Fine Asianliving レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Bonjour, j'ai commandé une lampe et c'est une autre qui m'a été envoyée. Il n'y avait aucune ambiguïté concernant la premiÚre commande, le paiement s'effectuant avec le visuel de l'objet acheté sous l... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooi product, netjes verzonden, prima prijs. Enige verbeterpunt: op de site staat "voor 10 uur besteld, volgende werkdag in huis". Direct na bestellen kregen we een (standaard)bericht dat verzenden to... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden een Chinese bruid-kast gekocht. Tijdens de levering bleek dat er een onuitwisbare vlek op was gekomen. Petje af voor de wijze waarop de winkel, en met name Hayden, daarmee is omgegaan:... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. アゞア系日甚品店
  3. むンテリア デザむン店
  4. 日甚品店
  5. むンテリア蚭眮請負業者
  6. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

Welcome to Fine Asianliving, your portal to a contemporary Asian lifestyle. We are a leading home living specialist in Chinese furniture and Asian home decoration for over twenty-five years. We ship worldwide and our flagship showroom of 2000m2 is located in the city centre of the Hague, Netherlands (Europe).

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Impeccable

Le buffet que j'ai commandé est magnifique, la livraison s'est trÚs bien passée sur palette, ce qui a évité tout choc pendant le transport, emballage minutieux, il ne reste plus qu'à profiter de ce beau meuble.

2026幎9月16日

Cher Monsieur Gautier,

Un grand merci pour votre magnifique avis sur Trustpilot.

Nous sommes vraiment ravis de lire que votre buffet vous plaît autant et que la livraison sur palette ainsi que le soin apporté à l’emballage vous ont pleinement satisfait.

Votre retour nous fait particuliÚrement plaisir, car nous accordons beaucoup d’importance à ce que chaque meuble arrive dans les meilleures conditions et puisse être apprécié dÚs son installation.

Merci encore d’avoir pris le temps de partager votre expérience et pour la confiance que vous accordez à Fine Asianliving. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec ce beau meuble pendant de nombreuses années.

Ce sera un véritable plaisir de vous accueillir à nouveau si une autre piÚce de notre collection venait à retenir votre attention.

Avec nos salutations les plus chaleureuses,

Service Client

5぀星のうち1の評䟡

Hemos hecho una compra de varias

Hemos hecho una compra de varias unidades y una vez pagadas nos dicen que no tienen la cantidad solicitada, nos proponen un reembolso de lo que no entregan y aceptamos, aún estamos esperando a que nos devuelvan el dinero ya que no contestan nuestros reiterados mails para saber si lk han reembolsado.Muy poca seriedad post venta

2026幎3月27日
5぀星のうち4の評䟡

sav à l'écoute

J'ai commandé 2 grands lustres. Le carton était sous dimensionné pour chacun des 2. Et donc un serre câble en plastique était cassé sur chaque lustre. J'ai contacté le support pour changer ces 2 piÚces. Il m'a proposé de retourner les lustres à leur frais ou bien une reduction pour que je gere moi meme la reparation des lustres.

2025幎5月23日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie spullen en probleem goed opgelost

Wij hebben een bestelling gedaan van het tv meubel en vier lampen. Helaas kwamen de lampen niet aan. Na contact met Orientique werden er vier nieuwe lampen opnieuw verstuurd. Die kwamen de dag erop. Super opgelost!
En de spullen zijn echt prachtig dus zeker een aanrader.

2025幎4月5日

Lieve Nathalie,

Hartelijk dank voor uw mooie review – wat fijn om te horen dat u tevreden bent!

We vinden het heel jammer dat de levering van de lampen in eerste instantie misging, maar zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Wij streven ernaar om in alle gevallen snel en oplossingsgericht te handelen wanneer iets niet helemaal volgens plan verloopt, en het is fijn om te horen dat dit in uw geval naar tevredenheid is verlopen.

En nog mooier om te horen dat u zo blij bent met de meubels en lampen zelf – daar doen we het voor! We hopen dat u er lang van zult genieten.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Tot de volgende keer!

Klantenservice | Orientique | Fine Asianliving

5぀星のうち1の評䟡

Just don’t bother buying from them

I hate to leave a bad review, but I bought a piece of Chinese furniture that is absolutely not worth the price. I expected solid wood, but it is all made of a thin fake layer, therefore light and fragile ... the finishing then peels off to the touch in some places. So I thought about sending it back but, guess what?, obviously the expense would be entirely on me in exchange for a voucher not a refund, at least according to their policy. Are you reading? If i may, just don’t bother

EDIT (two weeks later):
"In the end, I decided to give the piece away and move on. However, I believe it’s fair to acknowledge that the company reached out to me after reading my review and politely offered several options to address my dissatisfaction so that I would remove the review.
In the end, I chose not to accept, as I felt it was more appropriate to stand by my assessment. I still hold my opinion about the product, but I recognize that the company made a respectful effort to find a solution."

