FillerDepot レビュー 242

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag har handlat från FillersDepot sen start och jag är alltid lika nöjd! Produkterna håller hög kvalitet, leveranserna är snabba och kundservicen är både hjälpsam och tillgänglig om man har några... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har handlat hos Fillerdepot i flera år och jag har aldrig varit med om snabbare leverans som de! Det uppskattas väldigt mycket! Rekommenderar de varmt till alla klinikägare.

5つ星のうち5の評価

As a customer, you will be assigned your own contact person who will provide you with everything you need. You'll also get lots of loyalty points and cashbacks. Always helpful and fast deliveries.I ca... もっと見る

企業情報

1. 美容製品提供業者

当該企業による記述

FillerDepot.com is one of the biggest distributor in Nordic countries, we have 1-2 day delivery and one of the widest portfolio for the best price for your clinic. Welcome to fillerdepot.com where we are big enough to care and small enough to cope.

4.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kæmpe udvalg af produkter og meget…

Kæmpe udvalg af produkter og meget behjælpeligt personale. Sadar er altid flink til at vejlede.
Megahurtig levering fra dag til dag.

2025年12月1日
自発的なレビュー

Tusind tak for din dejlige feedback, Stephanie! ⭐🚚
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores store udvalg, den hurtige levering og vores personale. Sadar bliver helt sikkert glad for dine ord 🙏✨
Du er altid meget velkommen igen! 😊

Jätte bra

Bra och snabb service och leverans!

2025年11月21日

Tack för din fina feedback, Noshin! 🚚✨
Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 😊

God fantastiske

God fantastiske

2025年12月3日

Tusind tak, Kate! ⭐✨
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds. Du er altid meget velkommen igen! 😊🙏

5つ星のうち5の評価

Great selection and super fast…

Great selection and super fast shipping. Fillerdepot has my recommendations 👍

2025年11月19日

Thank you so much for your kind words, Anniken! ⭐🚚
We’re happy to hear you’re pleased with the wide selection and fast shipping. FillerDepot truly appreciates your recommendation 👍😊

Rigtig godt service.

2025年11月19日

Tusind tak for din feedback, Tara! ⭐😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du er altid meget velkommen tilbage! 🙏✨

Snabbt levererat

Snabbt levererat, väldigt nöjd!

2025年11月18日

Tack för din fina feedback, Sandra! 🚚✨
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Dr. Ata klinik

FillerDepot är min betrodda leverantör, alltid utmärkt service, extremt seriositet och professionalism, produkter av högsta kvalitet och absolut pålitlighet, marknadens bästa pris, personlig uppmärksamhet, jag uppskattar hela teamet av yrkesverksamma på FillerDepot.

2025年11月17日

Stort tack för dina fantastiska ord, Dr Ata! ⭐
Vi är mycket tacksamma för ditt förtroende och glada att höra att du uppskattar vår service, professionalism och kvalitet. Hela teamet på FillerDepot uppskattar verkligen din feedback 🙏✨
Du är alltid varmt välkommen!

Ni är bäst

Produkternas kvalitet är utmärkt, bemötandet är mycket professionellt och trevligt, och leveransen var både snabb och smidig. Verkligen nöjd!"

2025年11月20日

FillerDepot からの回答

Tack snälla för din fina feedback, Kurdin!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både produkternas kvalitet, vårt bemötande och leveransen. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka! 🙏

5つ星のうち5の評価

Alltid snabb leverans 👍🏽.

Alltid snabb leverans 👍🏽.. bra utbud, har inget att klaga på.. bäst!

2025年11月17日

Tack, Johan! 💛
Fantastiskt att höra att du är nöjd med både leveransen och sortimentet — dina ord betyder mycket!

Trusted

Trusted , smooth and good

2025年11月10日

Thank you so much, Zahraa! 💛
We’re glad you found the experience smooth and reliable.

Väldigt snabb o bra service

Väldigt snabb o bra service
Fick rekommenderat av 08beauty i Stockholm

2025年11月12日

Tack så mycket, Sandra! 🌟
Fantastiskt att höra att du är nöjd med vår snabba och bra service — och stort tack till 08beauty Stockholm för rekommendationen!

5つ星のうち5の評価

FillerDepot very good PostNord terrible.

You are using PostNord for delivery and they are notoriously unreliable.
Nothing wrong with FillerDepot if only they avoid PostNord. In fact their representativ Sara solved our delivery problem seamlessly so we are very happy with Filler depot.

2025年11月12日

FillerDepot からの回答

Thank you for your review. and thank you for the 5 star.

We wanna also mention that we use Dhl as well if that is more preferable. We will also add more alternatives to suit our clients better.

If you feel something hasn’t met your expectations, please contact us and we will assist you further.

Easy to make an order

Easy to make an order, prices are good and fast delivery.

2025年11月4日

Thank you so much, Katarina! 💛
We’re happy to hear that ordering was smooth, you liked our prices, and your delivery arrived quickly.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。