Fin Form レビュヌ 160

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de fÞrste gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljÞ. Glade medarbejdere.

䌁業が回答したした

Elendig service & bondefangeri! PrÞvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at trÊne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere nÃ¥r min krop var klar. Dette blev afslÃ¥et grun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har ad tre omgange vÊret medlem i Fin Form. FÞrst i Århus i 90’erne, hvor Leif ogsÃ¥ ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid vÊret imÞdekommende og professionelt, kompetent personale,... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ
  2. 䜓型改善クラス
  3. フィットネス教宀
  4. 䜓育通
  5. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  6. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre trÊningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlÊgning og trÊningsvejleding, samt hÞj kvalitet på udstyr og dygtige instruktÞrer er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med GlÊde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, fÞr eller efter en sjov og effektiv gang trÊning, Hilsen Team Fin Form og Leif

Fantastisk trÊningsudstyr og gratis vejleding

圓該䌁業による蚘述

Vi tror på gode relationer mellem personale og medlemmer, samt medlemmer i mellem
Vi tror på "klubånden" i vores trÊningscentre. Vi skal have de bedste trÊningsmaskiner, Vi skal have de bedste holdundervisere og hold, Vi skal kunne tilbyde, rene og pÊne faciliteter. Vi tilbyder gratis programlÊgning og instruktion. Vi tilbyder altid gratis kaffe og et hyggeligt miljÞ at drikke den i. Vi er et trÊningscenter hvor ung som gammel er lige velkommen. TrÊning er vigtig i Fin Form, men det vigtigste er at vi lide hinanden :-)
Fin Form "Motion med glÊde"
Vores trÊningsudstyr er det bedste på markedet Vores instruktÞrer skal levere sjove og effektive trÊningsoplevelser. Vores personaler Þnsker at lÊre dig at kende

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

160件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

God stemning

God stemning , og flink personale, dog var til trÊning 2 gange , med hjÊlp fra andre brugere, da der var gået koks i prÞveteime.var ikke blevet skrevet op.er ikke så vild med trÊnings program på telefon, måske fordi jeg er gammel

2025幎1月6日

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse og feedback, begge dele er vÊrdsat 😊🙏
Jeg er ked af at vi har haft rod i aftalerne med dig🥲
Du kan godt fÃ¥ et trÊningsprogram pÃ¥ papir😊

God og afslappet atmosfÊre i Fin Form

God og afslappet atmosfÊre i Fin Form. Der er plads til alle😊 uanset ambitioner. Rigtig hyggeligt socialt i Bellinge - fantastisk personale tager sig godt af os alle.
Fin form tilbyder rigtig god yoga🧘
med dygtige instruktÞrer- , der helt matcher yogacenterne- bare meget billigere.

2025幎1月6日

Hej Elsebeth
Mange tak for alle dine stjernens, de er vÊrdsat 🙏 det glÊder mig at lÊse din anmeldelse, som indholdeholder alt det jeg sÃ¥ gene vil have vores medlemmer skal opleve 🀩
Bedste hilsner
Leif

Det er altid en god oplevelse at trÊne

Det er altid en god oplevelse at trÊne i Fin Form i Tommerup. Der er en god stemning og altid kompetent hjÊlp at få. Der er masser af gode og inspirerende hold, man kan melde sig på foruden styrketrÊningen, lige fra mave-ryg og pilates til aquatrÊning, zumba og bike, så man får trÊnet både krop og sjÊl i Fin form ❀

2025幎1月5日

Hej Kirsten
Mange tak for dine stjerner 🙏 de er vÊrdsat.
Det glÊder mig du fÞler dig godt tilpas hos os og at vi kan tilbyde dig den trÊning du har brug for
Mvh Leif

Et rart center hvor man fÞler sig

Et rart center hvor man fÞler sig hjemme og velkommen af både personale og de andre besÞgende. Gode hold og de trÊningsredskaber jeg har brug for.

2024幎8月1日

Hej Stine
Mange tak for din flotte anmeldelser af Fin Form.
Det glÊder mig at de ting jeg selv sÊtter hÞjt nÃ¥r vi taler om vÊrdier ogsÃ¥ er det du vÊrdsÊtter🙏
Bh Leif

Super dejligt center

Super dejligt center, Det bedste personale. SÞde og hjÊlpsomme. Rent og pÊnt, god beliggenhed. Oliver er den bedste personlige trÊner, man kan Þnske sig, altid stÞttende og smilende.

2024幎7月17日

Hej Yvonne
Mange tak for dine mange stjerner, de er vÊrdsat.
Det glÊder mig du fremhÊver de ting jeg ogsÃ¥ vÊgter hÞjt i vores centre😊

Fin Form Bellinge

Personalet er flinke, dog er trÊningsmiljÞet ofte dårligt grundet mange unge skoledrenge, der fylder, larmer og roder.

2024幎5月29日

Hej Frederik
Tak for din feedback 🙏
Jeg arbejder lÞbende med dialog og retningslinjer, som gerne skulle sikre at alle fÞler sig godt tilpasse hos os. De unge glemmer desvÊrre nogle gange at der ogsÃ¥ er andre til stede i lokalerne. Lad mig gerne vide hvis der er specielle tider hvor det er for meget og jeg vil kontakte dem der har vÊret skyld i uroen😊

Dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme - god stemning og rent og pÊnt

2024幎5月1日

Hej Helle
Din flotte anmeldelse er hÞjt vÊrdsat og der er vores fornemste opgave at sikre dine ord fremover 🙏

Min bedste anbefaling

Professionelle og erfarne instruktÞrer. Dejlig glad og afslappet atmosfÊre. Super god indretning med alle tÊnkelige redskaber og maskiner. Rigtig mange valgmuligheder og koncepter inklusive gode rammer for lidt hygge og socialt samvÊr. Stor hjÊlpsomhed, imÞdekommenhed, Desuden mulighed for at sÊtte abonnementet på pause, når det Þnskes -fx pga. ferie.

2024幎5月9日

Hej Lars
Mange tak for dine mange stjerner til os, de er vÊrdsat 🙏
Du omtaler flere ad de ting, som er sÃ¥ vigtigt for os at sikre, sÃ¥ det glÊder mig du ogsÃ¥ fÞler det👍😊
Mvh Leif

Super god atmosfÊre og imÞdekommende

Super god atmosfÊre og imÞdekommende personale, det betyder bare alverden, så tak for det.

2024幎5月4日

Hej Lene
Rigtig mange gange tak for dine mange stjerner🙏
Fin Forms dna er lige netop det du påpeger 🙏😊
Mvh Leif

Venligt personale og god energi i

Venligt personale og god energi i centret i Bellinge. Også er smukt center i Odense C, som byder på en masse hold-muligheder. Lidt trÊngt i Bellinge når der samtidig er hold.

2024幎3月11日

Hej Tine
Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord🀩
Godt at hÞre du bruger flere af vores centre 👍💪
Bh Leif

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。