レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Minusstjerner ville jeg give hvis muligt!!! Har stadig ikke modtaget refusion for tandbÞrste. Har kommunikeret med FINESMILE siden lige efter jul. Det er umuligt at fÃ¥ fat pÃ¥ firmaet, der kun foreg... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科甚品店

圓該䌁業による蚘述

Simpel. Elegant. Effektiv. Vi har samarbejdet med designere og ingeniÞrer i hele verden for at udvikle en enestående tandbÞrste, der giver dig professionel og individuel tandpleje hver dag!

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

1468件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Minusstjerner ville jeg give hvis

Minusstjerner ville jeg give hvis muligt!!! Har stadig ikke modtaget refusion for tandbÞrste. Har kommunikeret med FINESMILE siden lige efter jul. Det er umuligt at få fat på firmaet, der kun foregår på e-mail.
Absolut INGEN anbefaling
MÊrkeligt i svarer hurtigt på trustpilot?
Det er utroligt frÊkt, at skrive jeg har sendt en kinesisk kopi tilbage. Vil det sige, at I sÊlger kinesiske kopier? Jeg har sendt foto af DET ORIGINALE PRODUKT, som jeg heldigvis tog foto af fordi vi delte betalingen af gaven med min bror. Samt kvitteringen. Jeg vil have pengene tilbage nu!

2026幎1月8日

FineSmile からの回答

Som nÊvnt i vores tidligere kommunikation stemmer det returnerede produkt ikke overens med et FineSmile-produkt. Vi har også delt referencebilleder med dig for afklaring.

Vi vil venligst bede dig om at bekrÊfte de korrekte produktoplysninger, så vi kan gennemgå sagen igen og hjÊlpe dig bedst muligt. Vi er her for at hjÊlpe og vil meget gerne finde en lÞsning for dig.

Tak for din tÃ¥lmodighed, og vi hÃ¥ber at kunne lÞse dette for dig hurtigst muligt 🙏🏻

DÃ¥rlig kundeservice

Jeg har nu sendt 2 mail med en tandbÞrste der ikke virker efter 6 uger og hÞrer intet !
Kan nu desvÊrre se der er andre der har samme udfordring

2026幎4月10日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har delt trin og instruktioner for at hjÊlpe med at kontrollere tandbÞrstens funktion. Vi beder dig venligst fÞlge disse trin.

Hvis problemet stadig fortsÊtter, har vi også bedt om nogle oplysninger fra dig, så vi kan gå videre og hjÊlpe dig med en eventuel ombytning.

God tandbÞrste men dårlig kundeservice

God tandbÞrste men dårlig kundeservice. Var glad for min tandbÞrste, men lige pludselig dÞde batteriet, kontaktede dem på mail, men har intet hÞrt. Ikke iorden

2026幎4月3日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har allerede vÊret i kontakt med dig for at finde en passende lÞsning, og vi håber, at dette hjÊlper.

Det lykkedes til sidst at få ret!

Efter at en lang reklamationsprocedure, korrespondance med indsendte fotos, dokumentation, videoer osv., hvor jeg klagede over, at tandbÞrsten ikke fungerede mere efter ca. 10 mdrs brug, lykkedes det mig endelig efter fire måneders tovtrÊkkeri at få tilsendt en ny el-tandbÞrste!

Det er jeg glad for, for FineSmile er nemlig virkelig god til mig, der har gigt i fingrene og derfor ikke kan holde de store og tungere mÊrker.
Ja, bedre sent end aldrig.

Tak til Henriette fra kundeservice!

2026幎3月27日

FineSmile からの回答

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed gennem hele forlÞbet og beklager meget den forsinkelse, du har oplevet – det er bestemt ikke det serviceniveau, vi Þnsker at levere.

Når det er sagt, er vi virkelig glade for at hÞre, at du har modtaget din nye tandbÞrste, og at den passer godt til dine behov. Det betyder meget for os at vide, at FineSmile kan gÞre en positiv forskel, isÊr når komfort og brugervenlighed er så vigtigt.

En sÊrlig tak for dine venlige ord om Henriette – vi sÞrger for at give din ros videre til hende.

Hvis der er andet, vi kan hjÊlpe dig med, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag!

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg sidder lige og lÊser anmeldelser om FineSmile og jeg skal da love for at jeg ikke er den eneste som får dårlig behandling fra firmaet. For det fÞrste står der at det tager 2-3 timer at lade tandbÞrsten op, min tandbÞrste har nu stået til opladning i 6 timer og er stadigvÊk ikke ladet op. For det andet har jeg ved en fejl kommet til at bestille 2 stk. tandbÞrster, har herefter skrevet til FineSmile 3 gange for at spÞrge om lov til at returnere den ene tandbÞrste og få pengene retur for denne, men INTET svar fra FineSmile. Det kan man kun kalde for en dårlig oplevelse.

2026幎3月27日

FineSmile からの回答

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at give. Vores kundesupportteam har allerede kontaktet dig for at kunne hjÊlpe dig bedst muligt. Vi beder dig venligst tjekke din indbakke (inkl. spam) og vende tilbage, sÃ¥ vi hurtigt kan finde en lÞsning.

Min kÊreste havde bestilt 2 tandbÞrster

Min kÊreste havde bestilt 2 tandbÞrster og 4 ekstra bÞrstehovedet. Der dukkede kun halvdelen af ordren op, men alle pengene er dog trukket. "Kundeservicen" vender ikke tilbage på henvendelserne.

2026幎3月25日

FineSmile からの回答

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. I nogle tilfÊlde bliver ordrer sendt i flere pakker, hvilket betyder, at en del af ordren kan ankomme fÞrst, og resten fÞlger kort efter. Vi forstår dog fuldt ud din bekymring. Vi vil venligst bede din kÊreste om at svare på den seneste henvendelse fra vores kundesupport, så vi kan undersÞge sagen og give den bedst mulige lÞsning hurtigst muligt.

Lang leveringstid og forkerte varer

Vi har modtaget nogle bÞrstehoveder i en anden farve end bestilt – uden nogen form for forudgÃ¥ende aftale. Hvis vi havde Þnsket en anden farve, havde vi naturligvis bestilt det. Det svarer til at bestille grÃ¥ bukser og fÃ¥ hvide i stedet.
Og vi forventes nu selv at bruge tid og ressourcer på at returnere dem. Samtidig skal vi også hente de varer, vi oprindeligt bestilte. Det giver os en helt unÞdvendig ekstra besvÊr.

Det er heller ikke acceptabelt, at vores henvendelse til kundeservice slet ikke er blevet besvaret.

Samlet set en rigtig dårlig oplevelse, som vi ikke kan anbefale.

2026幎3月14日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har kontaktet dig for at sikre en korrekt lÞsning på dit problem.

Lad vÊre med at kÞbe noget fra dette

Lad vÊre med at kÞbe noget fra dette site. Det er scam. De svarer ikke på mailen, når man Þnsker at returnere deres vare. Så for dårligt!

2026幎3月19日

FineSmile からの回答

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og forstår din frustration.

Vores kundesupportteam har allerede vÊret i kontakt med dig og arbejder aktivt på at lÞse din sag. Du kan vÊre helt tryg ved, at vi er her for at hjÊlpe dig og sikre, at det bliver håndteret hurtigst muligt.

Vi vil venligst bede dig tjekke din e-mail (inklusive spam-/uÞnsket mappe) og vende tilbage til os, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Jeg er virkelig glad for min tandbÞrste

Jeg er virkelig glad for min tandbÞrste - har haft den lÊnge, og fÃ¥r ros fra min tandlÊge 😃 blev nervÞs da bÞrstehovederne var udsolgt over en lÊngere periode, men da de kom tilbage pÃ¥ lager, havde jeg dem leveret dagen efter!
Super god service og lÊkkert produkt.

2026幎3月17日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Marianne! 😃

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med din tandbÞrste, og at din tandlÊge ogsÃ¥ roser den – det betyder rigtig meget for os.

Det er dejligt, at du oplevede hurtig levering, da bÞrstehovederne kom tilbage på lager. Vi gÞr altid vores bedste for at give både god service og produkter af hÞj kvalitet.

Tak fordi du valgte FineSmile – vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig 💙

SkÞn tandbÞrste

Gode produkter, skÞn tandbÞrste, jeg har kÞbt til hele familien. Hurtig og ukompliceret handel.

2026幎3月15日

FineSmile からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med tandbÞrsten, og at hele familien har fÃ¥et glÊde af den. Vi er ogsÃ¥ glade for, at du oplevede handlen som hurtig og ukompliceret – det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte FineSmile, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bare wauw!

Det er pt. den bedste tandbÞrste jeg har haft, og vildt at den er så lydlÞs!

2026幎3月6日

FineSmile からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🀩

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er så tilfreds med tandbÞrsten, og at du isÊr vÊrdsÊtter, hvor lydlÞs den er. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🊷

0 stjerner, hvis muligt.
Hold jer langt vÊk.

