Filmhyllan AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Var lÀtt att blÀddra genom sortimentet. Blev dock flertalet misstag i bestÀllningen pga hemsidan. (Felmarkerade varor, etc.) Men, de blev lösta vÀl. Tycker dock det Àr ganska dumt att skicka varor... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Kul att de erbjuder ett stort utbud av dvd-filmer men jag fick ingen information att en av de tre filmer var restnoterad. Vilket inte syntes nÀr jag bestÀllde. lite snopet nÀr det finns en idé om att... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde en sÀsong av en serie pÃ¥ DVD den 20 november. Den var en julklapp. Nu nÀrmar sig nyÃ¥r och den har inte dykt upp. Inga uppdateringar frÃ¥n filmhyllan utan jag har fÃ¥tt kontakta dem varje gÃ¥ng.... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Greetings from Finland. Order took several weeks to complete and delivery took almost week. Hence the promised 3 workdays. Order had Walking Dead Season 8 as bluray. Otherwise happy, but interior... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビデオ専門店

圓該䌁業による蚘述

Filmhyllan Àr Nordens import‑ och samlarbutik för fysisk film. Sen 2019 har vi hjÀlpt över 18 000 kunder att hitta rÀtt utgÃ¥va – frÃ¥n sprillans nya 4K UHD‑restaureringar till SteelBooks, limited editions och kultklassiker pÃ¥ Blu‑ray och DVD. VÃ¥r passion Àr filmhistoria, snygga förpackningar och korrekt metadata som gör valet enkelt. Vi tror pÃ¥ att fysisk film fortfarande har en sjÀl. DÀrför kuraterar vi ett sortiment dÀr bild‑ och ljudkvalitet samt samlarvÀrde fÃ¥r styra: 4K‑utgÃ¥vor med Dolby Vision/Atmos, numrerade boxar, slipcovers, mediabooks och boutique‑labels som Arrow, Second Sight, Radiance, Eureka/MoC, Indicator och Criterion. Behöver du UK‑import, DE‑import eller US‑import? Hos oss ser du direkt sprÃ¥k, textning, regionkod och förpackningssprÃ¥k – och vi förklarar alltid om titeln spelar i Norden (tips: UHD/4K Àr regionfri). Vi Àr kÀnda för vÃ¥r samlarpackning. SteelBooks och slipcovers fÃ¥r stöttÃ¥liga mailers. Skulle nÃ¥got mot förmodan skadas pÃ¥ vÀgen har vi en mint‑garanti som hjÀlper dig snabbt. Vi skickar dagligen frÃ¥n vÃ¥rt svenska lager och visar tydliga ETA‑tider för bestÀllningsvaror och import. För dig som Àlskar att vara först erbjuder vi förhandsbokningar och en uppdaterad releasekalender med veckans kommande 4K‑ och Blu‑ray‑slÀpp. Letar du efter Àldre eller slutsÃ¥lda titlar? LÀgg en bevakning sÃ¥ jagar vi rÀtt utgÃ¥va via vÃ¥ra leverantörer. Filmhyllan finns pÃ¥ svenska, danska, engelska, tyska och finska, och vi vÀlkomnar samlare frÃ¥n hela vÀrlden. Vi hjÀlper ocksÃ¥ bibliotek, skolor och offentliga verksamheter med temapaket och smidiga betalflöden. Kort sagt: allt, rÀtt, i tid – med samlare i fokus. VÀlkommen till Filmhyllan.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen leverans eller återkoppling

Har inte fått någon som helst återkoppling kring min bestÀllning och nu Àr jag inte lÀngre intresserad av min bestÀllning. Skulle den mot förmodan komma skickar jag tillbaka den. Men som sagt inte lÀngre intresserad då jag inhandlat varan från annan handlare.

2024幎10月4日

Filmhyllan AB からの回答

Vi ber återigen om ursÀkt för förseningen från filmbolaget. Vi har nu ordnat en full återbetalning. Hoppas att du får en bra helg!

Bestilte en film for 14 dage siden

Bestilte en film for 14 dage siden. Man hÞrer absolut intet fra dem! Dårlig service.
NÃ¥r man skriver til dem pÃ¥ Klarna, skriver de, at den bliver sendt. KÞber aldrig mere der. Øv Þv

2024幎10月4日

Filmhyllan AB からの回答

Vi opdaterer alle kunder, så snart deres ordre er afsendt. Hvad vil du ellers gerne opdateres om? Som vi tydeligt siger, vil de film, vi ikke har på lager, blive afsendt inden for 14 arbejdsdage og som jeg meddelte, vil din ordre blive afhentet af DHL i morgen. Hvordan kan det vÊre dårligt, at vi holder os inden for den lovede leveringstid? Alle film, vi har på lager, bliver sendt med det samme. Vi er kede af at miste dig som kunde og håber, at du vil komme tilbage.