2025幎2月3日

Dear Francesco,

Thank you for your honest and detailed update. We truly appreciate that you took the time to share not only your initial experience but also our efforts to follow up with you in a respectful and solution-oriented manner.

We’re genuinely sorry to hear that the item didn’t meet your expectations. While there were no structural defects or damages, we fully understand that perceived value and material expectations can differ, especially with handcrafted items like this. Our goal is always to ensure our customers feel they have received value for their investment, and we take your concerns seriously, we fully respect that perception of quality is subjective. Your feedback is valuable and helps us better communicate the nature and finish of our products in the future.

After receiving the product, we reached out to you not to dismiss your concerns, but to try to find a fair and respectful resolution. As part of this, we offered a significant partial refund, as well as a free return with a full refund — all outside of our standard return policy. These gestures were extended purely out of goodwill, and with full respect for your dissatisfaction, despite the product meeting its described standards. While we understand and respect your decision not to accept, we hope it’s clear that our intention was sincerely focused on making things right.

Thank you again for acknowledging our follow-up efforts. We’re grateful that you acknowledged the respectful tone and the effort we made to offer a resolution. While we regret that none of the proposed options felt suitable for you, we appreciate your openness in sharing your final thoughts.

Should you ever wish to revisit one of the solutions we offered, please don’t hesitate to reach out. Our team remains available and committed to supporting you in any way we can.
Kind regards,

Customer Service
Fine Asianliving / Orientique Asianliving

Extra toevoegen geen probleem

Na het plaatsen van een order en bij het vaststellen van het aflevermoment, wilden we nog een artikel toevoegen aan de thuisbezorging. Dat was geen probleem, na een online betaling kwam dat de volgende dag mee met de andere artikelen.

2025幎1月29日

Beste Laszko,

Hartelijk dank voor uw fijne bericht en het delen van uw ervaring.

Wat goed om te horen dat alles netjes samen is geleverd. We doen ons best om flexibel en klantgericht te werken, dus het is fijn om te weten dat dit in uw geval naar wens is verlopen!

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankopen en hopen dat u er lang van zult genieten.

Klantenservice | Orientique | Fine Asianliving

Vlot

Vlot
Product zoals omschreven
Goede prijs

2024幎12月10日

Beste Dick,

Super bedankt voor uw positieve feedback. We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met zowel het product als onze service. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Prachtige tafel

Snel geleverd en de tafel was precies wat ik wilde! Heel fijn!

2024幎12月7日

Beste Annelies,

Orientique is een aanrader

In de winkel Orientique werden we goed en vakkundig geholpen. De verzending van onze aankoop is ook goed verlopen. De kasten zijn snel en onbeschadigd afgeleverd. De levering was ook zoals afgesproken binnen de aangegeven termijn. Kortom, een top service! Compliment!

2024幎12月2日

Beste Corine,

Super bedankt voor uw positieve feedback. We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de producten als onze service. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe kasten.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, en prachtige producten. Had een Chinese kast besteld netjes volgens afspraak geleverd. Hartelijk dank!

2024幎11月30日

Beste Sonja,

Super bedankt voor uw lieve bericht. We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de service. We hopen dat je ontzettend veel plezier zult hebben van je nieuwe aankoop.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Keurige levering

Keurige levering, op tijd, mooie kasten, geen schades

2024幎11月29日

Beste Mink,

Super bedankt voor uw lieve bericht. We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de service. We hopen dat je ontzettend veel plezier zult hebben van je nieuwe aankoop.

Decevant

Produit de trÚs faible qualité... Manque des étagÚres, produit abîmé par endroit, finitions grossiÚres... Je ne recommande pas ce site.

2024幎11月18日

Bonjour Agnes,

Merci d’avoir partagé vos commentaires. Nous sommes vraiment désolés d'apprendre que votre expérience n’a pas été satisfaisante, et nous nous excusons sincÚrement pour toute confusion occasionnée. Ce n’est certainement pas le niveau de service que nous cherchons à offrir.

Nous tenons à préciser que le produit que vous avez acheté est un article antique. En tant que tel, il peut présenter des imperfections et des signes d’usure dus à son âge, qui font partie de son caractÚre unique et de son charme. Toutefois, nous comprenons que cela n’ait pas été suffisamment clair au moment de votre achat, et nous nous excusons si cela n’a pas été bien communiqué.