2026幎1月14日

FineSmile からの回答

Vi beklager den negative oplevelse. Vi har tidligere bedt om, at du deler flere detaljer om din bekymring. Venligst hjÊlp os med disse oplysninger, så vi bedre kan hjÊlpe dig.

BÞrster anderledes end hvad jeg er vant

BÞrster anderledes end hvad jeg er vant til. Jeg synes ikke den er helt så grundig som de kendte brands. Det er en fin bÞrste til rejser, hvis ikke man vil have den store med fra andre brands. Jeg ville gerne have kÞbt ekstra bÞrstehoveder med, men desvÊrre udsolgt.

2026幎2月25日

FineSmile からの回答

Tak for din feedback – vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse.

Vi forstår godt, at bÞrsteoplevelsen kan fÞles anderledes, hvis man er vant til andre kendte brands. FineSmile IQ er designet til at vÊre både kompakt og effektiv, hvilket også gÞr den ideel til rejser, som du nÊvner.

Vi vil også gerne gÞre dig opmÊrksom på, at de hvide bÞrstehoveder nu er tilbage på lager, og du kan nemt bestille dem direkte fra vores hjemmeside.

Hvis du har spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp til at finde de rigtige bÞrstehoveder, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjÊlper gerne.

Endnu en gang tak for din Êrlige anmeldelse.

Ekstremt dårlig håndtering af reklamation

KÞbte en tandbÞrste for ca 14 mdr siden og nu virker den overhovedet ikke. Har skrevet til finesmile utallige gange uden nogen reaktion. Efter tidligere skriv her på trustpilot, reagerede de. Blev opfordret til at sende video af problemet - det gjorde jeg og har efterfÞlgende skrevet og rykket rigtig mange gange, dog uden nogen reaktion fra Finesmile. Vi skal åbenbart kommunikere her på siden ? Kan kun opfordre til at man kÞber andre produkter end fra Finesmile, da de ikke overholder kÞbeloven. Er yderst utilfreds med håndteringen af min reklamation. Trist, da jeg har vÊret tilfreds med tandbÞrsten.

2026幎2月26日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har kontaktet dig for at hjÊlpe, da vi har brug for nogle oplysninger fra din side. Vi afventer venligst disse oplysninger, så vi kan assistere dig bedre.

Manglende mulighed for at bestille bÞrstehoveder til Norge

Jeg kÞbte en Finesmile-tandbÞrste for et par år siden og har vÊret tilfreds med produktet. På trods af at den blev solgt og leveret til Norge, er det nu umuligt at bestille bÞrstehoveder til levering hertil. Når man skal vÊlge modtagerland ved bestilling, findes Norge ganske enkelt ikke som mulighed.

Jeg har gentagne gange forsÞgt at kontakte virksomheden for at få dette afklaret, men modtager udelukkende AI-genererede standardsvar, som ikke forholder sig til problemet og derfor er uden reel vÊrdi.

Det er efter min opfattelse uacceptabelt, at I sÊlger et produkt til et marked uden samtidig at sikre, at kunderne kan kÞbe nÞdvendige reservedele og forbrugsdele bagefter. Når I har valgt at sÊlge tandbÞrsten til Norge, må I også tage ansvar for, at kunderne fortsat kan skaffe de bÞrstehoveder, som produktet forudsÊtter.

Jeg forventer derfor en konkret forklaring på situationen samt en lÞsning, der gÞr det muligt at bestille bÞrstehoveder til levering i Norge.

2026幎3月4日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har kontaktet dig for at hjÊlpe. Vi sÊtter stor pris på din tålmodighed i denne forbindelse.

Ekstremt dårlig kundeservice.

Ekstremt dårlig kundeservice.
De svarer ikke på mails, hvilket er den eneste måde man kan kontakte dem på. Måske deres medarbejdere har for travlt med at beklage alle de dårlige anmeldelser de får herinde.
TandbÞrsten var god, indtil den ikke lÊngere fungerede efter mindre end et år - tandbÞrsten stoppede med at vibrere.
Efter en måneds tid er det endnu ikke lykkedes at få hverken sendt en ny tandbÞrste eller refunderet den jeg har.

2026幎3月4日

FineSmile からの回答

MÃ¥ desvÊrre skrive denne anmeldelse så

Ny besked/update 10.03.26

Hvorfor er det nÞdvendigt at skrive til jer her på. TP?
I skriver at I har svaret, jo men det har jeg også, og alligevel er der total tavshed fra jer.
Jeres kunde service fungere bare ikke, og jeg afventer fortsat at få refunderet mine penge.

