Fietsleven レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een kettingscherm nodig, had natuurlijk geen idee welke maar Fietsleven heeft mijn foto's bekeken om de juiste te vinden. De volgende dag werd hij al bezorgd en het was de juiste! Dank jullie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben woonachtig in Spanje en mijn fiets was gestolen. Gelukkig heeft de Guardia deze wel teruggevonden alleen bleken er een aantal onderdelen te missen. Door mijn framenummer op te geven kon ik de m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf zorgde ervoor dat mijn 10 jaar oude Gazelle opnieuw elektrisch kan rijden!De kapotte bagage/accudrager kon door mijn fietshandelaar niet hersteld worden, noch bij Gazelle besteld...Fietsl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige winkel! Het achterlicht van mijn 7 jaar oude Sparta e-bike was hier nergens meer te krijgen. Wat een verassing: Fietsleven in Blijham blijkt het gewoon binnen twee dagen te leveren.... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バむク アクセサリヌ専門店
  4. ロヌド サむクリング
  5. 䞭叀自転車店

圓該䌁業による蚘述

Groot assortiment fietsonderdelen. Zeer gespecialiseerd in onderdelen van A-merken Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en Cortina. Kun je het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op en zorg dat je het merk, type en framenummer van de fiets bij de hand hebt! We gaan dan proberen het juiste onderdeel voor je te vinden.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fietsen hebben een beurt bij Gerben

Fietsen hebben een beurt bij Gerben Kroes gekregen en fietsen weer super goed
Ik heb mijn electrische fiets in 2012 bij Gerben Kroes gekocht en nu na 12 jaar is de fiets nog in een uitstekende staat met de eerste batterij die nog gemakkelijk op hoogste stand 65 km haalt in de zomer in de winter 40 km.
Fam de weerd,Bellingwolde

2024幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Snel antwoord op vragen welke onderdeel geschikt is.

Heb via de mail framenummer van de fiets doorgegeven en kreeg snel antwoord welke onderdelen waar ik naar op zoek was geschikt zijn en eventuele alternatieven.
Hiermee maken ze echt het verschil met andere online fietswinkels. De onderdelen waren binnen een paar dagen in huis. Voor de 2de keer zeer tevreden met deze fietswinkel.

2023幎12月28日
5぀星のうち5の評䟡

Prima service en review van order

Prima service! Twee buitenbanden besteld en twee binnenbanden. Ik kreeg een e-mail dat de binnenbanden niet de juiste maat hadden (past niet bij de buitenband) met de vraag of ik dat wilde aanpassen. Fijn dat een order bekeken wordt en bij twijfel contact wordt opgenomen. Daarnaast snelle levering

2023幎11月10日

Fijn geholpen door Angela

De vele verschillende onderdelen en onbekendheid maken het voor de hobbyfietsenmaker ondoorzichtig!
Gelukkig heeft Angela van Fietsleven er veel verstand van!!
Goed geholpen en snel geleverd! PERFECT!!

Fiets is weer klaar voor de volgende zomer!!!

2023幎11月4日
5぀星のうち2の評䟡

Behulpzame mensen, maar. . .

Behulpzame mensen, vlotte service, maar ze sturen kapotte onderdelen.
Geven daarna een verkeerd advies zodat je naar een dealer moet, die er veel tijd en energie instopt en dus zijn uren in rekening brengt en het alleen kan oplossen met nieuwe onderdelen. Uiteindelijk besluit je die blijkbaar defecte nieuwe onderdelen te retourneren, vervolgens geeft Fietsleven zeer vlot toe dat hun onderdeel defect was en vertelt dat ze een werkend onderdeel zullen sturen. Vervolgens vertikt de DHL bezorger vrijdag en zaterdag en maandag uit te stappen of zelfs langs te rijden en liegt steeds “we hebben elkaar gemist” op de t&t. Uiteindelijk dinsdagmiddag het pakket bij een DHL punt zelf moeten ophalen. Gelukkig doet de fiets het nu wel weer. Echter wel door Fietsleven’s defecte onderdeel en foute diagnose zinloos €85 moeten uitgeven. Een opmerking waarop ze niet ingaan.

2023幎10月31日
5぀星のうち1の評䟡

Kom je met iets anders dan de doorsnee

Kom je met iets anders dan de doorsnee nieuwe fiets zijn ze te lui om je te helpen of iig even vriendelijk via de mail te woord te staan

2023幎9月19日
Fietsleven ロゎ

Fietsleven からの回答

Goedemorgen Franky,

Ik heb de mailwisseling er nog eens op nagelezen. Uit de aangeleverde info konden wij helaas geen vervangende trapas vinden voor je fiets zoals we je gemaild hebben. Dat is natuurlijk jammer en teleurstellend.
We begrijpen dan natuurlijk volledig dat je ons dan lui en niet vriendelijk vind!

Fietsleven

Spatbord vervangen

Voor mijn 5 jaar oude fiets zocht ik een voorspatbord. Bleek een keer vervangen te zijn door een niet goed passend exemplaar. Zij konden mij een origineel spatbord leveren met ook de bijpassende mini-onderdeeltjes. Alles zeer vlot geleverd.

2023幎9月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス