レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt Ã¥ greit. Lett Ã¥ finne fram pÃ¥ nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet. Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt he... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt bestilt og raskt levert! SvÊrt fornÞyd med min handel pÃ¥ Filtergiganten.no ! Hadde noen spÞrsmÃ¥l rundt hva som var det beste produktet for meg, og fikk god hjelp! Alt ble levert til ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra enkelt Ã¥ finne dokke pÃ¥ nett. Fekk produktet etter ei stund. MÃ¥tte ringe Filtergiganten, men tlf vart besvart og fekk dÃ¥ forklaring og informasjon kvifor det gjekk litt lang tid. Fekk produktet k... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Plate-filtrene jeg kjÞpte til Systemair Save buler pÃ¥ sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendÞrs som fÞrer til dette. Dermed gÃ¥r stÞv og skitt rett igjennom filteret pÃ¥ si... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アフィルタヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Din pÃ¥litelige nettbutikk for rimelige kvalitetsfilter i Norge. Med et bredt utvalg av filter, sÞrger vi for at du puster inn ren og sunn luft. Utforsk vÃ¥rt sortiment og opplev forskjellen med Filtergiganten! 💚🏡

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Filter kom omsider men hyggelig og

Filter kom omsider men hyggelig og svarer alltid e-post

2025幎12月29日

Filtergiganten からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!😊

Vi beklager forsinkelsen – det har dessverre vÊrt noen utfordringer med PostNord gjennom hele desember som har pÃ¥virket flere av leveransene vÃ¥re.

5぀星のうち1の評䟡

Har fått bestilling bekreftelse etter

Har fått bestilling bekreftelse etter kontakt med dem. Varene ble sendt etter 3 uke.

2025幎11月27日

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Det er bare å beklage leveringstiden på din bestilling, vi har dessverre hatt store problemer med PostNord i hele desember der de ikke har kommet og hentet varer som de skal, som dessverre har fÞrt til forsinkelser.

Enkelt å greit.

Enkelt å greit.
Lett å finne fram på nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet.
Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt hentet av PostNord, når de skulle vÊrt hentet. Så totalt en god opplevelse.

2025幎12月2日

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på forståelsen din, og beklager samtidig leveringstiden som skyldtes manglende opphentinger og forsinkelsen hos PostNord i desember.

Ønsker deg en riktig god jul😊

5぀星のうち4の評䟡

Ikke fått varen og elendig informasjon

Ikke fått varen og elendig informasjon om leveringstid.

Edit: Ordnet seg veldig raskt! Velger å endre score etter god kundebehandling og god hjelp.

2025幎12月5日

Hei Anthony,

Beklager så mye for opplevelsen din!

Filteret ditt har vÊrt klart for utsending siden forrige uke, men dessverre har ikke PostNord vÊrt innom for å hente varer, noe som har skapt forsinkelse. Dette beklager vi på det sterkeste.

Veldig fornÞyd

Veldig fornÞyd! Fikk rask hjelp da jeg var usikker på hvilket filter jeg skulle ha. Bestillingen kom kjapt og kvaliteten virker topp.

2025幎10月27日

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og god kundeservice

Jeg har handlet flere ganger hos Filtergiganten, og er veldig fornÞyd hver gang. Nettbutikken er oversiktlig, prisene konkurransedyktige, og varene kommer raskt. Kundeservicen svarer hyggelig og profesjonelt dersom man har spÞrsmål, og de hjelper til slik at man får riktig filtertype. Alt i alt en pålitelig leverandÞr som jeg trygt kan anbefale videre.

2025幎10月14日

God kundeservice.

God kundeservice.
Rask levering etter bestilling. Meget fornÞyd:)

2025幎10月10日

5぀星のうち1の評䟡

SvÊrt dårlig kvalitet på platefilter

Plate-filtrene jeg kjÞpte til Systemair Save buler på sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendÞrs som fÞrer til dette. Dermed går stÞv og skitt rett igjennom filteret på sidene siden filter lÞsner fra pappen. Ser at alle platefiltrene de selger er bygget slik med sannsynligvis dårlig feste mellom pappkassett og filter. SvÊrt lav kvalitet. Anbefales ikke.

2025幎8月25日

Hei Eirik.

Takk for tilbakemelding.

Det skal de selvfÞlgelig ikke gjÞre!

Våre filter produseres hos en av Europas stÞrste filterleverandÞrer, så her mistenker jeg at det kan vÊre en produksjonsfeil på filter du har mottatt.

Ta kontakt med oss på support@filtergiganten.no , så ordner vi med et nytt sett til deg😊

5぀星のうち1の評䟡

Veldig sen levering og feil opplysning

2025幎8月22日

Hei.

Bare å beklage 2-3 dager ekstra ventetid på din bestilling!

Som vi opplyste på mail du sendte, var det litt ekstra pågang på lager rett etter ferie, så din bestilling fra 14.08 ble pakket 19.08 og sendt fra lager 20.08😊

Normalt pakkes og sendes alt i lÞpet av 1-3 virkedager.

5぀星のうち3の評䟡

Bestillte galt filter

Bestillte galt filter, jeg burde ha kontrollmålt dimensjonene på det gamle fÞrst

2025幎4月25日

Filtergiganten からの回答

Tusen takk for at du deler din erfaring med oss!

Det er fort gjort å bestille feil filter. Hvis du trenger hjelp med å finne riktig filter, er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne😊

5぀星のうち4の評䟡

Helt ok

Riktige filtre levert. Alt ok. Lang leveringstid.15 dager fra bestilling til mottat.

Svar på tilbakemelding:Var 3 virkedager i uken etter eg la inn bestilling fÞr skjÊrtorsdag.

2025幎5月5日

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😊

NÃ¥r det gjelder leveringstiden, ser jeg at bestillingen din ble lagt inn sÞndag 13. april. Vi holdt stengt hele uken grunnet pÃ¥skeferie, sÃ¥ den ble derfor sendt fÞrste virkedag etter ferien – den 22. april.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。