Nous attachons une grande importance à votre satisfaction et nous aimerions savoir comment nous pourrions vous aider davantage. Notre équipe du service client est à votre disposition pour résoudre tout problÚme que vous pourriez rencontrer. N’hésitez pas à nous contacter, et nous ferons de notre mieux pour rectifier la situation.

Cordialement,

We ordered 7 porcelain vases and they

We ordered 7 porcelain vases and they were perfect. So high quality and quickly delivery. Thank you so much!

2024幎10月9日

Dear Maria,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you are happy with the porcelain vases and that they met your expectations in terms of quality and delivery. Your satisfaction is our top priority, and we truly appreciate your support.

If you need anything else or have any questions, please don't hesitate to reach out.

Kind regards,
Team Orientique -Fine Asianliving

Twee lampjes besteld

Twee lampjes besteld, waren ook echt alleen de lampjes geen bedrading of schakelaar. Een lampje beschadigd heb ikzelf maar gemaakt. Late reactie op je melding zeker 4 weken op antwoord gewacht. Koop hier nooit meer online.

2024幎6月17日

Beste Thea,
Bedankt voor uw bericht. U had de lamp via Homedeco besteld en niet via onze webshop, hierdoor was de communicatie ook niet direct via ons gegaan. De wandlampen die u heeft gekocht dienen direct aan de muur te worden geïnstalleerd. Hierdoor is er ook geen aparte draad met aan/uit schakelaar maar kunt u de wandlampen direct via uw eigen wandschakelaar bedienen. Wij hebben helaas ook geen melding gehad over de beschadiging van een van de lampen. We hadden wel al telefonisch contact met u gehad over de installatie van de lampen. We vinden uw feedback daarom ook erg jammer en betreuren dat uw koopervaring niet zoals verwacht is. We zullen uw feedback meenemen om onze service en producten te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via hello@fineasianliving.com of 070 392 3992.
Team Fine Asianliving

5぀星のうち2の評䟡

Slechte service

Twee bamboelampen gekocht. Na enkele maanden knapten er telkens rietjes. Orientique gevraagd om reserve rietjes. Deze ontvangen. Het probleem bleef zich echter voordoen. Nogmaals om nieuwe rietjes gevraagd. Deze zijn niet meer te leveren. Daarna een verzoek gedaan
voor een tegoedbon of geld terug. Na diverse mails heen en weer krijg ik een bon van 20% korting, omdat de garantie is verlopen is. Had ik ze maar meteen retour gestuurd.

2024幎6月11日

Beste Nanda,

Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hebben kennisgenomen van uw probleem en hebben u hiervoor reserve rietjes toegestuurd. Helaas konden we dit na verloop van tijd niet nogmaals doen, omdat we deze niet op voorraad hadden.

We begrijpen dat de ervaring niet is zoals u had gehoopt en uiteraard willen we dit graag oplossen. Als blijk van waardering en welwillendheid hebben we u een tegoedbon ter waarde van 20% korting via e-mail toegestuurd.

We hopen dat deze kwestie hiermee naar tevredenheid is opgelost. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Team Orientique - Fine Asianliving

Goed bedrijf

Al meerdere keren online een chinese keramische kruk besteld.
Snelle levering en goede klantenservice.

2024幎5月19日

Beste Dyana,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw vertrouwen en tot de volgende keer!

Team Orientique - Fine Asianliving

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Zeker nooit bestellen!
En door jullie fout moest ik een volledige dag beschikbaar zijn om het product terug op te halen! Ik vond dit echt heel ongepast en klantonvriendelijk.

2024幎2月1日

Fine Asianliving からの回答

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling van het kamerscherm. Nogmaals spijt het ons zeer dat u een verkeerd product heeft ontvangen.

We hebben u direct na ontvangst van uw bericht een gratis ophaalafspraak aangeboden om dit correct aan te passen. Echter, vanwege de drukte in de winkel rond het Chinees nieuwjaar kan het zijn dat onze reactie op uw berichtje enige vertraging heeft opgelopen.

Gelukkig hebben we vernomen dat mijn collega dit verder telefonisch met u heeft kunnen afhandelen en dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Bij Orientique streven we altijd naar het leveren van hoogwaardige producten en service, en we zijn blij dat we voor u konden betekenen. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, dus als u nog verdere opmerkingen heeft, horen we dat graag. We zijn er altijd om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Team ,Orientique - Fine Asianliving

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス