ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har handlat hos Kvarnvideo mÃ¥nga gÃ¥nger nu och för flera tusenlappar totalt. Har Àven varit i kontakt med deras kundtjÀnst nÃ¥gra gÃ¥nger och har faktiskt inget negativt att sÀga om Kvarnvideo. De... ãã£ãšèŠã
jag bestÀllde ett paket med 8 filmer och sÃ¥ skrev Postnord att paketet har kommit till min brevlÃ¥da, men nÀr jag kollade i brevlÃ¥dan sÃ¥ var den tom jag ringde till Postnord och kollade... ãã£ãšèŠã
Jag har bestÀllt flera gÃ¥nger utan problem. Priserna liknar amazon.uk eller amazon.de, dÀr jag bestÀller frÃ¥n. leverans inom 3 dagar. webshopmeny, profil 3/5 pris 3/5 val 5/5 leveranshastighe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta butiken för filmer i Sverige
BÀsta butiken för filmer i Sverige. De har bra reor och stort utbud Àven pÃ¥ boutique labels som Arrow Films eller Eureka/Master of Cinema etc. Gjorde en stor order och de paketerade extremt bra i en stor well pap kartong full med bubbelplast och papper. Aldrig haft sÃ¥ pass bra paketerat pÃ¥ filmköp tidigare⊠Ãr sÃ¥ pass nöjd att jag var tvungen att skriva en positiv review hÀr!
En trevlig köpupplevelse
Jag har handlat hos Kvarnvideo många gånger nu och för flera tusenlappar totalt.
Har Àven varit i kontakt med deras kundtjÀnst några gånger och har faktiskt inget negativt att sÀga om Kvarnvideo. De har till och med hjÀlpt mig att ta in filmer som dom inte har på sin sida vid förfrågan.
NÃ¥gon gÃ¥ng under vinterhalvÃ¥ret sÃ¥ har jag fÃ¥tt en film med trasigt fodral, men det Àr nog mer minusgradernas fel. Kanske ett extra varv med bubbelplast pÃ¥ vinternðâ
BestÀllde en Blu-ray-box dÀr en av sjuâŠ
BestÀllde en Blu-ray-box dÀr en av sju filmer inte fungerade. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst fick jag rådet att testa skivan i en annan spelare, något som inte alla kunder har möjlighet att göra.
Butiken erbjöd sig att undersöka skivan, men endast under förutsÀttning att jag accepterade en avgift på 150 kr om de bedömde att skivan var felfri. För mig som kund kÀnns det orimligt att behöva ta en ekonomisk risk för att reklamera en produkt som inte fungerar som den ska.
Resultatet blev att det krÀvdes mer arbete, mer felsökning och en potentiell kostnad från min sida för att få ett fel granskat.
Kundservicen Àr bedrövlig. 118:- i sjön
Priserna Àr bra och utbudet av filmer. Men min film kom aldrig fram till min brevlåda. NÀr jag kontaktade Kvarnvideo fick jag detta svar:
âHej!
Vi ser att din bestÀllning levererats till dig av PostNord.
Observera våra köpvillkor vilka du godkÀnt vid bestÀllning:
"Om försÀndelse med PostNord Varubrev ej får plats i mottagarens postanordning kommer den att skickas vidare till ett ombud för PostNord.
Vi tar ej ansvar ifall bestÀllning som levereras med PostNord Varubrev kommer bort / blivit stulen EFTER att den levererats av PostNordâ
FrÃ¥gade dÃ¥ hur de kan âseâ det? Att PostNord lÀmnat brevet i min brevlÃ¥da? Om det fanns bildbevis?
DÀr slutade Kvarnvideo att svarað€
Filmen betaldes i förskott via Swish och jag fick varken ett svar på min fråga eller mina pengar tillbaks.
Rekommenderar inte âïž
BÀsta i Sverige!
SuverÀnt utbud. 75% finns i lager och du har det hemma inom 3-4 dagar. Massor med restaurerade filmer från exempelvis: Criterion, Masters of Cinema, Radiance, BFI, Vinegar Syndrome, 88 Films... BÀsta återförsÀljaten i Sverige. Bra och snabb Kundservice!
Rekommenderas varmt.
Brett sortiment. Bra priser. Snabba leveranser. Mycket bra butik.
jag bestÀllde ett paket med 8 filmerâŠ
jag bestÀllde ett paket med 8 filmer och så skrev Postnord att paketet har kommit till min brevlåda, men nÀr jag kollade i brevlådan så var den tom
jag ringde till Postnord och kollade med dom och de bad mig att återkomma om en dag om den skulle dyka upp
jag mejlar till kvarnvideo angående detta och undrar lite vad jag ska göra.
får svar " Ja paketet Àr 22 centimeter bred så den fick inte plats i din brevlåda, det Àr vÀl någon som har snott ditt paket då?"
"vi har inget ansvar över att paket som kommer bort som leverats av Postnord"
Ska jag betala 130 Àven om paketet Àr bort då eller?
"ja du skulle nog ha valt ombudsleveranas, det kostar 99 kr"
Vilket dålig service, handlar inte hÀr!!!
Bra företag med bra service
BestÀllt tre ggr från dom. Helt ok leveranstid, bra packat och fick ta kontakt med kundservice en gång på postens hemska hantering av paket, inga som alls problem, löstes smidigt. Bra service. Rekommenderas.
Alltid pålitliga
Alltid pålitliga! Snabb och sÀker leverans. Fick en blu-ray film med trasigt fodral hÀromdagen. Mailade och fick svar inom en timme att de skickat en ny. Fick denna nÀsta dag.
