen dat levering toch niet mogelijk is – en dat u daar zelf achteraan moest gaan.

Dat u na onze eerste update geen verdere communicatie van ons heeft ontvangen, is absoluut niet de service die wij willen bieden. Onze excuses voor de radiostilte en de onduidelijkheid die hierdoor is ontstaan. Wij begrijpen dat dit het vertrouwen in ons heeft geschaad, en dat vinden wij zeer vervelend.

Ook uw zorg over de terugbetaling begrijpen wij volledig. Mocht dit nog niet zijn afgerond, dan willen wij dit uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen. U kunt hiervoor altijd rechtstreeks contact met ons opnemen, zodat wij uw situatie direct kunnen bekijken en ervoor kunnen zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ervaren. Wij waarderen uw feedback, omdat dit ons helpt om onze communicatie en processen te verbeteren.

Team Fietsenstunt.nl

Trustpilot エクスペリエンス