Vi havde bestilt online til afhentning. Udover at vi ventede i 20 min pÃ¥ at fÃ¥ vores mad udleveret, blev vi ogsÃ¥ mÞdt af et utroligt ubehÞvlet personale. Ydermere var den pizza og pasta vi havde besti... ãã£ãšèŠã
Super lÊkkert take away, der var klar til afhentning pÃ¥ det aftalte tidspunkt ðVi bestilte 1 x peberbÞf og 2x kalvefilet. Maden var fint anrettet i foliebakker lige til at sÊtte i ovnen. Kvaliteten... ãã£ãšèŠã
Fantastisk dejlig mad. Vi skulle have to bÞffer, en medium stegt og en Well Don, de var stegt til perfektionâŠ. Rigtig God betjening. Alt var som det skulle og mere til. Kan stÊrkt anbefale denne res... ãã£ãšèŠã
Lavede fejl i ordre. Derudover bestilte vi en ret med strimler af oksemÞrbrad. Retten havde ikke set skyggen af oksemÞrbrad. KÊdet var en tykstegsbÞf de havde skÃ¥ret i tern. Super trÊls for f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Falsk varedeklaration.
Lavede fejl i ordre.
Derudover bestilte vi en ret med strimler af oksemÞrbrad. Retten havde ikke set skyggen af oksemÞrbrad. KÊdet var en tykstegsbÞf de havde skåret i tern. Super trÊls for folk at blive snydt. Endnu mere trÊls for restauranten at prÞve at snyde de forkerte. TrÊls med kÞd der koster 4 gange mindre pr halv kilo når man betaler for noget i en helt anden prisklasse.
Falsk varedeklaration og en smule uhÞfligt kokke personale.
Tag hellere La Famila overfor. Virkelig autentisk og god italiensk mad.
Kommer ikke igen
DÃ¥rlig oplevelse!
DÃ¥rlig oplevelse!
Der var travlhed i restauranten men det undskylder ikke at de 5 takeaway pizzaer var halvbagte og at tjeneren tog 95 kr for meget.
Når man så har kÞrt 10 km for at blive snydt,snydt !
Vi bestille to gange pasta
Vi bestille to gange pasta.
Den ene med kylling. Kylling var kÞbekylling i skårede stykker. Pastaen var kÞbe pastaslÞjfer. Det var uspiseligt. Hertil bestilte jeg vand. Vandet blev serveret i en plastikflaske.
Den anden pasta var med skinke. Skinken var kÞbeskinke i små tern. Pasta var kÞbepenne. Blev spist pga. sult. Hertil blev bestilt en Coca-Cola. Der kom en cola af ubestemmelig art. Tjeneren talte ikke dansk. Så det var svÊrt at blive klog på mÊrket. Det må have vÊret billig cola at dÞmme efter smagen.
Dog forstod tjeneren, da jeg sagde, at min ret var ikke vÊrd at indtage.grov gas
Den skulle jeg ikke betale for. Alene sf den grund får de en stjerne ellers var der givet 0.
Så at kalde det en autentisk italiensk restaurant, er at tage grov gas på andre gode italienske restauranter/ pizzarier.
Kommer der aldrig mere.
DÃ¥rlig stil
Det er så fedt at se travlheden alle steder i Skagen i uge 29. Dog burde en restaurant som Firenze passe på hvordan man behandler kunder. I dag forsÞgte jeg at komme i kontakt med personalet for at bestille to pizzaer til take-away, men fik et beskidt svar om at det ville de ikke - og dermed var der ikke mere at tale om! Måske har I travlt, men derfor taler man pÊnt til kunder - uanset hvad!