Bedste service
Bedste service, jeg har oplevet.
Asger er grundig, pligtopfyldende og serviceminded - og super fleksibel. Meget meget flot resultat og aftale fuldt opfyldt. Varmeste anbefalinger!

Renbolig Service ããã®åç
Om Renbolig Service Hos Renbolig Service leverer vi professionel rengÞring og ejendomsservice med fokus pÃ¥ kvalitet, pÃ¥lidelighed og personlig service. Vi hjÊlper bÃ¥de private kunder, boligforeninger og virksomheder med alt fra flytterengÞring og trappevask til kontorrengÞring. Vores tilgang er enkel: arbejdet skal udfÞres grundigt, aftaler skal overholdes, og kommunikationen skal vÊre klar og Êrlig. Vi ved, at rengÞring ofte er noget, der fÞrst bliver lagt mÊrke til, hvis det ikke er gjort ordentligt â derfor lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ detaljerne og et stabilt resultat hver gang. Renbolig Service er en lokalt forankret virksomhed, og vi arbejder primÊrt i StorkÞbenhavn og pÃ¥ Vestegnen. For os betyder det meget at have et godt forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. Mange af vores opgaver kommer gennem anbefalinger, og det ser vi som et tegn pÃ¥, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer. Vi tilbyder blandt andet: FlytterengÞring Fast rengÞringshjÊlp Trappevask og ejendomsservice for boligforeninger og ejendomme ErhvervsrengÞring, sÊrligt kontorer og klinikker
ãã³ããŒã¯
Bedste service, jeg har oplevet.

Renbolig Service ããã®åç
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