レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

När jag kontaktade företaget om frågor om en lampa jag köpt därifrån, där jag var osäker på om lampan var som den skulle eller inte tekniskt, så fick jag en ytterligare likadan lampa skickad till mig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. キッチン用品店

当該企業による記述

Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.

4.3

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Beställning gjordes den 10:e mars

Beställning gjordes den 10:e mars, Ingen återkoppling eller leverans 14 dagar senare, skickade då mail till kundservice, inget svar ännu. Mitt fall verkar tyvärr inte vara ett undantag, ser nu att fler verkar ha samma problem efter att ha läst omdömen här på trustpilot.

2026年3月26日

Hej Carolina,

Efter en undersökning i vår kunddatabas kan vi se att du inte lagt någon beställning hos oss eller är registrerad som kund sedan innan.

Vi ber dig därför se över detta omdöme om det handlar om ett annat företag.

Önskar dig en fin dag!
// Shahin på First Kitchen

Bra produkt

Enkelt beställningsförfarande. Snabb leverans av produkten (vitrinskåp) och ett konkurrenskraftigt pris.
Seriöst företag.

2026年3月17日
5つ星のうち5の評価

Jag är nöjd med hur First Kitchen…

Jag är nöjd med hur First Kitchen hanterade mitt reklamationsärende. Kundservice svarade snabbt och var hjälpsamma genom hela processen. Problemet löstes på ett smidigt och professionellt sätt. Tack för bra service! Rekommenderas⭐

2026年3月12日
5つ星のうち1の評価

Dåliga att svara på mail

Dåliga att svara på mail, finns ej telefonnummer man kan nå dom på. Fakturan kommer före varan ingen. Spårning har dom ingen information om. Jag beställde den 26/2 och idag är det den 8/3, ingen information. Besvikelse tillägg datum för upplevelse går inte att ändra till dagens datum

2026年2月26日

Handla INTE här

Handla INTE här, det är inte seriöst!! Beställde en matta och började ana oråd när det inte kom någon avisering om att den var på väg. Mejlade flera gånger och fick slutligen det här svaret: ”Problemet är att vårt nuvarande lager inte skickar beställningar åt oss längre och tills dess att vi landat i det nya lagret så kommer vi inte kunna skicka din beställning. Tyvärr har vi hamnat i denna situation som vi försöker ta oss loss så fort vi kan.”
Det sämsta är att mattan fortfarande står markerad som står "På lager" med leveranstid 7 dagar. Ingen information om förseningar. Har nu fått pengarna tillbaka, men det skulle aldrig hänt utan tjat.

2026年2月28日

Hej Åsa,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att din upplevelse hos oss inte blev som den borde ha varit.

Det stämmer att vi vid tillfället befann oss mitt i en oväntad lagerflytt, vilket tyvärr gjorde att vi tillfälligt inte kunde skicka ut beställningar som planerat. Vi förstår att detta skapade frustration, särskilt eftersom produkten fortfarande visades som “på lager” på hemsidan.

Så snart du valde att avbryta din beställning och begärde en återbetalning hanterade vi ärendet direkt och återbetalade hela beloppet utan dröjsmål.

Vi tar till oss din feedback och arbetar för att förbättra både vår information till kunder och våra rutiner så att liknande situationer inte ska uppstå igen.

5つ星のうち1の評価

Har inte fått alla varor som jag…

Har inte fått alla varor som jag beställt och betalt för. Får inte heller svar på mejlen.

2026年2月20日

Hej Martina,

Tack för ditt omdöme och vi beklagar verkligen att din beställning inte blev komplett.

Det verkar tyvärr som att vi av misstag skickade en ljusskål istället för två som du hade beställt. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi kommer självklart att se till att skicka ut den saknade ljusskålen till dig.

Tack för ditt tålamod, och vi hoppas att du snart ska ha hela din beställning hos dig.

Smidig köpupplevelse

Smidig köpupplevelse, kommunikation och leverans. Extra plus för snabb och trevlig hjälp när en av skruvarna till stolarna var trasig vid leverans. Ny skruv är redan på väg. Rekommenderas varmt!

2026年1月16日

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du haft en smidig köpupplevelse och att både kommunikationen och leveransen fungerade bra.

Det var självklart för oss att snabbt hjälpa till när en av skruvarna var trasig, och vi är glada att den nya redan är på väg till dig.

Tack för din rekommendation och för att du handlade hos oss!

Kvalitet och leverans

Bra kvalitet på varan jag beställde. Snabb leverans också!

2026年2月10日

Hej Johan,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på varan och att leveransen gick snabbt.

5つ星のうち4の評価

Toppenbra och så snygg lampa!

2026年2月10日

Hej Eva,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd och att du tycker att lampan är så snygg.

Rekommenderar!

Allt gick smidigt och är jättenöjd med stekpannorna jag köpte!

Hej Hanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är så nöjd med stekpannorna.

Tack för din rekommendation och för att du handlade hos oss!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra packat

Snabb leverans och bra packat. 👌

Hej Susanne,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och hur varorna var packade.

Good prices...

Nice communication and best of all - good prices on the web. Easy payment options. Delivery was also fine, I don't know why some people complains here. I guess we are just little spoiled...

2026年1月11日

Hello,

Thank you very much for your kind review! We’re really happy to hear that you appreciated the communication, pricing, and the smooth payment options, and that the delivery worked well for you.

We truly appreciate your support and thank you for choosing to shop with us.

Kind regards,

5つ星のうち5の評価

Supernöjd med varan jag beställde

Supernöjd med varan jag beställde. Hade en fråga till kundservice som besvarades snabbt o proffsigt.

Hej Ulrika,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är supernöjd med varan och att du fick snabb och professionell hjälp från vår kundservice.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。