BLUFF!
"Filavie-stockholm.com" Àr med stor sannolikhet kopplade till blufföretagen:
"Jisooonly.com"
"Sirela-Stockholm.com"
"Goods180.shop"
"Fashionbystockholm.se"
"Carinova.com"
..mm., mm. De dyker upp som lupiner i diket varje dag med nya fantasifulla namn. Dock med hemsidor som Àr i princip identiska, så så långt har AI inte Ànnu kommit.
Dvs. taktiken Àr att lÀgga ut AI-genererade "bombmattor" på tex FB dÀr de dyker upp under olika namn och sÀljer samma produkter med identiska foton och upplÀgg på hemsidan. Som tex tröjan/skjortan med namnen
"Frederik/Fredrik/Friedrich/Ferdinand/Caden/Simon".
Hemsidorna följer samma mönster, Àr dock vÀlgjorda och har Àven Trustpilotliknande kommentarer med "toppbetyg", naturligtvis.
Vissa av dem verkar Àven ha lagt in "toppbetyg" hÀr på Trustpilot. Dock aldrig med en verifierad anvÀndare vad jag har sett, så stor sannolikhet att det Àr bluffkommentarer Àven dÀr.
SjÀlv blev jag blåst av "Sirela-Stockholm.com", de skickade ngt billigt skrÀp som inte alls var detsamma som på fotot. Deras "kundtjÀnst" ger ett botliknande intryck och så hÀr långt har jag aldrig fått något svar på konkreta frågor.
De anvÀnder sig av ett "riktigt" distributionsföretag i Malmö som heter "Yunexpress" och som tar in smörjan från Kina. DÀrav de lÀngre distributionstiderna, som de skyller på "personalbrist" samt "stor efterfrågan".
De har dessutom en returpolicy som bygger på att kunden, i strid med gÀllande konsumentlagstiftning, måste betala frakten tillbaka till Kina. Många gånger dyrare Àn sjÀlva varan. I den mån de levererar öht.
SÃ
HÃ