Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de fÞrste gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljÞ. Glade medarbejdere.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elendig service & bondefangeri! PrÞvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at trÊne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere nÃ¥r min krop var klar. Dette blev afslÃ¥et grun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har ad tre omgange vÊret medlem i Fin Form. FÞrst i à rhus i 90âerne, hvor Leif ogsÃ¥ ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid vÊret imÞdekommende og professionelt, kompetent personale,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre trÊningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlÊgning og trÊningsvejleding, samt hÞj kvalitet på udstyr og dygtige instruktÞrer er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med GlÊde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, fÞr eller efter en sjov og effektiv gang trÊning, Hilsen Team Fin Form og Leif
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tallerupvej 85, 5690, Tommerup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God stemning , og flink personale, dog var til trÊning 2 gange , med hjÊlp fra andre brugere, da der var gået koks i prÞveteime.var ikke blevet skrevet op.er ikke så vild med trÊnings program på telefon, måske fordi jeg er gammel

Fin Form ããã®åç
God og afslappet atmosfÊre i Fin Form. Der er plads til alleð uanset ambitioner. Rigtig hyggeligt socialt i Bellinge - fantastisk personale tager sig godt af os alle.
Fin form tilbyder rigtig god yogað§
med dygtige instruktÞrer- , der helt matcher yogacenterne- bare meget billigere.

Fin Form ããã®åç
Det er altid en god oplevelse at trÊne i Fin Form i Tommerup. Der er en god stemning og altid kompetent hjÊlp at fÃ¥. Der er masser af gode og inspirerende hold, man kan melde sig pÃ¥ foruden styrketrÊningen, lige fra mave-ryg og pilates til aquatrÊning, zumba og bike, sÃ¥ man fÃ¥r trÊnet bÃ¥de krop og sjÊl i Fin form â€ïž

Fin Form ããã®åç
Rigtige hyggeligt traeningscenter, med svommehal inkluderet

Fin Form ããã®åç
Et rart center hvor man fÞler sig hjemme og velkommen af både personale og de andre besÞgende. Gode hold og de trÊningsredskaber jeg har brug for.

Fin Form ããã®åç
Super dejligt center, Det bedste personale. SÞde og hjÊlpsomme. Rent og pÊnt, god beliggenhed. Oliver er den bedste personlige trÊner, man kan Þnske sig, altid stÞttende og smilende.

Fin Form ããã®åç
Et godt og trygt sted at komme med utrolig kompetente medarbejdere som kan guide en rigtigt.

Fin Form ããã®åç
Personalet er flinke, dog er trÊningsmiljÞet ofte dårligt grundet mange unge skoledrenge, der fylder, larmer og roder.

Fin Form ããã®åç
Jeg er ny i FinForm, men befinder mig alt i alt godt.

Fin Form ããã®åç
Professionelle og erfarne instruktÞrer. Dejlig glad og afslappet atmosfÊre. Super god indretning med alle tÊnkelige redskaber og maskiner. Rigtig mange valgmuligheder og koncepter inklusive gode rammer for lidt hygge og socialt samvÊr. Stor hjÊlpsomhed, imÞdekommenhed, Desuden mulighed for at sÊtte abonnementet på pause, når det Þnskes -fx pga. ferie.

Fin Form ããã®åç
Det kan vÊre svÊrt at få plads på holdene.
Super god atmosfÊre og imÞdekommende personale, det betyder bare alverden, så tak for det.

Fin Form ããã®åç
Receptionist er altid imÞdekommende og smilende. De er hjÊlpsomme og forstående.

Fin Form ããã®åç
Venligt personale og god energi i centret i Bellinge. Også er smukt center i Odense C, som byder på en masse hold-muligheder. Lidt trÊngt i Bellinge når der samtidig er hold.