3 veckors vÀntetid

BestÀllde några filmer. Tagit nÀstan 3 veckor för leverans. Testat att ringa till kundservicen dom hade, men numret Àr inte i bruk. Skickade då ett Mail istÀllet som de inte svarade på.
Tillslut kom jag fram i livechatten och får höra att dom skulle skickas på fredag.
Testade att skriva idag igen då jag inte fått något spårningsnummer eller avisering på att det Àr på vÀg, då sÀger dom igen att skulle skickas idag. Förutom hÀlften av filmerna som tydligen inte ens fanns. Riktigt långsam och dålig service. Rekommenderas ej

2024幎10月15日

Filmhyllan AB からの回答

Vi har svårt att förstå kritiken då vi tydligt informerar om att bestÀllningsvaror kan ta upp till 15 arbetsdagar och kan bli slutsålda hos filmbolaget. Vi har inget kundtjÀnstnummer för nÀrvarande. Det måste ha blivit missförstånd. De skickades från vårt lager i fredags.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har endnu ikke modtaget min

Jeg har endnu ikke modtaget min bestilling, selvom det er over en måned siden, jeg bestilte en film. Jeg har heller ikke modtaget besked om, at filmen skulle vÊre afsendt. Venter stadig.Har modtaget henvendelse fra filmhyllan om at vurdere på trustpilot, så derfor må det blive 1 stjerne, da jeg stadig mangler min vare.

2024幎9月3日

Filmhyllan AB からの回答

Hej! Vi mailade dig 27/9 sÃ¥ fort vi fick veta att filmen var slutsÃ¥ld hos filmbolaget. Återkom gÀrna om du vill byta till en annan film!

5぀星のうち5の評䟡

Tilasin 15 Blu-rayta

Asiat saatiin kuntoon. Tilaan teiltÀ jatkossakin. :)

2024幎10月8日

Filmhyllan AB からの回答

MinkÀ elokuvan kÀÀrepaperia KIERRÄTTIIN ja minkÀ elokuvan tilalle tuli uusintaversio, jota et tilannut?

Taksinkuljettaja on valitettavasti myöhÀssÀ elokuvayhtiöstÀ, eikÀ ole selvÀÀ, milloin se on jÀlleen varastossa. Olemme jÀrjestÀneet korvauksen siitÀ. Pahoittelemme myöhÀstynyttÀ vastausta. Emme halua menettÀÀ sinua asiakkaana.

Miten voimme tehdÀ sinusta 100 % tyytyvÀisen ostoksesi kanssa?

Har inget gott att sÀga

Har inget gott att sÀga , tyvÀrr, så dÀrför sÀger jag inget annat Àn: BestÀll på egen risk.

2024幎9月11日

Filmhyllan AB からの回答

Det Àr ytterst sÀllan vi drabbas av förseningar av Postnord men vi beklagar återigen att din order blev försenad. Vi skickade ju dig en ny hÀromdagen. Vi vill ha 100% nöjda kunder. Låt oss gÀrna veta om det Àr nåt mer vi kan göra för dig!

Snailmail

Order had Walking Dead Season 8 as bluray. Otherwise happy, but interior of blue casing is broken and those bluraydiscs will not hold on their hubs.

Bit mixed feelings.

2024幎8月6日

Filmhyllan AB からの回答

We are sorry to hear the case is broken. We are happy to send a new one. The movies we dont have in stock will be sent within 3-13 working days. When DHL picked up the package it usually take 1-2 days for it to arrive. Please let us know if you hsve more questions.
/Niclas

Bra, men tÀnk på...

Hittade lite filmer som gav mig hÀrlig nostalgi. Serier som var billigare Àn på andra sajter. Dock besviken på att man kan bestÀlla varor som inte lÀngre finns. Eller som utlÀndska företag inte kan leverera.
Annars en bra upplevelse.

2024幎7月5日

Filmhyllan AB からの回答

Vas roligt att du hittade filmer med nostalgi men vi beklagar att de var slutsålda hos filmbolaget. Vi försöker att hela tiden hålla hemsidan uppdaterad med infon från filmbolaget.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。