Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de fÞrste gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljÞ. Glade medarbejdere.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elendig service & bondefangeri! PrÞvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at trÊne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere nÃ¥r min krop var klar. Dette blev afslÃ¥et grun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har ad tre omgange vÊret medlem i Fin Form. FÞrst i à rhus i 90âerne, hvor Leif ogsÃ¥ ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid vÊret imÞdekommende og professionelt, kompetent personale,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre trÊningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlÊgning og trÊningsvejleding, samt hÞj kvalitet på udstyr og dygtige instruktÞrer er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med GlÊde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, fÞr eller efter en sjov og effektiv gang trÊning, Hilsen Team Fin Form og Leif
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tallerupvej 85, 5690, Tommerup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God personlig trÊner kender mange i fin form

Fantastisk trÊningscenter.
Venlig og hjÊlpsom personale.

Fin Form ããã®åç
Faciliteter, indretning, fÊlleskab og kaffe adskiller Fin Form på Kongensgade fra konkurrenterne.

Fin Form ããã®åç
Den lokale placering er fin.
Ikke så mange maskiner.
BÞvlet med ind- og udmelding, som krÊver fremmÞde i den meget begrÊnsede bemandet åbningstid.
Deres bindingsperiode på enkelte medlemskaber er reelt 7 måneder, fordi indmeldelsen registreres, som den fÞrste i en måned.
Personalet i receptionen er ofte nye og kan kun hjÊlpe i begrÊnset omfang, så programlÊgning o.lign. er med 2 ugers ventetid.

Fin Form ããã®åç
Fin Form ligger tÊt på mig, og vi har et godt fÊllesskab på holdene. Det er altid hyggeligt at komme i centeret, og personalet er super sÞde og meget hjÊlpsomme.
Men selve rammerne i Bellinge centeret er ikke optimale, og der virker til at vÊre stor forskel i standarden i forhold til de andre centre. Jeg bruger primÊrt udendÞrs trÊningshold, og her er forholdene slet ikke gode â vi har ikke en dedikeret plads, sÃ¥ tit er der ikke plads nok, da vi skal kÊmpe om pladsen med bilerne; om vinteren er der ikke ryddet for sne; der er store huller i asfalten og lÞse fliser. Og inde i trÊningssalen kÊmper vi med at fÃ¥ ordentlige redskaber til fx pilates (vi har halvflade bolde og elastikker, der er klippet i halve...).
Så jeg håber, at der snart bliver kÊlet lidt for vores center, som jeg trods alt er glad for at benytte 3 gange om ugen.

Fin Form ããã®åç
Der er snavset i baderummene, forhÊngene er ulÊkre, der mangler maskiner til udfÞrelse af eks. triceps, ryg, nakke. Der er meget trangt, for lidt kardio-maskiner,og ALT for dyrt, når man ser på beliggenhed og udstyr, samt mangel på personale

Fin Form ããã®åç
Et yderst dedikeret personale, behagelig atmosfÊre og en nÊsten ny kaffemaskine med gratis kaffe.

Fin Form ããã®åç
Der er altid virkelig pÊnt og rent. Det betyder meget for mig. Jeg kommer oftes om formiddagen og jeg er glad for, der altid er god plads.
Mange rigtig gode holdtrÊninger og så er jeg vild med appen, som er forbundet med cirkeltrÊningen - ja, og alt mulig andet.
Meget tilfreds.

- Fint trÊningscenter, god service
- Dygtige instruktÞrer
- Rent og indbydende
- HoldtrÊning - lidt overbooket, nogle gange for mange deltagere, sÊrlig i det lille rum til yoga 18 deltagere.

Fin Form ããã®åç
Flinke og kompetente medarbejdere gÞr det til en fornÞjelse, at trÊne i Fin Form. Jeg må isÊr fremhÊve Oliver Hempel og Matias Brandt. Begge er fantastisk dygtige og meget inspirerende! Generelt er der en god stemning i centeret.

Fin Form ããã®åç
Et dejligt sted at trÊne og jeg kommer der gerne,men standard i bellinge er ikke så god.
Stedet kunne godt trÊnge til et makeover.
Desuden er 300 ,- kr om mdr. nok i overkanten.

Fin Form ããã®åç
Jeg kunne godt tÊnke mig lidt mere kommentar til trÊning/Þvelser af personale

Fin Form ããã®åç
Super fint sted. Gode muligheder for alsidig trÊning. Super holdtrÊningsmuligheder.
SÞde og hjÊlpsomme ansatte.
De beste anbefalinger til Fin Form

Fin Form ããã®åç
SkÞn stemning, smilende og hjÊlpsomt personale. Rart sted at trÊne :-)

Fin Form ããã®åç
Fantastisk godt trÊningscenter med super kompetente instruktÞrer og hjÊlpsomt personale.

Fin Form ããã®åç
rigtig sÞdt personale som er meget kompetente

Fin Form ããã®åç
Rigtig gode sted..fantastisk ejer..god staff..passer mig perfekt ððªð

Fin Form ããã®åç
I sÊtter for mange deltager på Dancefitness.
Og please få kaffemaskinen til at kÞre mere stabilt.
Ellers er alt fantastisk ved stedet.