Filsøe Gruppen  レビュー 19

4.6

企業情報

1. 配管工

当該企業による記述

Filsøe Gruppen er en virksomhed på Stevns, der specialiserer sig i service og vedligeholdelse af luft-til-luft varmepumper til private hjem og sommerhuse – med ekstra fleksibilitet for vores kunder. Vi har tilrettelagt vores drift, så vi kan tilbyde servicering i weekenderne, hvilket gør det nemt for kunderne at få udført opgaver, uden at forstyrre deres hverdag. Vi ved, hvor vigtigt det er, at varmepumpen fungerer optimalt – både i helårsboliger og i sommerhuse, hvor systemet ofte står ubrugt i perioder og kræver ekstra opmærksomhed. Hos Filsøe Gruppen fokuserer vi på fleksibilitet, kvalitet og tryghed. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre en stabil og effektiv varmeløsning – uanset om det er i hjemmet eller i sommerhuset. Vi tilbyder fleksibel service Sjælland, Lolland og Falster.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Når alt bare spiller!

Vi har i dag fået installeret luft-til-luft pumpe.

Installatører mødte op som aftalt, de var yderste venlige og imødekommende.
De tog sig tid til at forklare i forhold placering af pumpen, og hvad der ville være bedst, inden de gik i gang.

Jeg er vild med pumpen! Som bare spiller.

Jeg fik ligeledes en grundig gennemgang af pumpen og de sørgede for at alt virkede inden de kørte!

Kan klart anbefales fra vores side!

2026年5月12日

Top service!

Top service fra første opkald til montering!
Jeg har fået monteret varmepumpe i dag,
Fra allerførste kontakt følte jeg mig i trygge hænder. Rådgivningen var ærlig, grundig og tilpasset mine behov, og selve installationen blev udført super professionelt – samtidig med en rar og imødekommende tilgang, som gjorde hele forskellen.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og i at levere en løsning, der bare spiller. Jeg er både glad og lettet over, at jeg valgte netop dem.

De får mine allerbedste anbefalinger med på vejen!

2026年5月5日

Filsøe Gruppen からの回答

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at kunne hjælpe.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
På trods af leveringsproblemer fra producenten side blev der fundet en løsning til aftalte tid.
Meget imødekommende, løsningsorienteret og ikke mindst kvalitetsbevidst.

2026年3月27日

Udskiftning at varmepumpe

Levering af varmepumpe som aftalt på klokkeslæt Flot installationsarbejde inde og ude
Meget venlig og behagelig montør

2026年3月16日

Alt ved oplevelsen fantastisk

Alt ved oplevelsen fantastisk. Punktligt, ordentligt, grundigt, behageligt, behjælpeligt og fuldt ud professionelt!

2026年3月9日

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv samtale om…

Hurtig og effektiv samtale om varmepumper, så man havde et sammenlignelig indfaldsvinkel. Dejligt præcist fremmøde og et rigtig godt samarbejde med Michael, hvor jeg lærte rigtig meget om teknik osv. Gav sig tid til at se på mi. Gl. Panasonic med et par gode råd om vedligeholdelse. Rolig og fuld professionel. Klar anbefaling herfra!
René V.

2026年3月5日

5つ星のうち5の評価

God service hele vejen til god pris

Fra første samtale til opsætning og betaling har det været en god oplevelse

Punktlig, venlig og som aftalt til aftalt tid og pris! SÅDAN SKAL DET GØRES!

Kan anbefales!

2026年3月2日

5つ星のうち5の評価

Fik sat en jord til jordvarmepumper op af
Michael fra filsøe gruppen super professionel service og flot arbejde det er længe siden jeg har mødt et firma og så god service fra første opkald til varmepumpe stod og varmede tak for god behandling

2026年2月8日

Filsøe Gruppen からの回答

Tak for anmeldelsen. Det glæder os, at vi kunne hjælpe med din nye luft til luft varmepumpe

Dygtige teknikere

Super venlige, nærværende og servicemindede teknikere. Meget grundige og dygtige, vi kunne ikke have fået nogen bedre til vores varmepumpe. Tak for godt arbejde.

2025年10月17日

Filsøe Gruppen からの回答

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Dygtige og venlige

Super professionelt, og oprigtige venlige...
Grundigt eftersyn, og styr på papirarbejdet...
De får gerne lov til at servicere vores varmepumpe igen ..

2025年10月5日

Grundighed og STOR kompetance

To meget behagelige mennesker, der udviste en professionel og kompetent opførsel.
Deres tilgang til opgaven udstrålede en stor viden og grundighed og jeg ser frem til deres besøg igen.

2025年9月23日

5つ星のうち5の評価

Professionelle og venlige og yderst kompetente!

Filsøe Gruppen var forbi og gennemgik vores eksisterende varmepumper, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De var både professionelle og venlige fra start til slut, og vi følte os i trygge hænder hele vejen. De tog sig tid til at forklare tingene undervejs, og de problemer vi havde døjet med i lang tid, fik de løst uden bøvl.

Det er sjældent man møder et firma, hvor man både mærker fagligheden og det menneskelige overskud, men det gjorde vi her. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen fremover. Kan varmt anbefales!

2025年6月4日

Filsøe Gruppen からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Varmepumpe eftersyn til UG

Vi har netop overtaget et gammelt hus fra 78’ hvor husets varmepumpe tydeligt bar præg af mangel på vedligeholdelse. Tilfældigvis stødte vi på Filsøe Gruppen, og besluttede at give dem et forsøg. Michael fra Filsøe Gruppen var meget imødekommende og vi fik hurtigt lavet en aftalte der passede os!

Michael var super professionel og fik renset og optimeret vores varmepumpe som nu mærkbart varmer huset op!

Vi vil med glæde anbefale Filsøe Gruppen!

2025年3月8日

Trustpilot エクスペリエンス