レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader var... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pedagogiska förklaringar. Lätt överskådliga diagram. Perfekt för oss som lekmän. Mycket bra hemsida. Rekommenderar.

5つ星のうち5の評価

Bra hemsida vad gäller tips om spar. De faktagranskar och har bra koll på vilka räntor som finns där ute. Bra på att återkoppla vid funderingar och upplever sajten som allmänt professionell!

5つ星のうち1の評価

企業が回答しました

企業情報

1. 金融コンサルタント

当該企業による記述

Vi hjälper dig fatta mer välinformerade beslut för din plånbok.

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Snabbt svar god service

Snabbt svar, väldigt hjälpsamma och trevliga, rekommenderas starkt

2024年4月24日

Finansvalp からの回答

Tusen tack för rekommendationen, Rebecka!
Vårt mål är att hjälpa alla att fatta mer välinformerade ekonomiska beslut. Kul att du känner att du fick hjälp :)

Bra information och lättläst

Bra information och lättbegripligt

2024年3月10日

Finansvalp からの回答

Tack för rekommendationen, Christer!
Extra kul att du tycker att informationen är lättbegriplig eftersom att vårt mål är att hjälpa alla att fatta mer välinformerade beslut och att synliggöra skillnader mellan olika bankerbjudanden.

5つ星のうち3の評価

Bra, men långsamma uppdateringar

Plus: Bra sammanfattning och generell information.
Minus: Räntekurserna uppdateras alltför sällan. Idag (20240304) står det t.ex. att Bluestep har 4,40% på 6mån. Enligt deras egen hemsida har de 4,25. (Kurserna på finansvalp uppdaterades 20240222 står det)

2024年3月4日

Finansvalp からの回答

Tack för bra feedback och ditt uppmärksammande! Vårt mål är att ha den mest uppdaterade informationen på marknaden.

Superbra sajt

Finansvalp.se hjälpte mig att hitta rätt i kreditkortsdjungeln. Supernöjd med den guidning vi fick via Finansvalp.se och vårt val av kreditkort! 👍

2024年1月29日
5つ星のうち5の評価

Jag hade en fantastisk upplevelse med…

Jag hade en fantastisk upplevelse med Finansvalp.se när det gällde att sänka min ränta. Hela processen var otroligt enkel och effektiv. De agerade snabbt och lyckades på ett imponerande sätt sänka min ränta med hela 2%. Detta gjorde en betydande skillnad för min ekonomiska situation.

Dessutom var kundservicen verkligen i toppklass. Teamet på Finansvalp.se visade stor professionalism och var alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer jag hade. Det var tydligt att de verkligen bryr sig om sina kunder och strävar efter att ge den bästa möjliga servicen.

Baseras på min erfarenhet skulle jag utan tvekan rekommendera Finansvalp.se till alla som söker hjälp med att förbättra sina finansiella villkor. De är pålitliga, effektiva och verkligen dedikerade till att göra en positiv skillnad för sina kunder.

2024年1月26日
5つ星のうち1の評価

"Finansvalp" INTE ärliga eller "oberoende"

"Finansvalp" påstår själva att de är "oberoende" och att man ska kunna "lita på" den info de ger. Det stämmer dåligt! De redovisar enbart ett godtyckligt urval av aktörer och deras påståenden om vilka som ger "bästa räntan" på sparkonto stämmer inte alls. Det verkar mer som att de är sponsrade av Multitude Bank, eftersom de alltid utses till "bästa val"! De påstår att Multitude Bank ger 4,40% ränta, men det gäller för 12 månader bundet, medan Erik Penser Bank, som inte ens är med i jämförelsen, ger samma ränta på bara 6 månaders bindningstid.

2023年12月21日

Hej Peter,

Tack för din feedback och för att du delar dina synpunkter med oss. Vi uppskattar verkligen att våra användare tar sig tid att granska och kommentera vårt arbete!

Du skriver "De påstår att Multitude Bank ger 4,40 % ränta, men det gäller för 12 månader bunder..." Som du kan se i vår artikel står det; "Bäst sparkonton överlag finns hos Multitude Bank med en sparränta för fria uttag på 4,17 %. Binder du dina pengar 1 år kan du få bästa sparräntan just nu – 4,40 %, även det hos Multitude Bank."

Du skriver sen att Erik Penser inte är med i jämförelsen. Det är dem visst. De har en rörlig ränta med fria uttag på 2,30 % (jmf med Multitude Bank på 4,17 – 17 januari 2024).

Det som jag tror har lett till ditt "dåliga" betyg till vår jämförelse är ett "tekniskt misstag" som vi nu har löst. Vår märkning av den aktör som är bäst syntes oavsett vilken bindningstid man tittar på. Det gjorde att Multitude hade märkningen "bäst" även på 6 månaders bindingstid. Erik Pensers ränta på 6 månaders bindningstid är precis som du skriver 4,40 %, medan Multitude Bank har 4,25 % (17 januari 2024). Vi har nu byggt om vår site så att märkningen inte syns på alla flikar när du bläddrar mellan olika bindningstider.

Tack igen för din feedback och för att du hjälper oss att bli bättre! Vi har gjort ändringar på siten och förbättrat informationen så att den är mer korrekt utifrån din synpunkt.

TACK!
/Olle Pettersson

Bra tjänst

Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader varje månad.

Tydlig sajt och bra funktioner!

2023年4月27日

Trustpilot エクスペリエンス