****

Må desvÊrre skrive denne anmeldelse så andre ikke kommer i samme situation.
1. TandbÞrste holdt 1 år.
Efter meget skriv og tilbage sendte de en ny. Uden beregning
2. TandbÞrste holdt i 3-5 mdr.
Igen de sendte en ny, men efter 3-4 ugers skriveri frem og tilbage
3. TandbÞrste holdt 1-2 mdr.
OG de sendte en ny, uden beregning.
Jeg bad om refundering men det svarede de aldrig på.
4. TandbÞrste holdt også kun 1-2 mdr.
Det er nu 2 uger siden jeg skrev til dem og ingen reaktion.
Har fuldt op 4 gange og endnu engang bedt om refundering og at de ikke skal sende en ny til mig.
Jeg har også spurgt hvad der sker med deres produkt, altså pludselig ikke vil virker - ej lade op, men de svare aldrig på disse spÞrgsmål.
Har også tilbudt at sende dem retur, så de måske kunne undersÞge og tjekke fejlen, men det svare de heller ikke på.
Syntes faktisk det er en god tandbÞrste, når den virker og lÊkkert design. Så super Êrgerligt at det ikke lever op til standard og pris.
Jeg håber på at få pengene tilbage hurtigst muligt.
Så kÊre kundeservice hos FineSmile (Henriette)
Det må I gÞre meget bedre hvis I vil beholde jeres kunder.

2026幎3月2日

FineSmile からの回答

Vi beklager oprigtigt den negative oplevelse, du har haft. Vi har tidligere anmodet om nogle yderligere oplysninger for bedre at kunne hjÊlpe dig.

Vi beder dig venligst om at svare på vores seneste henvendelse, når det passer dig, og vi forsikrer dig om, at vi vil gÞre vores bedste for at finde en hurtig og passende lÞsning på din henvendelse.

Impressed with the FineSmile IQ

I recently purchased the FineSmile IQ sonic toothbrush, and I’m genuinely impressed. The design is slim, lightweight, and feels very premium in hand. Despite its sleek look, it’s incredibly powerful and effective — you can really feel the deep clean after every use.
The battery life is great, the brushing modes are easy to use and overall it has upgraded my daily routine. FineSmile truly delivered on both style and performance. Highly recommended if you’re looking for a slim yet effective sonic toothbrush!

2026幎3月3日

FineSmile からの回答

Thank you so much for your wonderful review! 😊

We’re truly delighted to hear that you’re enjoying your FineSmile IQ sonic toothbrush and that it has made a positive difference in your daily routine. It means a lot to us that you appreciate the slim design, powerful performance, and easy-to-use brushing modes — creating a product that combines both style and effectiveness is exactly what we strive for.

Your kind words and recommendation really mean a lot to our team. Thank you for choosing FineSmile and for taking the time to share your experience! ✹

Jeg har brugt tandbÞrsten i 1/2 Ã¥r og

Jeg har brugt tandbÞrsten i 1/2 år og nu virker den ikke. Sikke noget bras. KÞb den ikke.

2026幎2月12日

FineSmile からの回答

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med en ordentlig lÞsning på problemet. Vores team vil bede dig om at sende en kort video af tandbÞrsten, så vi kan analysere fejlen. Hvis problemet ikke kan lÞses efter gennemgangen, tilbyder vi selvfÞlgelig en ombytning.

Send venligst en kort video til vores kundesupport, så vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Fineline SVAR UDBEDES!

Jeg har kÞbt tandbÞrsten og kan ikke lide at bruge den. Derfor ville jeg gerne bruge min 30 dages returret. Hooold nu op altsÃ¥! Har kontaktet dem fÞrste gang efter 14 dage pÃ¥ deres kontakt hvor der stÃ¥r svar inden 24 timer.. jow jow.. der kommer et autosvar hvor der igen stÃ¥r de vil kontakte mig indenfor 24 timer, har forsÞgt pÃ¥ deres Facebook reklamer at fÃ¥ dem til at svare mig. Har endnu to gange forsÞgt via deres kontakt og har flere gange svaret pÃ¥ deres returmail.. men intet sker! VIRKELIG dÃ¥rlig kundeservice! NÃ¥, men nu er det snart 30 dage siden jeg modtog den sÃ¥ nu skriver de vel at tiden er overskredet 🀬🀷‍♀🀬
Kom nu ind i kampen !!

2026幎1月23日

FineSmile からの回答

Vores kundesupportteam har taget kontakt for at give den bedst mulige lÞsning.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。