レビュアーのコメントを見てみましょう
Hallo er waren wat probleempjes maar isabelle en aurelie hebben dit heel goed opgelost voor ons Is er een verandering met het dossier van sky krijgen we steeds een mailtje Tis gewoon een top team... もっと見る
企業情報
Figo pet België について
当該企業による記述
🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.
✅ 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
✅ Ongelimiteerde uitbetaling van de kosten
✅ Supersnelle terugbetaling van je rekening
🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.
✅ 90% de la facture du vétérinaire remboursée
✅ Prise en charge illimitée des frais
✅ Remboursement trés rapide de votre facture
連絡先
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik raad het iedere hondenliefhebber aan zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden over deze verzekering altijd heel snel geregeld en altijd heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon, ook heb ik met Obi de eerste maand gratis gehad en ben ik na die maand er direct kunnen instappen zonder wachttijd ik kan het aan iedereen aanraden. Ik ben ze heel dankbaar.

Aanrader
Top, fijne communicatie ook over waarom iets niet goedgekeurd wordt. Aanrader

Figo pet België からの回答
Duidelijke uitleg op de site en snelle…
Duidelijke uitleg op de site en snelle respons bij vragen

Figo pet België からの回答
nouveau contrat pour mon main coon de…
nouveau contrat pour mon main coon de 9ans, bon service client.

Figo pet België からの回答
Ik werd heel goed geholpen door Isabelle
Ik werd heel goed geholpen door Isabelle, ze heeft er tijd voor genomen om alles goed uit te leggen.

Figo pet België からの回答
Snelle behandeling van de aangifte
Snelle behandeling van de aangifte , vergoeding zoals in polis voorzien in orde

Een aanrader
De afhandeling van de facturen verloopt zeer vlot en snel. Zijn zeer positief over de snelheid en de makkelijke communicatie met Figo. Gij kunt altijd terecht voor de nodige informatie. Vinden een echte aanrader.

Figo pet België からの回答
Je mets en garde les propriétaires de…
Je mets en garde les propriétaires de chat pour ce qui me concerne car cette assurance ne respecte pas la législation belge en ce qui concerne la castration, pour eux, il ne rembourse qu'à partir de l'âge de quatre ans, alors que pour nous en Belgique il faut le faire à partir de l'âge de six mois, d'autres part c'est toujours compliqué de se faire rembourser car il cherche toujours un moyen pour ne pas le faire, je déconseille fortement cette société..

Figo pet België からの回答
Hallo er waren wat probleempjes maar…
Is er een verandering met het dossier van sky krijgen we steeds een mailtje
Tis gewoon een top team en heel vriendelijk en nauwkeurig
Dikke knuffel van sky en baasje hermine
Het sta op naam van onze dochter vikki maar ni erg onze naam sta erbij

tevreden
Mijn dierarts kan nu de facturen rechtstreeks naar Figo sturen en de terugbetalingen zijn tot dusver altijd correct verlopen.

Figo pet België からの回答
Figopet: laat je niet misleiden!
Ik koos bewust voor figopet omdat ik een teckel heb en die worden bij andere maatschappijen niet verzekerd. Wat gebeurde er: op het einde vd wachttijd mankt Odette de teckel, zag er zeer pijnlijk uit. Dierenarts heeft foto's genomen, medicatie voorgeschreven, ... Odette werd stilletjes aan weer de oude. De dierenarts schreef een doorverwijzing voor fysio- en hydrotherapie. Vandaag krijg ik te horen dat er plots een appendix is toegevoegd aan mijn contract nl dat ze geen orthopedie meer terugbetalen. Dus revalidatie, tot op heden 200€, niets terug betaald. Ik ben zo zo zo boos en ontgoocheld

Vriendelijk
Correct, vlot en vriendelijk!
Enkel positieve ervaring in vergelijking met de verzekering van mijn vorige hond.
Dankjewel

Figo pet België からの回答
We zijn nu reeds voor een 2de jaar…
We zijn nu reeds voor een 2de jaar verzekerd bij Figo, voor onze Luna. Zoals steeds is er plaats voor een transparante afhandeling van de facturen. Ook is er een heel fijne mailing waar zowel Luna als ikzelf gelukkig van worden. Geen kopzorgen & dit is heel wat! Dankjewel aan het ganse team voor de inzet & de empathie!

Figo pet België からの回答
Professioneel, vriendelijk en zeer snel !
Altijd snel en vriendelijk in mail-contact!
Dit is mijn derde verzekeringsmaatschappij; de eerste een puur ramp heel onprofessioneel en de tweede was gestopt = dus, derde keer raak!

Figo pet België からの回答
Na het overlijden van mijn kat Tommie…
Na het overlijden van mijn kat Tommie hebben zij nogmaals mij goed geholpen dus ik kan alleen maar zeggen het is een top verzekering. Dank u wel Figopet team dit waardeert ik echt maar zal natuurlijk mijn kat Tommie niet terug brengen. Grts

Figo pet België からの回答
Super vriendelijke en goede service
Super vriendelijke en goede service. Gemakkelijk bereikbaar en vlot geholpen. Heel overzichtelijke bijlage bij iedere verrekening van een uitbetaling. Vlotte verwerking van dossiers.
Heel tevreden!

Figo pet België からの回答
Onterecht linken aan eerdere aandoening.
Mijn hond heeft een auto-immuun ziekte waardoor hij al zijn haar verliest en aangepaste shampoo, inspuitingen etc nodig heeft. Dit was een gekende aandoening, dus hij heeft uitsluiting van de huid gekregen. Vorige maand heeft hij plots een acute allergische reactie door het opeten van iets. Dit zorgt voor misselijkheid alsook uitslag op de huid. Omdat hij de uitsluiting huid heeft wordt er niks terugbetaald omdat het opeten van iets waar hij allergisch aan is een reactie op zijn huid heeft gegeven.
Zelfs na meerdere schriftelijke communicatie van mijn dierenarts dat het niet gelinkt is willen ze niet terugbetalen. Ze blijven vaag en willen de uitsluiting huid niet specifiëren. Dus voor de rest van zijn leven als mijn hond iets voor heeft dat iets van reactie geeft op de huid gaan ze niks terugbetalen. Dit is te gek voor woorden.
Ik vind het een hele oneerlijke organisatie. Heel veel spijt van. Graag wil ik zo anderen waarschuwen om het niet te doen. Wat ik hier anderen ook zie schrijven, ze zijn enkel uit op geld, geen dierenwelzijn.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。