Fietspechpas レビュヌ

2,135
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Komen hun afspraken niet na onderhoudsbeurt ebike binnen 10minuten klaar stekker afgeknipt van me voorlicht binnen paar dagen zou dat gemaakt worden nu er. Maand later niks meer vernomen en reageren n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na het vervangen van de achter binnen- en buitenband was er een probleem met de versnelling ontstaan. Op mijn mail werd gelijk gereageerd en een nieuwe afspraak gepland. Vandaag is het keurig hersteld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Binnen een kort tijdsbestek (anderhalve week) kon er een afspraak gemaakt worden. Fiets is nagekeken en rijdt weer als een zonnetje. Een onderdeel wat niet voorradig is, wordt binnenkort vervangen. Hi... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車修理店
  2. ロヌド サむクリング

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

連絡先

(2,135)

過去12か月のレビュヌ数: 594ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, netjes op tijd. Bellen kwartier voordat ze aanwezig waren.

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne beoordeling. We helpen u graag weer als dat nodig is.

Keurig op tijd

Keurig op tijd, vriendelijke persoon, netjes gewerkt.

Fietspechpas からの回答

Wat leuk om te lezen, dank u wel voor de 5 sterren. Fijn dat onze monteur u goed heeft kunnen helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn Babboe fiets kreeg een update/

Mijn Babboe fiets kreeg een update/ nieuwe onderdelen door een monteur van Fietspechpas. Ik werd netjes gebeld een half uur van tevoren dat de monteur er aan kwam en hij kwam op tijd volgens afspraak. Het onderhoud ging snel en lijkt vooralsnog goed uitgevoerd.

Fietspechpas からの回答

Dank voor uw positieve reactie. We geven het compliment zeker door aan de monteur.

5぀星のうち5の評䟡

Na mijn glijpartij met mijn fiets

Na mijn glijpartij met mijn fiets, heeft de vriendelijke monteur geduldig op mij gewacht tot ik de trap af kwam om hem mijn fiets te laten controleren. En ook na de controle weer, gelukkig was er niet veel aan de hand, geholpen met het betalen van de rekening. Super geduldig. Bedankt

Top communicatie

Heldere, open en prettige communicatie, vriendelijk en goed geholpen

Kort en krachtig 10/10 beurt

Ik ben geholpen door Mike en het was perfect. Had wat problemen met mijn band en remmen. Dacht eerst dat mijn hele velg kapot was maar kwam neer op een kapotte buitenband. De reparatie duurde niet lang en alles loopt weer op...wieletjes ;)

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen in ons. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en geven uw compliment graag door aan de monteur.

Snelle en vakkundige reparatie

Volgens afspraak op tijd gearriveerd. Vriendelijke en enthousiaste monteur. Uitermate snel en vakkundig de motor van mijn fiets vervangen. Zeer tevreden dus.

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat onze monteur u goed heeft kunnen helpen en dat de werkzaamheden duidelijk zijn toegelicht.

team Fietspechpas

5぀星のうち5の評䟡

Op tijd en netjes gewerkt.

Monteur kwam netjes in het afgesproken tijdvak. Zeer vriendelijk. Snel en netjes gewerkt. Bakfiets kan weer veilig de weg op.

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor de 5 sterren en uw positieve feedback. Daar doen we het voor.

5぀星のうち5の評䟡

De vriendelijke fiets monteur die langs

De vriendelijke fiets monteur die langs komt

Fietspechpas からの回答

Dank u wel voor uw positieve review. Goed om te lezen dat het bezoek van onze monteur en de communicatie als prettig zijn ervaren. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Prima controle

Prima controle. Enige nadeel was dat er weinig communicatiemogelijkheden waren over de datum waarop ze langs kwamen (geen contactgegevens bij eerste melding van 'die en die dag komen we').

Fietspechpas からの回答

Dank u wel voor uw review en de positieve woorden over de controle. Fijn om te horen dat dit als prettig is ervaren.
Wat betreft de communicatie: zodra een opdracht bij ons is ingepland, sturen wij altijd een bevestigingsmail met de afspraakgegevens. We nemen uw feedback mee om dit zo duidelijk mogelijk te blijven doen. Dank voor het delen van uw ervaring.

5぀星のうち1の評䟡

Fiets is nog steeds niet gerepareerd

Fiets is nog steeds niet gerepareerd. Er is evenmin een reparatie datum.

Beste Caroline,

Stuurt u ons alstublieft een mail naar service@fietspechpas.nl op basis van deze gegevens kan ik helaas niets voor u nakijken en uiteraard willen wij dit graag oplossen.

met vriendelijke groet,

Attent en snel

De service was ongelooflijk snel en uiterst professioneel uitgevoerd. Het werk is niet alleen netjes gedaan, maar ook met veel zorg en aandacht voor detail. De monteur was bijzonder attent, nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en beantwoordde geduldig al mijn vragen, hoe klein of groot ze ook waren. Het gaf mij een gevoel van vertrouwen en zekerheid dat alles in goede handen was. Kortom: een uitstekende ervaring die mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen!

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. We vinden het belangrijk om onze service duidelijk, zorgvuldig en professioneel uit te voeren, fijn dat dit zo is overgekomen.

met vriendelijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

De monteurs zijn heel gemotiveerd en

De monteurs zijn heel gemotiveerd en deskundig, vriendelijk en hulpvaardig

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u onze monteurs als gemotiveerd, deskundig, vriendelijk en hulpvaardig heeft ervaren.

Vriendelijke man

Vriendelijke, vakundig, stipt

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk, vakkundig en stipt heeft ervaren.

Vriendelijk en correct

Vriendelijke, correct, super in orde, duidelijk aangegeven wat is uitgevoerd

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de monteur vriendelijk en correct was en dat de uitgevoerde werkzaamheden duidelijk zijn toegelicht.

monteur belt 10 minuten van te voren

monteur belt 10 minuten van te voren dat hij er aankomt terwijl ik niet weet dat ik een afspraak had! Ik heb geen e mail met afspraak gehad want dan had ik hier op kunnen reageren. Nu moet er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden en duurt het nog langer voor de fiets weer bruikbaar is.

Fietspechpas からの回答

Dank u voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de afspraak niet is doorgegaan. Ter informatie willen wij aangeven dat er vooraf twee e-mails naar u zijn verstuurd met daarin de afspraakbevestiging. Mogelijk zijn deze berichten gemist of in de spam terechtgekomen. Desondanks begrijpen wij dat de situatie voor u vervelend is.

was good

was good! Totally recommend.

Fietspechpas からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling!

Hele aardige monteur.

2026幎1月8日

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze monteur als heel aardig heeft ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Service en uitleg van Monteur is helder

Service en uitleg van Monteur is helder , duidelijk en snel

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de service en uitleg van onze monteur als helder, duidelijk en snel zijn ervaren.

Super

Super! Vriendelijke monteur en legde alles duidelijk uit.

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw fijne review! Super om te horen dat onze monteur vriendelijk was en alles duidelijk heeft uitgelegd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。