Ett paradis för fantaster av fysisk media
Fantastiskt utbud, mer Àn rÀttvisa priser, schyssta kampanjer, och tydliga tecken på omsorg vid paketering gör detta till en av mina absoluta favoritbutiker.
VÀldigt nöjd köpupplevelse
Första gÃ¥ngen som jag handlat hos Kvarnvideo genom hemsidan och det blir definitivt fler gÃ¥nger. HÃ¥ller utlovad leveranstid. Dem packade in mina filmer film för att minimera skador. KundtjÀnst var ocksÃ¥ trevliga och snabba pÃ¥ att svara.ðð /Stevie
They sent me a Damaged Disc
They sent me a BluRay, that did not come as advertised and one of the discs was damaged. I wrote 101 Films to verify this and they did, stating it was not as advertised and they sent me a new one for free when Kvarn refused! Kvarn also refused to refund me the 350 kr for the damaged film and kept my money! They lost a loyal customer.
VÀgrar byta skadad disk
Min sambo köpte en samlingsbox från dom dÀr en av dom inte fungerade. Var inga problem och kunde skicka tillbaka den då den andra filmen i boxen fungerade men filmen hade en skada på kanten. Kvarnvideo påstår att filmen fungerar och att det Àr fel på vår spelare trots att hundratals andra filmer fungerar felfritt ink. Filmen i boxen som kom oskadad. Omslaget var också fel vilket dom påstår hÀnde pågrund av pandemin. Vi försökte två gånger utan några svar alls att visa bilder på skadan på en av filmerna och be om en förklaring varför det Àr ok att vi inte kan få skadad vara utbytt och vi har kvar bilderna om kvarnvideo försöker flagga inlÀgget som falskt. Vi har nu en skadad samlarbox och tack vare film distributören i England fick vi en film gratis pågrund av kvarnvideos beteende. Riktigt dåligt gjort, min sambo köpte mycket från dom innan men nu vågar han inte göra det igen. Dom kan inte ens svara på mail med bilder och lÀmnar kunden med en film som inte kan anvÀndas el sÀljas.
Mycket vÀnlig och hjÀlpsam kundserviceâŠ
Mycket vÀnlig och hjÀlpsam kundservice vad det Àn gÀller. NÀr titlar har tagit slut på övriga marknaden så Àr det kvarnvideo (Dvd Malmö) som har dem, samtidigt sparar de bilder på filmomslag som har utgått ur deras sortiment i menyerna vilket Àr bra för då vet man ifall titeln har existerat och kan söka den hos någon beghandel. Ett minus Àr att de aldrig köper in och har Steelbooks i 4K/ Bluray till salu men en liten bagatell i sammanhanget då priserna i deras sortiment nÀstan alltid Àr billigast men de Àr 10kr dyrare i frakten Àn övriga konkurrenter. Jag skulle önska om de gjorde som Cdon och tog en årsavgift på 189kr och på så sÀtt gratis frakt året om oavsett bestÀllning för medlemmar men men. I det stora hela Àr det en toppen butik på nÀtet. Jag tackar och bockar för de köp jag har gjort hos er under åren.
Mycket bra butik
Jag har bestÀllt flera gånger utan problem.
Priserna liknar amazon.uk eller amazon.de, dÀr jag bestÀller från. leverans inom 3 dagar.
webshopmeny, profil 3/5
pris 3/5
val 5/5
leveranshastighet 5/5
totalt 4/5
Missvisande och vilseledande information och bilder på produkter i webshop, får hem andra utgåvor Àn vad som visas och informeras om.
BestÀllde filmer som enligt deras webshop skulle vara nordisk utgåva med svensk text och vanliga tunna blu-ray fodral. Jag fick hem dessa filmer med tjockare blu-ray fodral Àn vad som sÀljs hÀr hemma, utlÀndskt fodral och annorlunda utseende på framsidan. Så alla filmer var så hÀr inte t.ex en film. NÀr jag mailar dem får jag bland annat till svar: "Bilderna stÀmmer inte alltid överens med den levererade produkten och att allt Àr enligt deras köpvillkor". Jag skulle få utnyttja ångerrÀtten men jag skulle sjÀlv få stå för returfrakten. Detta borde de skriva i sin information på varje film att bilderna inte stÀmmer överens med deras levererade produkter. Framförallt ska de lÀgga ut det rÀtta bilderna och information på det som de sÀljer! Detta Àr vilseledande information och marknadsföring. Dessutom ska jag som kund betala returfrakten pga vilseledande information?! Med tanke på att det var filmer på rea jag köpte så kommer det sluta med att jag förlorar på att skicka tillbaka dem, nÀr jag sjÀlv ska stå för frakten. Dessutom var det julklappar som kom strax innan julafton, så jag skulle inte hinna bestÀlla nya från en annan sida med tillförlitlig information med rÀtt produkter. NÀ, jag kommer nog aldrig handla hÀrifrån igen efter detta.
Ett bra stÀlle ...
Samma goda service som förr i den fysiska butiken. Snabb leverans, bra pris och vÀl förpackat.
Betalning via Klarna passar mig också perfekt.
(Tycker Àndå att det Àr trist att bra, fysiska butiker måste lÀgga ner.)
KundtjÀnsten Àr toppen men tar lÃ¥ng tidâŠ
KundtjÀnsten Àr toppen men tar lång tid innan ni skickar filmerna.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã