レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi havde bestilt online til afhentning. Udover at vi ventede i 20 min pÃ¥ at fÃ¥ vores mad udleveret, blev vi ogsÃ¥ mÞdt af et utroligt ubehÞvlet personale. Ydermere var den pizza og pasta vi havde besti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk dejlig mad. Vi skulle have to bÞffer, en medium stegt og en Well Don, de var stegt til perfektion
. Rigtig God betjening. Alt var som det skulle og mere til. Kan stÊrkt anbefale denne res... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lavede fejl i ordre. Derudover bestilte vi en ret med strimler af oksemÞrbrad. Retten havde ikke set skyggen af oksemÞrbrad. KÊdet var en tykstegsbÞf de havde skÃ¥ret i tern. Super trÊls for f... もっず芋る

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Utilregnelig tjener

BesÞgte stedet fredag d. 12 juli. Maden var ok, men tjeneren var da helt uden for pÊdagogisk rÊkkevidde. Han spillede virkelig hÞjt rockmusik så vi ikke kunne tale sammen. Han ville overdÞve sangerinden inde ved naborestaurenten. Vi bad om at få skruet ned for musikken, men det overhÞrte han. Da en anden gÊst gik op og skruede ned, blev tjeneren sur og der blev skruet op igen. Da gÊsterne rejste sig fra bordet og ville gå gik han hen og slukkede. Han var rasende og smed med fjernbetjeningen. Det varede kun til vi fik maden så skulle vi absolut tvinges til hans musik igen. ForfÊrdelig utilregnelig tjener. Vi talte med tjeneren som tog mod betaling. Hun sagde at vi bare skulle sÊtte os ude foran og ikke i gårdhaven som han åbenbart hersker i.
Vi kommer ihvertfald ikke igen.

2024幎7月12日

Super lÊkkert take away

Super lÊkkert take away, der var klar til afhentning pÃ¥ det aftalte tidspunkt 😊Vi bestilte 1 x peberbÞf og 2x kalvefilet. Maden var fint anrettet i foliebakker lige til at sÊtte i ovnen. Kvaliteten var helt i top 😀👍PeberbÞffen var stegt medium, og kalvefiletten supermÞr. LÊkkert tilbehÞr. Store portioner.
Vores bedste anbefalinger 😀

2024幎5月22日
5぀星のうち4の評䟡

Den bedste pizza i Skagen, Diavola

Har lige nydt en pizza, Diavola. Bunden var den bedste jeg har smagt. Fyld og osten smagte ligeså. Der var stille i restauranten, en sÞndag aften i uge 42. Det gik hurtigt, inden jeg igen var på vej hjem. Tak for en god oplevelse.

2023幎10月22日

Pasta carbobára - Puha!

Pasta carbobára - billig bacon i skiver, som var klippet i smadder. Pastaen var ej heller skideimponerende og jeg har svÊrt ved at forestille mig, at man kan nÃ¥ at bringe vand i kog, koge pastaen og sÃ¥ flÊkke det sammen til en carbonára pÃ¥ 10 minutter - den var jo ikke dampende varm, da den landede pÃ¥ bordet - kÊrlighed var den i hvert fald ikke lavet med
eller Êg
det var faktisk bare pasta, bacon, flÞde og peber.

AtmosfÊren er ej heller noget at skrive hjem om - baggården er trist og kedelig.

2023幎8月4日

Øv!!

Steak overhÊldt med bearnaise sauce så man ikke kunne se mÊngderne af fedt og sener. To kartofler til - ikke just hvad menuen skriver!
BÞrnemenuen som de forÞvrigt havde glemt at lave, Nuggets smagte direkte ulÊkkert!

2023幎5月14日

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte en steak. Well done. Det var en kÞbesteak som havde vÊret i mikroovnen. Kunne kun betale kontant. På den måde undgår man at betale skat.
Hold jer vÞk fra dette sted.

2023幎2月12日

Vi fik lunken kaffe

Vi fik lunken kaffe, kagen var dog rigtig god.
Tjeneren var nÊsten ikke til at komme i kontakt med da vi ville betale, han blev ubehagelig og talte i en ikke acceptabel tone og stil.

Vi kommer ikke igen

2022幎8月30日

Helt utroligt dårlig service

Det startede meget hyggeligt med en aperitif i hÞj sol. Vi endte dog med at vente i mere end 40 minutter på at få en tjener i tale igen, så vi kunne få lov til at bestille. De gange vi så en tjener, havde de travlt med at stimle nytilkomne ind i restaurantens baggård og Ênsede os ikke når vi med fagter og smil forsÞgte at etablere kontakt. Efter at vi ventede lÊnge på at få lov at bestille, fik vi maden helt vildt lang tid fra hinanden (ligesom de andre gÊster vi så modtage mad mens vi ventede på at bestille). Min kÊreste nåede at spise op, fÞr min ret overhovedet kom på bordet. Da den så kom, var det den forkerte bestilling - derfor måtte jeg vente endnu lÊngere tid på at få min bestilling. Samtidig blev tjenerne ved med at tage nye gÊster ind i restauranten, selvom de tydeligvis ikke havde personalekapaciteten til det. + tjeneren kom med en upassende joke om at jeg var krÊsen, da jeg så endelig fik den rigtige bestilling. Trods Skagens gode stemning i sommersolen, leverede restaurantens personale akavet stemning mellem sig selv og gÊsterne og rigtig dårlig service angående maden.
Da vi skulle betale, var der ingen tjenere i syne. Parret, der sad ved siden af os, havde allerede opgivet og gik fra regningen. Vi ville dog give dem muligheden for at rette op på deres fejl, måske tage noget af regningen eller give en kop kaffe på huset. I stedet endte det med en restaurantchef, der råbte op, at de ikke havde personale nok - dårlig undskyldning, så skulle de ikke fortsÊtte med at tage nye gÊster ind. Meget meget dårlig service, de behandler deres gÊster decideret dårligt og uden nogen som helst form for respekt.

2022幎7月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