Fietspechpas レビュヌ

2,135
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Binnen een kort tijdsbestek (anderhalve week) kon er een afspraak gemaakt worden. Fiets is nagekeken en rijdt weer als een zonnetje. Een onderdeel wat niet voorradig is, wordt binnenkort vervangen. Hi... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車修理店
  2. ロヌド サむクリング

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

連絡先

(2,135)

過去12か月のレビュヌ数: 594ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Komen hun afspraken niet na

Komen hun afspraken niet na onderhoudsbeurt ebike binnen 10minuten klaar stekker afgeknipt van me voorlicht binnen paar dagen zou dat gemaakt worden nu er. Maand later niks meer vernomen en reageren niet op mail daar 129 euro voor betaald

2026幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ik raad dit bedrijf absoluut af!!

Ik raad dit bedrijf absoluut af!!! Je wacht weken op een service en als ze dan eindelijk komen, repareren ze je fiets niet of repareren ze dingen die niet gerepareerd hoeven te worden!!!!! 114 euro betaald voor niets!!!!! Geen contact met het bedrijf!!!!! Geen terugbetaling!!!!! Ik laat het er niet bij zitten!!! IK RAAD DIT BEDRIJF ABSOLUUT NIET AAN

2026幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte afhandeling na schade door monteur

Afspraak maken soepel, maar laat je bij problemen in de kou staan

I.v.m. een terugroepactie van Vogue, voor het versterken van het frame van mijn bakfiets, kwam ik met Fietspechpas in contact.

Het maken van de afspraak ging snel en soepel en het eerste contact was prima. Helaas verandert dat zodra er een probleem ontstaat. Direct na de frameversterking werkte de motor van mijn bakfiets bij het allereerste gebruik direct niet meer (Hall-sensor storing).

Er wordt nu al snel naar Vogue gewezen, maar dat het defect exact na hun werkzaamheden optreedt is wel heel toevallig. De tweede monteur gaf zelfs aan dat de collega die de reparatie eerder uitvoerde vaker steken laat vallen. Inmiddels reageert er simpelweg niemand meer op mijn berichten. Erg teleurstellende afhandeling.

Omdat het contact in het begin prettig was en het maken van een afspraak zeer eenvoudig verliep, twijfelde ik over 2 sterren. Maar uiteindelijk weegt het eind resultaat het zwaarst.
Hopelijk kan ik over een niet al te lange tijd toch nog 4 of 5 sterren geven. Daarvoor dient het probleem echter wel op fatsoenlijke wijze te worden opgelost.

2026幎7月13日
5぀星のうち3の評䟡

De herstellingen aan de elektrische fiets

De herstellingen aan de elektrische fiets werden uigevoerd conform de werkopdracht doch hier kan geenszins van afgeweken worden (tikkende trappers konden/mochten niet vervangen worden. Hiervoor moest voor de derde maal een afspraak gemaakt worden).
Alle problemen werden dus niet opgelost.

2026幎7月15日

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw feedback. Onze monteur heeft de werkzaamheden uitgevoerd conform de vooraf verstrekte werkopdracht van onze opdracjtgever en de daarbij behorende afspraken. Werkzaamheden of onderdelen die buiten deze opdracht vallen, kunnen wij niet zonder voorafgaande goedkeuring van onze opdrachtgever uitvoeren of vervangen.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer niet alle punten tijdens één bezoek kunnen worden opgelost. Wanneer tijdens een afspraak blijkt dat aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn, plannen wij hiervoor een vervolgafspraak in zodat deze op de juiste wijze kunnen worden uitgevoerd.
In dit geval wachten wij op goedkeuring vanuit de opdrachtgever.

Wat ging er niet mis 5 weken en de

Wat ging er niet mis 5 weken en de fiets is er nog niet Als je mailt krijgt je antwoorden waar je niets mee kunt dan is de monteur net weg dan is hij er mee bezig nu hangt die weer in de takels antwoord waneer je fiets terug komt krijg je niet.prijs opgave ook niet van te voren zodat je kan beslissen of je dit wilt.Ik lees op de website snelle service nou in mij geval zeker niet.

2026幎7月15日

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat de duur van het reparatietraject voor u erg vervelend is en dat u graag sneller duidelijkheid had gehad over de voortgang en planning.

