Jeg fik mit smykke leveret nemt og hurtigt og uden noget at beklage. Dog var jeg ikke blevet opmÊrksom pÃ¥, at der var 2 smykker for 1 pris. Efter en anmeldelse, blev jeg hurtigt kontaktet og vi fik ud... ãã£ãšèŠã
5 stjerner herfra! Jeg har kÞbt et smykke til min kÊreste igennem Fiora.dk. Min kÊreste er helt vild med deres smykker, sÃ¥ jeg blev hurtigt populÊr efter at havde givet min kÊreste et sÊt bestÃ¥en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ tilfreds! Fik en annonce pÃ¥ Facebook og bestilte med det samme. Annoncen fik min interesse fordi smykkerne er meget unikke og det var hvad jeg sÞgte. Det var nemt at kÞbe pÃ¥ hjemmesiden, og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig godt tilfreds med mit kÞb. Det var nemt at bestille, fÞlge undervejs, og lÊkkert pakket ind.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fiora blev til ved tanken om, at skabe et univers af smukke smykker, der samtidigt var mangfoldig i både pris og design. Vi mener at hverdags smykker, skal kunne tåle lidt af hvert. Derfor har vi valgt at bruge solide materialer, der kan klare sig igennem hverdagen uden skrammer.
NÞrregade 44, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- info@fiora.dk
- fiora.dk
Rigtig godt tilfreds med mit kÞb
Jeg fik mit smykke leveret nemt ogâŠ
Jeg fik mit smykke leveret nemt og hurtigt og uden noget at beklage. Dog var jeg ikke blevet opmÊrksom på, at der var 2 smykker for 1 pris. Efter en anmeldelse, blev jeg hurtigt kontaktet og vi fik udfordringen lÞst. Utrolig god og behagelig service. Dette sÊtter jeg stor pris på og er glad for.
Hurtig handel mega fin betjening ogâŠ
Hurtig handel mega fin betjening og hurtig levering

Fiora Jewellery ããã®åç
Enorm hurtig levering og ingenâŠ
Enorm hurtig levering og ingen forvirring med kommunikation. Virkelig fin indpakning ;)

SÃ¥ tilfreds!
SÃ¥ tilfreds!
Fik en annonce på Facebook og bestilte med det samme.
Det var nemt at kÞbe på hjemmesiden, og smykkerne var allerede hjemme 3 dage efter bestilling!
Fik et super fint takkekort med, og smykkerne var sÃ¥ fint pakket ind. Ãreringene var i en lille âlommeâ og armbÃ¥ndet i en velour pose.
De lå sammen i en fin mÞrkeblå velour pose.
SÃ¥ fint, mega tilfredsâ€ïž

Kan stÊrkt anbefale
Super fantastiske smykker, jeg glÊder mig til at have dem på.
De har et pÊnt udvalg og er elegante.
Kvaliteten er i top og det er deres kundeservice også, så jeg kan stÊrkt anbefale dem.

Positiv oplevelse
Virklig fine smykker til god pris vil helt klart kÞbe fra igen

Fiora Jewellery ããã®åç
Super produkter og super service
Kan varmt anbefale at handle med Fiora. Flotte smykker i gode kvalitet til en super god pris. Pakken kom hurtigt, og da jeg henvendte mig til kundeservice, fik jeg hurtig respons og super service.

Fedt produkt,til gode priser
Fedt produkt,til gode priser. Levering som smurt. Helt igennem en god oplevelse ikke sidste gang jeg bestiller derfra

Fiora Jewellery ããã®åç
Anden gang jeg kÞber herinde
Anden gang jeg kÞber herinde, og igen til perfektion. KÞbte et sÊt til kÊresten, og hun er vild med de justerbare ringe isÊr.
10/10 herfra
5 stjerner herfra!
5 stjerner herfra!
Jeg har kÞbt et smykke til min kÊreste igennem Fiora.dk.
Min kÊreste er helt vild med deres smykker, så jeg blev hurtigt populÊr efter at havde givet min kÊreste et sÊt bestående af halskÊde, Þrering & et armbånd til.
Biligt, holdbart, holder til alle outfits, rigtig hurtig levering. Kan kun anbefale dem til alle jeg kender.

KÊmpe Tak!
Jeg kÞbte 4 halskÊder og 3 armbånd til mig og min datter. Pakken kom allerede 2 dage efter vi bestilte på en onsdag, så det var perfekt da vi skulle bruge dem lÞrdag aften.
Det er super smart med den livtidsgaranti der er på, hvis vi nu skulle bruge den. Og tak til Jonas i kundeservice for at guide og vejlede os.

Fiora Jewellery ããã®åç
Jeg er helt vild med smykkerne og deresâŠ
Jeg er helt vild med smykkerne og deres fine design! De er klassiske og elegante med en detaljerigdom, der gÞr dem helt specielle.
Klar anbefaling herfra :)

KÊmpe anbefaling
Har kÞbt de flotteste blomsterÞreringe fra Fiora og er virkelig glad for dem! Kan varmt anbefale denne smukke smykkeforretning!

Fiora Jewellery ããã®åç
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering! Kvaliteten på smykkerne er også i top. Virkelig en positiv oplevelse - kan klart anbefales!

Fiora Jewellery ããã®åç
Super lÊkre og gode kvalitetssmykker
Super lÊkre og gode kvalitetssmykker! Perfekte at style med sine andre smykker til hverdagsbrug! Er sÃ¥ glade for mine og sÃ¥ isÊr til prisenð