Var lÀtt att blÀddra genom sortimentet. Blev dock flertalet misstag i bestÀllningen pga hemsidan. (Felmarkerade varor, etc.) Men, de blev lösta vÀl. Tycker dock det Àr ganska dumt att skicka varor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kul att de erbjuder ett stort utbud av dvd-filmer men jag fick ingen information att en av de tre filmer var restnoterad. Vilket inte syntes nÀr jag bestÀllde. lite snopet nÀr det finns en idé om att... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en sÀsong av en serie pÃ¥ DVD den 20 november. Den var en julklapp. Nu nÀrmar sig nyÃ¥r och den har inte dykt upp. Inga uppdateringar frÃ¥n filmhyllan utan jag har fÃ¥tt kontakta dem varje gÃ¥ng.... ãã£ãšèŠã
Greetings from Finland. Order took several weeks to complete and delivery took almost week. Hence the promised 3 workdays. Order had Walking Dead Season 8 as bluray. Otherwise happy, but interior... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Filmhyllan Àr Nordens importâ och samlarbutik för fysisk film. Sen 2019 har vi hjÀlpt över 18â¯000 kunder att hitta rÀtt utgÃ¥va â frÃ¥n sprillans nya 4K UHDârestaureringar till SteelBooks, limited editions och kultklassiker pÃ¥ Bluâray och DVD. VÃ¥r passion Àr filmhistoria, snygga förpackningar och korrekt metadata som gör valet enkelt. Vi tror pÃ¥ att fysisk film fortfarande har en sjÀl. DÀrför kuraterar vi ett sortiment dÀr bildâ och ljudkvalitet samt samlarvÀrde fÃ¥r styra: 4KâutgÃ¥vor med Dolby Vision/Atmos, numrerade boxar, slipcovers, mediabooks och boutiqueâlabels som Arrow, Second Sight, Radiance, Eureka/MoC, Indicator och Criterion. Behöver du UKâimport, DEâimport eller USâimport? Hos oss ser du direkt sprÃ¥k, textning, regionkod och förpackningssprÃ¥k â och vi förklarar alltid om titeln spelar i Norden (tips: UHD/4K Àr regionfri). Vi Àr kÀnda för vÃ¥r samlarpackning. SteelBooks och slipcovers fÃ¥r stöttÃ¥liga mailers. Skulle nÃ¥got mot förmodan skadas pÃ¥ vÀgen har vi en mintâgaranti som hjÀlper dig snabbt. Vi skickar dagligen frÃ¥n vÃ¥rt svenska lager och visar tydliga ETAâtider för bestÀllningsvaror och import. För dig som Àlskar att vara först erbjuder vi förhandsbokningar och en uppdaterad releasekalender med veckans kommande 4Kâ och BluârayâslÀpp. Letar du efter Àldre eller slutsÃ¥lda titlar? LÀgg en bevakning sÃ¥ jagar vi rÀtt utgÃ¥va via vÃ¥ra leverantörer. Filmhyllan finns pÃ¥ svenska, danska, engelska, tyska och finska, och vi vÀlkomnar samlare frÃ¥n hela vÀrlden. Vi hjÀlper ocksÃ¥ bibliotek, skolor och offentliga verksamheter med temapaket och smidiga betalflöden. Kort sagt: allt, rÀtt, i tid â med samlare i fokus. VÀlkommen till Filmhyllan.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag fick aldrig min vara
Jag fick aldrig min vara. Helt plötsligt kunde ni inte leverera den....

Snabbt och enkelt!!ð
BestÀllde film det kom aldrig men pÃ¥âŠ
BestÀllde film det kom aldrig men på Klarna Àr jag fortfarande skyldig pengar,

Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans, vÀlpaketerat. HÀr kan man hitta det man inte hittar någon annanstans
Fick aldrig min bestÀllning
Fick aldrig min bestÀllning och nÀr jag efter nÃ¥n vecka mailade och frÃ¥gade vad som hÀnder fick jag till svar att produkten var slutâŠ
Fick maila flertal ggr och påpeka att de skulle avbryta klarna-betalningen.
God service!
Lang leveringstid (var varslet) menâŠ
Lang leveringstid (var varslet) men varen kom i hel tilstand og til billigste pris.
Jag har bestÀllt 4 DVD frÃ¥n FilmhyllanâŠ
Jag har bestÀllt 4 DVD frÃ¥n Filmhyllan den 5/10 och de har Ànnu inte kommit. De Àr omöjliga att fÃ¥ tag pÃ¥ , förutom via Truspilot, och jag har försökt ringa, chatta och maila ett antal gÃ¥nger. Ãr företaget ett fejkföretag eller ej? Skall man polisanmÀla hÀndelsen? NÃ¥gra fler som har liknande erfarenhet?

Filmhyllan AB ããã®åç
Jag var glad att jag hittade min serieâŠ
Jag var glad att jag hittade min serie hos er fanns inte någon annanstans just då
Filmen jag ville ha var slut hos många
Filmen jag ville ha var slut hos många
Filmhyllan fixade
Bra pris
Del av köpbeloppet Ã¥terbetalades utanâŠ
Del av köpbeloppet återbetalades utan förklaring. En vecka senare kom 1 st film av 3 som jag bestÀllt. Ingen förklaring dÀr heller.
Man kunde fått veta om filmerna fanns på lager eller ej.

Filmhyllan AB ããã®åç
Leveransen var försenad mer Àn enâŠ
Leveransen var försenad mer Àn en vecka. Något sådant har aldrig hÀnt med Amazon de.
Fast delivery.
Allt fungerade bra frÃ¥n bestÀllningâŠ
Allt fungerade bra från bestÀllning till leverans.
Bra kundservice
Jag har bestÀllt dvd filmer fick efterâŠ
Jag har bestÀllt dvd filmer fick efter tre veckor jag tycker det Àr dåligt

Filmhyllan AB ããã®åç
Jag fick bra service och svar pÃ¥ minaâŠ
Jag fick bra service och svar på mina frågor.
Tog meget lang tid om at levere
Tog meget lang tid om at levere, jeg måtte endda, skrive til dem for at spÞrge efter filmene - desvÊrre er der ikke danske undertekster
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã