Vi havde bestilt online til afhentning. Udover at vi ventede i 20 min pÃ¥ at fÃ¥ vores mad udleveret, blev vi ogsÃ¥ mÞdt af et utroligt ubehÞvlet personale. Ydermere var den pizza og pasta vi havde besti... ãã£ãšèŠã
Fantastisk dejlig mad. Vi skulle have to bÞffer, en medium stegt og en Well Don, de var stegt til perfektionâŠ. Rigtig God betjening. Alt var som det skulle og mere til. Kan stÊrkt anbefale denne res... ãã£ãšèŠã
Lavede fejl i ordre. Derudover bestilte vi en ret med strimler af oksemÞrbrad. Retten havde ikke set skyggen af oksemÞrbrad. KÊdet var en tykstegsbÞf de havde skÃ¥ret i tern. Super trÊls for f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg bestilte en kylling salat
Jeg bestilte en kylling salat,
Den dårligste kylling salat jeg nogensinde har smagt.
Rucola salat med to tomater og noget kÞbe kyllingestrimler som var KOLDT. ÃV
Super lÊkker pizza
Super lÊkker pizza.
Hyggelig restaurant og fin betjening.
Vi besÞgte stedet i uge 29, hvor der er meget travlt. Men der var en fin betjening og virkelig god mad
Utilregnelig tjener
BesÞgte stedet fredag d. 12 juli. Maden var ok, men tjeneren var da helt uden for pÊdagogisk rÊkkevidde. Han spillede virkelig hÞjt rockmusik så vi ikke kunne tale sammen. Han ville overdÞve sangerinden inde ved naborestaurenten. Vi bad om at få skruet ned for musikken, men det overhÞrte han. Da en anden gÊst gik op og skruede ned, blev tjeneren sur og der blev skruet op igen. Da gÊsterne rejste sig fra bordet og ville gå gik han hen og slukkede. Han var rasende og smed med fjernbetjeningen. Det varede kun til vi fik maden så skulle vi absolut tvinges til hans musik igen. ForfÊrdelig utilregnelig tjener. Vi talte med tjeneren som tog mod betaling. Hun sagde at vi bare skulle sÊtte os ude foran og ikke i gårdhaven som han åbenbart hersker i.
Vi kommer ihvertfald ikke igen.
Super lÊkkert take away
Super lÊkkert take away, der var klar til afhentning pÃ¥ det aftalte tidspunkt ðVi bestilte 1 x peberbÞf og 2x kalvefilet. Maden var fint anrettet i foliebakker lige til at sÊtte i ovnen. Kvaliteten var helt i top ððPeberbÞffen var stegt medium, og kalvefiletten supermÞr. LÊkkert tilbehÞr. Store portioner.
Vores bedste anbefalinger ð
Ventetid
Vi ventede 45 minuter fordi de glemte vores bestilling, og lasagnen smagte af en kÞbe-lasagne fra netto.
dejlig pizza og pasta ret
dejlig pizza og pasta ret. KÞrte hele vejen fra Fr.havn til Skagen blot for at få dette. Vi gÞr det gerne idag. Flink, venlig personale som hygger om en. Tak
SkrÊmmende oplevelse
SkrÊmmende oplevelse, som jeg ikke ville Þnske for nogen andre mennesker. Flad sodavand til 65 kroner
Den bedste pizza i Skagen, Diavola
Har lige nydt en pizza, Diavola. Bunden var den bedste jeg har smagt. Fyld og osten smagte ligeså. Der var stille i restauranten, en sÞndag aften i uge 42. Det gik hurtigt, inden jeg igen var på vej hjem. Tak for en god oplevelse.
Velsmagende pizza
Velsmagende pizza. God pizza bund. God service
Pasta carbobára - Puha!
Pasta carbobára - billig bacon i skiver, som var klippet i smadder. Pastaen var ej heller skideimponerende og jeg har svÊrt ved at forestille mig, at man kan nÃ¥ at bringe vand i kog, koge pastaen og sÃ¥ flÊkke det sammen til en carbonára pÃ¥ 10 minutter - den var jo ikke dampende varm, da den landede pÃ¥ bordet - kÊrlighed var den i hvert fald ikke lavet medâŠeller ÊgâŠdet var faktisk bare pasta, bacon, flÞde og peber.
AtmosfÊren er ej heller noget at skrive hjem om - baggården er trist og kedelig.
Fik en grillet T-bone steak ikke nogetâŠ
Fik en grillet T-bone steak ikke noget at skrive hjem om. Det er fÞrst og sidste gang vi spiser her. De skulle bare holde sig til og lave pizza.
Virkelig dÃ¥rlig betjening og maden togâŠ
Virkelig dårlig betjening og maden tog 1 time om og komme, og vores mad var brÊndt på, ik tag der hen . Dårlig
Synes virkelig ikke der er megetâŠ
Synes virkelig ikke der er meget italiensk pizza over stedet. Tager sky hÞj priser og rå kartoffel på pizzaen og var badet ind i vÊske de er ikke vÊrd at besÞge!!!!
Vi koste oss veldig
Vi koste oss veldig! Vi var 4 voksne og 6 barn, pizza og pasta var veldig godt. Betjeningen gjorde raskt plass og fulgte oss opp :)
Ãv!!
Steak overhÊldt med bearnaise sauce så man ikke kunne se mÊngderne af fedt og sener. To kartofler til - ikke just hvad menuen skriver!
BÞrnemenuen som de forÞvrigt havde glemt at lave, Nuggets smagte direkte ulÊkkert!
Kan ikke anbefales
Jeg bestilte en steak. Well done. Det var en kÞbesteak som havde vÊret i mikroovnen. Kunne kun betale kontant. På den måde undgår man at betale skat.
Hold jer vÞk fra dette sted.
Det var en rigtig dårlig oplevelse
Det var en rigtig dårlig oplevelse. En overlegen tjener, kolde kartofler og en brÊndt steak. Og når vi nÊvnte det, trak han bare på skulderen. Hilsen Birgit og James
Vi fik lunken kaffe
Vi fik lunken kaffe, kagen var dog rigtig god.
Tjeneren var nÊsten ikke til at komme i kontakt med da vi ville betale, han blev ubehagelig og talte i en ikke acceptabel tone og stil.
Vi kommer ikke igen
Helt utroligt dårlig service
Det startede meget hyggeligt med en aperitif i hÞj sol. Vi endte dog med at vente i mere end 40 minutter på at få en tjener i tale igen, så vi kunne få lov til at bestille. De gange vi så en tjener, havde de travlt med at stimle nytilkomne ind i restaurantens baggård og Ênsede os ikke når vi med fagter og smil forsÞgte at etablere kontakt. Efter at vi ventede lÊnge på at få lov at bestille, fik vi maden helt vildt lang tid fra hinanden (ligesom de andre gÊster vi så modtage mad mens vi ventede på at bestille). Min kÊreste nåede at spise op, fÞr min ret overhovedet kom på bordet. Da den så kom, var det den forkerte bestilling - derfor måtte jeg vente endnu lÊngere tid på at få min bestilling. Samtidig blev tjenerne ved med at tage nye gÊster ind i restauranten, selvom de tydeligvis ikke havde personalekapaciteten til det. + tjeneren kom med en upassende joke om at jeg var krÊsen, da jeg så endelig fik den rigtige bestilling. Trods Skagens gode stemning i sommersolen, leverede restaurantens personale akavet stemning mellem sig selv og gÊsterne og rigtig dårlig service angående maden.
Da vi skulle betale, var der ingen tjenere i syne. Parret, der sad ved siden af os, havde allerede opgivet og gik fra regningen. Vi ville dog give dem muligheden for at rette op på deres fejl, måske tage noget af regningen eller give en kop kaffe på huset. I stedet endte det med en restaurantchef, der råbte op, at de ikke havde personale nok - dårlig undskyldning, så skulle de ikke fortsÊtte med at tage nye gÊster ind. Meget meget dårlig service, de behandler deres gÊster decideret dårligt og uden nogen som helst form for respekt.