ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Binnen een kort tijdsbestek (anderhalve week) kon er een afspraak gemaakt worden. Fiets is nagekeken en rijdt weer als een zonnetje. Een onderdeel wat niet voorradig is, wordt binnenkort vervangen. Hi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Komen hun afspraken niet na
Komen hun afspraken niet na onderhoudsbeurt ebike binnen 10minuten klaar stekker afgeknipt van me voorlicht binnen paar dagen zou dat gemaakt worden nu er. Maand later niks meer vernomen en reageren niet op mail daar 129 euro voor betaald
Het zijn dieven
Het zijn dieven, niet het bedrijf. Vermijd ze!!!!!!!
Goed communicatie over de afspraak enâŠ
Goed communicatie over de afspraak en juiste uitleg over de reparatie
Uitstekende fietsmonteurs
Uitstekende fietsmonteurs. Werken snel en weten waar ze mee bezig zijn. Fiets is weer helemaal in orde.
Zeer kundig en vriendelijk
Zeer kundig en vriendelijk. Netjes op tijd en duidelijk in hetgeen er gedaan zou gaan worden.
Communicatie was goed en de monteur wasâŠ
Communicatie was goed en de monteur was op tijd, maar het doormeten van de accu kon hij niet,jammer.
servicebeurt erg snel klaar
servicebeurt voor mijn ebike was binnen 15 minuten klaar. na de servicebeurt liepen mijn remmen aan bij mijn voorwiel nadat ze opnieuw zijn afgesteld.
de monteur was wel vriendelijk.
Ik raad dit bedrijf absoluut af!!
Ik raad dit bedrijf absoluut af!!! Je wacht weken op een service en als ze dan eindelijk komen, repareren ze je fiets niet of repareren ze dingen die niet gerepareerd hoeven te worden!!!!! 114 euro betaald voor niets!!!!! Geen contact met het bedrijf!!!!! Geen terugbetaling!!!!! Ik laat het er niet bij zitten!!! IK RAAD DIT BEDRIJF ABSOLUUT NIET AAN
Slechte afhandeling na schade door monteur
Afspraak maken soepel, maar laat je bij problemen in de kou staan
I.v.m. een terugroepactie van Vogue, voor het versterken van het frame van mijn bakfiets, kwam ik met Fietspechpas in contact.
Het maken van de afspraak ging snel en soepel en het eerste contact was prima. Helaas verandert dat zodra er een probleem ontstaat. Direct na de frameversterking werkte de motor van mijn bakfiets bij het allereerste gebruik direct niet meer (Hall-sensor storing).
Er wordt nu al snel naar Vogue gewezen, maar dat het defect exact na hun werkzaamheden optreedt is wel heel toevallig. De tweede monteur gaf zelfs aan dat de collega die de reparatie eerder uitvoerde vaker steken laat vallen. Inmiddels reageert er simpelweg niemand meer op mijn berichten. Erg teleurstellende afhandeling.
Omdat het contact in het begin prettig was en het maken van een afspraak zeer eenvoudig verliep, twijfelde ik over 2 sterren. Maar uiteindelijk weegt het eind resultaat het zwaarst.
Hopelijk kan ik over een niet al te lange tijd toch nog 4 of 5 sterren geven. Daarvoor dient het probleem echter wel op fatsoenlijke wijze te worden opgelost.
Goede communicatie
Goede communicatie, op tijd, prima gewerkt.
Snel zonder teveel poespas
Ze waren mooi op tijd, wisten wat ze moesten doen, hadden goede tips en het voelde betrouwbaar
De herstellingen aan de elektrische fiets
De herstellingen aan de elektrische fiets werden uigevoerd conform de werkopdracht doch hier kan geenszins van afgeweken worden (tikkende trappers konden/mochten niet vervangen worden. Hiervoor moest voor de derde maal een afspraak gemaakt worden).
Alle problemen werden dus niet opgelost.

Wat ging er niet mis 5 weken en deâŠ
Wat ging er niet mis 5 weken en de fiets is er nog niet Als je mailt krijgt je antwoorden waar je niets mee kunt dan is de monteur net weg dan is hij er mee bezig nu hangt die weer in de takels antwoord waneer je fiets terug komt krijg je niet.prijs opgave ook niet van te voren zodat je kan beslissen of je dit wilt.Ik lees op de website snelle service nou in mij geval zeker niet.

Fietspechpas ããã®åç
Geen garantie, geen onderdelen en geen reparatie
Geen garantie
Fietspechpas heeft het onderhoud en de service van veloci uit België overgenomen. Toen ik panne kreeg met de fiets hebben deze het overgenomen van de fabriek in België. Het probleem is echter dat ze en de know how niet en ook niet de benodigde onderdelen. In 3 maanden is er 3 maal iemand langs geweest, die niets opgelost hebben: onderdelen stonden continu in bestelling, maar er kwam geen oplossing. Na 3 maanden ben ik zelf aan de gang gegaan en binnen3 dagen was de fiets weer als nieuw
Wat een stel klungels zijn dit: ze willen alleen maar gemakkelijk onderhoud en hun bijproducten verkopen ( mag dit wel) ??
Wat een verschrikkelijk rot bedrijf !!

Fietspechpas ããã®åç
Na het vervangen van de achter binnen- en buitenband was er een probleem met de versnelling ontstaan. Op mijn mail werd gelijk gereageerd en een nieuwe afspraak gepland. Vandaag is het keurig hersteld door een vriendelijke monteur en fietst de fiets weer lekker met 7 versnellingen ;-)

Fietspechpas ããã®åç
Al anderhalve maand staat de fiets stilâŠ
Al anderhalve maand staat de fiets stil
Bestellingen die meer als een maand op zich laten wachten dat het zover uit de hand loopt dat er contact met de directeur is! Staan ze gisteren eindelijk aan de deur zonder de bestelling Houdoe he ik ga geen â¬575 betalen voor een nieuw wiel als het bedrijf zich opstelt als een kleuterklas
Klanten communicatie is echt bar slecht

Fietspechpas ããã®åç
De monteur was stipt op tijd en ondanksâŠ
De monteur was stipt op tijd en ondanks de hitte monteerde hij in geen tijd een nieuwe binnen- en buitenachterband van de fiets. We kunnen weer fietsen!
De communicatie, zowel met de planning als met de monteur was vriendelijk en to the point!

Snelle afspraak goede service bedankt
Snelle afspraak goede service bedankt

Fietspechpas ããã®åç
Ik ben ontzettend goed geholpen door deâŠ
Ik ben ontzettend goed geholpen door de monteur Danny aan de zaak. Problemen met de motor van Amslod. Niets was hem te veel,doorgegaan tot het goed was. Alweer zonder problemen kilometers gefietst.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã