Komen hun afspraken niet na onderhoudsbeurt ebike binnen 10minuten klaar stekker afgeknipt van me voorlicht binnen paar dagen zou dat gemaakt worden nu er. Maand later niks meer vernomen en reageren n... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.... もっと見る
企業が回答しました
Na het vervangen van de achter binnen- en buitenband was er een probleem met de versnelling ontstaan. Op mijn mail werd gelijk gereageerd en een nieuwe afspraak gepland. Vandaag is het keurig hersteld... もっと見る
企業が回答しました
Binnen een kort tijdsbestek (anderhalve week) kon er een afspraak gemaakt worden. Fiets is nagekeken en rijdt weer als een zonnetje. Een onderdeel wat niet voorradig is, wordt binnenkort vervangen. Hi... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.
連絡先
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vakkundige en snelle oplossing decect Vogue bakfiets
Na een defect aan mijn Vogue bakfiets, welke uit terugroepactie ontstaan, is dit heel snel en vakkundig opgepakt door Fietspechpas (in opdracht van Vogue Nederland). Een week na de melding was de monteur Robert er al en alles uitgelegd en opgelost. Heel tevreden

Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur. Kwam volgens planning. Maar als er niets aan de fiets mankeert dan is 80 euro voor nakijken en aandraaien in een kwartier veel geld. Op mijn verzoek heeft hij nog wel mijn bel vastgezet en het zadel horizontaal gezet. Verleden jaar moest hij meer tijd besteden om een nieuwe band op te leggen. Maar hoefde alleen de band te betalen.

stipt op tijd! 20 min tevoren gebeld
20 min tevoren gebeld. keurig op tijd. goede service. goed advies.

Aardige monteur
Aardige monteur! Prachtige werkbus! Fiets is weer in goede conditie! Aangezien ik de fiets elke dag gebruik,ook voor woon werk/verkeer Kortom gewoon goed. Heel erg bedankt.
Vriendelijke groet,
Jon Laan

Waardeloos
Waardeloos. Geen contact mee te krijgen. Er wordt een voorstel afspraak gemaakt door ze maar als je deze wil veranderen krijg je geen contact. Gemaild naar de service@ en naar de planning@. Meerdere malen gebeld maar dat nummer is dan momenteel even niet bereikbaar. Morgen sta ik ingepland, ben benieuwd want er is niemand thuis.

Wat een behulpzame monteur
Wat een behulpzame monteur. Kwam op tijd en heeft alle klachten verholpen, de fiets een beurt gegeven en hem zelfs nog gewassen.
Wat mij betreft nooit meer wegbrengen maar altijd via Fietspechpas.
Hopelijk zijn all monteurs hier zo behulpzaam

Fietspechpas からの回答
gemakkelijk en goede service aan huis
gemakkelijk en goede service aan huis, afspraak op tijd en correct

Fietspechpas からの回答
Tot 3x aan toe laten komen omdat de…
Tot 3x aan toe laten komen omdat de fiets het niet deed.

Fietspechpas からの回答
Slecht en niet transparant bedrijf! Doe er geen zaken mee!!
Slecht en niet transparant bedrijf. Doe hier geen zaken mee!!
Hun verdienmodel is erop gemaakt dat ze bij je thuiskomen voor een veel te hoog tarief en hebben ‘toevallig’ geen onderdelen mee. Ze maken misbruik van het feit dat Stella failliet is gegaan. Vele lokale fietshandelaren helpen je gewoon met je Stella fiets dus vraag het eerst bij je lokale fietsenmaker. Vele malen goedkoper.
Hun onderzoekskosten zijn veel te hoog. Op hun website staat €30, ze hebben €90 van mijn rekening afgeschreven. Na meermaals contact te hebben opgenomen ben ik door ze afgepoeierd. Doe hier geen zaken mee en zoek verder. Dit is oplichting.

Fietspechpas からの回答
Snelle actie op mijn verzoek
Snelle actie op mijn verzoek ! Monteur ingepland en onderdeel besteld ! Monteur vriendelijk en kundig , probleem snel verholpen

Fietspechpas からの回答
Afspraak voor twee e-bikes.
Monteur was zeer vriendelijk , kundig en meedenkend. Wij fietsen weer heerlijk!

Fietspechpas からの回答
Onderhoud en reparatie e bike stella
Was een erg aardige man en heeft de fiets van mijn dochter netjes gemaakt 👍

Snel geholpen, top resultaat
Binnen een week stonden ze al voor mijn deur. Echt heel fijn dat ze langs je huis komen! Fiets rijdt weer als een zonnetje.

Fietspechpas からの回答
Vandaag drie kwartier de telefoon…
Vandaag na drie kwartier de telefoon verbinding verbroken. Geen gehoor gedurende drie kwartier. Waardeloos.
Gisteren zouden wij een e-mail ontvangen waarin de komst van de monteur zou worden aangegeven. Nog steeds niet ontvangen.
Vandaag is het onderhoud uitgevoerd aan beide fietsen. Hierbij werd door de monteur excuses aangeboden namens het bedrijf met betrekking tot de ervaring gisteren.
Uiteraard de excuses geaccepteerd.
Ter tegemoetkoming werd de beurt van een fiets niet in rekening gebracht.
Al met al correct geholpen en afgehandeld.

Fietspechpas からの回答
Al maanden in contact met fietspechpas
Al maanden in contact met fietspechpas. Een stella fiets die geen ondersteuning geeft. Ben nu 200 euro kwijt en nog steeds kan ik niet fietsen op mijn fiets. Er moet nog een update worden uitgevoerd bij de trappers, ben benieuwd of dit nog gebeurd. Nu al 2 maanden bezig om iemand te laten komen. Ze hebben zelf een paar keer afgezegd en komen nu op een tijdstip dat het mij niet uitkomt. Is hun telefoonnummer uit de lucht.... nu maar een mail gedaan.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。