Fietstas besteld op 21-05-2022. Tot vandaag. 31-05-2022 geen bericht hierover ontvangen. Heb 4 e-mails naar Fietstas-Winkel geschreven maar geen enkele beantwoord. Ofwel kunnen ze niet, ofwel will... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze provider verkocht me een fietstas, die dan achteraf niet beschikbaar te zijn. Volgens hen werd hierover een mail verzonden om me hier van op de hoogte te stellen, maar die heb ik nooit ontvangen.... ãã£ãšèŠã
23 december fietstassen en fietstas afstandhouder besteld die op voorraad waren.Fietstassen werden pas na twee weken geleverd en de afstandhouder heb ik nog steeds niet, met als gevolg dat de volle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij fietstas-winkel.nl vind je een uitgebreid assortiment fietstassen, manden, kratten, bloemenslingers en andere leuke accessoires om je fiets te pimpen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
een rieten fietsmand besteld
Met order .... een rieten fietsmand besteld.
Op het moment van bestellen werd op de site vermeld dat de mand op voorraad was, en de levering 1-4 dagen zou duren.
maar na bijna 3 weken verder, nog steeds niets ontvangen, ondanks 2 x toegezegde leverdata via telefonisch kontakt met fietstas-winkel
3 september gebeld, het zou afgestuurd worden 3 of 4 september.
10 september opnieuw gebeld, het zou verstuurd worden 15 of 16 september.
Maar tot op heden, 16 september nog niets ontvangen en ook geen melding gehad dat het onderweg is .
Begon toch wel erg vervelend te worden, kreeg het gevoel dat ik gewoon aan het lijntje werd gehouden. kreeg ook geen info wat er aan de hand is of wat dan ook. het was beter en netter geweest als er wel was gecommuniceerd door fietstas-winkel over de order.
Had dit extra bij fietstas-winkel besteld omdat het binnen 5 werkdagen geleverd zou kunnen worden volgens de info op de site. uiteindelijk is de order na meerdere malen te hebben geinformeerd waar de order bleef, geannuleerd omdat er geen zicht was op de levertermijn. de creditering is uiteindelijk wel zeer goed en snel afgehandeld.
Op zich een goed product geleverd
Op zich een goed product geleverd, duurde alleen een werk na bestelling eer dat het binnenkwam.
Ik heb niet gekregen wat ik hebâŠ
Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. De kleur is anders en de fietstas is kleiner dan diegene die ik dacht te krijgen.
Krijg geen bericht over de levering.
Krijg geen bericht over de levering.
Levertijd vind ik extreem lang duren
Stevige goede ruime fietstassen
Goeie stevige krat
Goeie stevige krat. Ben alleen benieuwd hoe lang de stickers er onbeschadigd op blijven zitten. Dacht eigenlijk dat ze in de krat bewerkt waren voor het geld. Hoop dat als het los laat, dat we er een garantie op hebben.
tas was mooi om te zien
tas was mooi om te zien, stevig en makkelijke te bevestigen. werd goed verpakt afgeleverd. Ik ben tevreden
Snel en goed afgeleverd
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!! Bestel hier niet! Ik heb een fietskussen besteld. Een maand geleden en nog steeds niks gekregen. Ik heb gebeld maar er wordt niet opgenomen.
Mijn bestelling is twee dagen na m'nâŠ
Mijn bestelling is twee dagen na m'n bestelling geannuleerd door fietstas winkel. Schijnbaar was het product niet op voorraad. Dit is inmiddels meer dan een week geleden maar het geld is helaas nog niet teruggestort...
Goede ervaring
Dubbele fietstassen besteld. Gewoon netjes geleverd gekregen wat ik besteld heb. Snelle levering, prima website. Aangegeven dat ik ze op zaterdag geleverd wilde hebben, aangezien ik de rest van de week aan het werk was. Afgegeven bij de buren op vrijdag, dat was spijtig. Daarom geen 5 sterren.
Ik heb 21 april een groene ding dongâŠ
Ik heb 21 april een groene ding dong bel besteld ,NIETS gekregen wel betaald.
Verschillende keren gebeld krijg je als antwoord is onderweg niet dus.?
Heb ook geen track en trace gekregen ,dit kan je als bedrijf toch niet maken.?
Fietskrat cover zoontje
Heb een cover voor een fietskrat besteld, stond op leverbaar...bevestiging mail betaling ontvangen...
Inmiddels 2 weken verder niks meer gehoord...
Op contactformulier en mails word niet gereageerd en beide telefoonnummers worden niet opgenomen.
Heb op 8 augustus een fietstas besteldâŠ
Heb op 8 augustus een fietstas besteld en betaald, tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Zelfs geen bevestiging oid.
De telefoon wordt niet opgenomen.
Terugstorten van de betaling door de bank is niet mogelijk, omdat ik zelf het bedrag heb overgemaakt.
Het enige wat rest, is het doen van aangifte bij de politie. Als er 3 aangiftes zijn, moeten zij er een zaak van maken.
Hopelijk gaan andere klagers dit ook doen.
Update: kreeg uiteindelijk toch een reactie op mijn mail. Een paar dagen daarna kreeg ik bericht dat de bestelde fietstas niet meer leverbaar was en dat mijn betaling zou worden teruggestort.
Heb het geld inmiddels gekregen.
Een goede leer: de volgende keer betaal ik met de creditcard, dan ben je verzekerd als er iets misgaat.
Slechte winkel
Slechte winkel. Heb mijn spullen nog niet terwijl ze zeggen dat het verstuurd is. Mail gestuurd. geen reactie.
20 x gebeld en nemen niet op.
Kunnen jullie op z'n minst even reageren!!!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã