Alt gik fint. TÞjet svarede til beskrivelsen. Havde dog kÞbt noget, jeg ikke kunne passe. Retur fungerede fint.
Kun godt tilfreds ðfine varer og hurtig leveringâŠfik byttet til en anden stÞrrelse uden ekstra omkostninger⊠rigtig god service ð€
Mine spÞrsmÃ¥l blev besvaret med sÞd dialog og leveringen var super hurtig. âïžâïžâïžâïžâïž Super fine billeder og reels pÃ¥ Instagram samt Facebook, som gÞr det nemt som kunde at lade sig inspirere ðžï¿œ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Filuca B er en moderne modebutik pÃ¥ Amager med bÃ¥de fysisk butik og webshop. Vi tilbyder et nÞje udvalgt sortiment af dametÞj, sko og accessories fra bÃ¥de kendte danske brands, samt unikke varer fra Paris. Vi fÞlger de seneste trends og fÃ¥r ugentligt nye styles pÃ¥ lager â sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥ at finde det mest aktuelle til garderoben hos os. Vi sÊtter en Êre i personlig service og er altid klar til at hjÊlpe dig med at finde det perfekte outfit til din garderobe â hvad enten det er i vores fysiske butik eller online pÃ¥ webshoppen.
Kastrupvej 119, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- 61 41 52 00
- info@filucab.dk
- filucab.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering og lÊkre jeansðð
Hurtig pakning og levering af nogetâŠ
Hurtig pakning og levering af noget virkelig lÊkkert tÞj
Altid et dejligt sted at handle
Altid et dejligt sted at handle, lÊkkert tÞjð€ Hurtig levering ð Tak for dét. ðªð¥³
LÊkker butik
Jeg bestiller ofte hos Filuca og bliver mÞdt med venlighed og god service og der er altid plads til en lille snak i butikken
Jeg havde bestilt et par flÞjlsbukserâŠ
Jeg havde bestilt et par flÞjlsbukser og blev ringet op samme dag. De var desvÊrre blevet udsolgt men jeg blev tilbudt en anden farve til samme pris. Ultra hurtig levering allerede dagen efter. DesvÊrre var bukserne 5 cm kortere i lÊngden end dem jeg tidligere havde kÞbt samme stÞrrelse og mÊrke blot en anden farve ð. Pyt nu bruger jeg dem kun med stÞvler men underligt at lÊngden varierer Sà meget pÃ¥ samme stÞrrelse.
God service
Nem at komme i kontakt med, rigtig god service og meget hjÊlpsom med at finde den rigtige str. også selvom man bestiller online
det var hurtig leveringhurtig levering
det var hurtig levering, og let overskuelig hjemmeside
Altid et besÞg vÊrd
God hjemmeside med fint og pÊnt tÞj & sko. Altid et besÞg vÊrd. Nemt at kontakte ved spÞrgsmål og hurtig svar. God service.
Helt klart top karakter bÃ¥de forâŠ
Helt klart top karakter både for servicen i den fysiske butik og online
Super hurtigt ð€©
Jeg bestilte en strikket trÞje som gave. Jeg bestilte tirsdag og krydsede fingre for at den kunne vÊre der fredag ð€ allerede onsdag modtog jeg pakken!! Super god levering ð€© trÞjen virker ogsÃ¥ lÊkker.
Gid service og hurtig levering og detâŠ
Gid service og hurtig levering og det samme med retur og om bytning ð«¶ð»
Fantastisk service ð¥°
LÊkker net shop â€ïž
Dejlig oplevelse at handle hos Filuca, gode vare og priser. Hurtig forsendelse, elsker mine nye jeans ð¥°.