レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het b... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 寝室家具店

Fijn について

当該企業による記述

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

De site was voor mij erg gecompliceerd

De site om de juiste maat en de juiste kleur te bestellen , vond ik verschrikkelijk onhandig . Ik heb bij de Firma met een aardige persoon gesproken, en na 25 minuten telefoneren , heb ik gelukkig de juiste kleur en de juiste maat matrasovertrekken kunnen bestellen. De kwaliteit is prima !
Dank u wel

2025年7月15日
5つ星のうち5の評価

Tevreden en goede kwaliteit!

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daar kwam een keurig mailtje over en was geen probleem.
Bedankt!

2025年7月8日

Verbetering keuzehulp noodzakelijk

Keuzehulp: ik zoek een hoes in een bepaalde kleur en afmeting, maar eenmaal de gewenste kleur gevonden, staat er een andere afmeting/maat bij vermeld. Dit dient verbeterd te worden; zoals het nu staat vermeld is het of de hoes alleen in de vermelde afmeting leverbaar is.

2025年7月3日
Fijn ロゴ

Fijn からの回答

Beste,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback over onze keuzehulp. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

U heeft een belangrijk punt aangekaart dat we al een tijdje intern bespreken. Het probleem dat u beschrijft - waarbij de variantendropdown verwarrende informatie toont wanneer u op een specifieke maat filtert - zorgt inderdaad voor onduidelijkheid. Hoewel het product wel degelijk in uw gewenste maat beschikbaar is, wordt dit door onze huidige weergave niet helder gecommuniceerd.

Om deze verwarring weg te nemen hebben we besloten de variantendropdown te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat u direct ziet welke producten beschikbaar zijn in de door u gekozen specificaties, zonder verwarrende aanvullende informatie.
Deze verbetering staat hoog op onze prioriteitenlijst en we verwachten deze binnenkort door te voeren. In de tussentijd nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via onze klantenservice als u vragen heeft over beschikbaarheid van specifieke maten of kleuren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback - dit helpt ons om Fijn.nl nog beter te maken voor al onze klanten.

Het Fijn.nl team

Kwaliteit valt tegen

Levertijd was conform indicatie op de website. Helaas vielen de producten erg tegen qua kwaliteit. Elders koop je vergelijkbare kwaliteit voor de helft van het geld.

2025年6月13日
Fijn ロゴ

Fijn からの回答

Beste Erik,

Dank voor uw review en feedback. Het spijt ons te horen dat u de stofkwaliteit als teleurstellend hebt ervaren.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze stoffen en selecteren deze zeer zorgvuldig. We zouden graag meer willen begrijpen over uw ervaring.

We nemen binnenkort contact met u op via e-mail om dit verder te bespreken.

Het Fijn.nl team

Trustpilot エクスペリエンス