Alt gik fint. TÞjet svarede til beskrivelsen. Havde dog kÞbt noget, jeg ikke kunne passe. Retur fungerede fint.
Kun godt tilfreds ðfine varer og hurtig leveringâŠfik byttet til en anden stÞrrelse uden ekstra omkostninger⊠rigtig god service ð€
Jeg havde bestilt et par flÞjlsbukser og blev ringet op samme dag. De var desvÊrre blevet udsolgt men jeg blev tilbudt en anden farve til samme pris. Ultra hurtig levering allerede dagen efter. DesvÊr... ãã£ãšèŠã
Mine spÞrsmÃ¥l blev besvaret med sÞd dialog og leveringen var super hurtig. âïžâïžâïžâïžâïž Super fine billeder og reels pÃ¥ Instagram samt Facebook, som gÞr det nemt som kunde at lade sig inspirere ðžï¿œ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Filuca B er en moderne modebutik pÃ¥ Amager med bÃ¥de fysisk butik og webshop. Vi tilbyder et nÞje udvalgt sortiment af dametÞj, sko og accessories fra bÃ¥de kendte danske brands, samt unikke varer fra Paris. Vi fÞlger de seneste trends og fÃ¥r ugentligt nye styles pÃ¥ lager â sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥ at finde det mest aktuelle til garderoben hos os. Vi sÊtter en Êre i personlig service og er altid klar til at hjÊlpe dig med at finde det perfekte outfit til din garderobe â hvad enten det er i vores fysiske butik eller online pÃ¥ webshoppen.
Kastrupvej 119, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- 61 41 52 00
- info@filucab.dk
- filucab.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Mine spÞrsmÃ¥l blev besvaret med sÞdâŠ
Super fine billeder og reels pÃ¥ Instagram samt Facebook, som gÞr det nemt som kunde at lade sig inspirere ðžððº
Stor anbefaling herfra ð¥°
Supergod oplevelse og lynhurtigâŠ
Supergod oplevelse og lynhurtig levering. NÊrmest dag til dag levering. Altid en kÊmpe fornÞjelse at handle hos Filuca B bÃ¥de fysisk i butikken eller onlineðð©·
Og varen svarer til forventning ð
Rigtig fin varer af god kvalitet
Rigtig fin varer af god kvalitet. God kommunikation undervejs i levering
God kundeservice og super hurtigâŠ
God kundeservice og super hurtig levering
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, god service og hurtig levering.
Alletiders sted
Alletiders sted, smukke ting og hurtig ekspedition og jeg er meget tilfreds
God service
God service, hurtig levering. Samt ved returnering af varer, kommer pengene hurtigt retur.
Kan kun anbefales herfra ð
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, altid masser af lÊkkert tÞj, de varmeste anbefalinger herfraâïžâïžâïžâïžâïž
Hurtig og nem og fantastisk kundeservice
Jeg er meget tilfreds med både bukser, T-shirt og strik.Det passer fint og kvaliteten er god, så jeg er meget tilfreds. Vh.Lisbeth Ahlmann Thygesen
Jeg er meget tilfreds med både
Jeg kÞbte nogle dejlige flÞjlsbukser
Jeg kÞbte nogle dejlige flÞjlsbukser, der var så gode, at jeg måtte altså kÞbe et par mere. Det nÊste par var der en lille fejl i. Jeg sendte billeder af fejlen der var i stoffet, og et par dage efter, havde de sendt mig et nyt par.
Virkelig en fantastisk service, med hurtig ekspedition. Tak ð. Inger 4700
Hurtigt service og hjÊlp med retur
Hurtigt service og hjÊlp med retur
Fin kvalitet af bukser
Hurtig levering.
Hurtig levering og ved retur er der hurtig tilbage betaling.
Super lÊkre tÞjmÊrker
Hurtig levering og god kvalitet som detâŠ
Hurtig levering og god kvalitet som det var beskrevet i annoncen
Rigtig god kundeservice
Der var desvÊrre en fejl på et par bukser, men de sendte straks et nyt par og en returlabel til bukserne med fejl :)
2. Gang - også en positiv oplevelse
2. Gang jeg kÞber de samme bukser. Super tilfreds og rigtig god service.
Super hurtig levering og virkelig lÊkreâŠ
Super hurtig levering og virkelig lÊkre bukser ð Jeg har har nu 5 par og jeg elsker bÃ¥de pasform og farver
Hurtig levering og bukser i god kvalitet