Uw fiets is naar onze werkplaats gebracht omdat de storing te complex bleek om op locatie te verhelpen. Tijdens het herstelproces zijn meerdere technische aandachtspunten naar voren gekomen, waardoor de reparatie meer tijd in beslag neemt dan vooraf voorzien was. Gedurende deze periode hebben wij regelmatig contact met u onderhouden om u op de hoogte te houden van de voortgang.

Wij streven er altijd naar reparaties zo snel mogelijk af te ronden, maar bij complexe technische problemen kan dit helaas soms langer duren dan gewenst. Wij blijven ons inzetten om uw fiets zo spoedig mogelijk weer rijklaar aan u terug te leveren.

5぀星のうち1の評䟡

Geen garantie, geen onderdelen en geen reparatie

Geen garantie

Fietspechpas heeft het onderhoud en de service van veloci uit België overgenomen. Toen ik panne kreeg met de fiets hebben deze het overgenomen van de fabriek in België. Het probleem is echter dat ze en de know how niet en ook niet de benodigde onderdelen. In 3 maanden is er 3 maal iemand langs geweest, die niets opgelost hebben: onderdelen stonden continu in bestelling, maar er kwam geen oplossing. Na 3 maanden ben ik zelf aan de gang gegaan en binnen3 dagen was de fiets weer als nieuw
Wat een stel klungels zijn dit: ze willen alleen maar gemakkelijk onderhoud en hun bijproducten verkopen ( mag dit wel) ??

Wat een verschrikkelijk rot bedrijf !!

2026幎7月14日

Fietspechpas からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van het traject.

Bij de overname van de service- en garantieactiviteiten van Veloci hebben wij ons ingezet om klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. In sommige gevallen bleek de beschikbaarheid van specifieke onderdelen en technische informatie echter afhankelijk van externe leveranciers, wat helaas tot langere doorlooptijden kon leiden dan wij wenselijk vinden.

Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend is geweest en betreuren het dat wij het probleem niet binnen de gewenste termijn hebben kunnen oplossen. Uiteraard zijn wij wel blij om te horen dat uw fiets inmiddels weer naar behoren functioneert.

van Raam fietsen

houdt zich aan de afspraken

2026幎7月1日

Fietspechpas からの回答

Beste Anne, Dank voor de mooie beoordeling, dit waarderen wij zeer!

5぀星のうち5の評䟡

Na het vervangen van de achter binnen- en buitenband was er een probleem met de versnelling ontstaan. Op mijn mail werd gelijk gereageerd en een nieuwe afspraak gepland. Vandaag is het keurig hersteld door een vriendelijke monteur en fietst de fiets weer lekker met 7 versnellingen ;-)

2026幎7月2日

Beste mevrouw Dirksen,

Fijn dat u tevreden bent over onze service, dank voor het achterlaten van deze review en veel fietsplezier weer gewenst.

Al anderhalve maand staat de fiets stil

Al anderhalve maand staat de fiets stil
Bestellingen die meer als een maand op zich laten wachten dat het zover uit de hand loopt dat er contact met de directeur is! Staan ze gisteren eindelijk aan de deur zonder de bestelling Houdoe he ik ga geen €575 betalen voor een nieuw wiel als het bedrijf zich opstelt als een kleuterklas
Klanten communicatie is echt bar slecht

2026幎6月29日

Fietspechpas からの回答

Beste Manuela, Wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent en dat er e.e.a. is misgegaan met de laatste afspraak.
Ik zie dat wij meerdere malen mailcontact gehad hebben gehad en kan me dan ook niet vinden in de slechte communicatie. Uiteraard nemen wij uw feedback mee en gaan hier zeker mee aan de slag, dank u wel hiervoor!

5぀星のうち5の評䟡

De monteur was stipt op tijd en ondanks

De monteur was stipt op tijd en ondanks de hitte monteerde hij in geen tijd een nieuwe binnen- en buitenachterband van de fiets. We kunnen weer fietsen!
De communicatie, zowel met de planning als met de monteur was vriendelijk en to the point!

2026幎6月26日

Beste heer, mevrouw

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en bijbehorende beoordeling.
Wij wensen u weer veel fietsplezier toe.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend goed geholpen door de

Ik ben ontzettend goed geholpen door de monteur Danny aan de zaak. Problemen met de motor van Amslod. Niets was hem te veel,doorgegaan tot het goed was. Alweer zonder problemen kilometers gefietst.

2026幎6月19日

Fietspechpas からの回答

Beste Janny, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Super fijn te horen dat jullie weer lekker kunnen fietsten!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。