レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg kan bekræfte, hvad andre også har oplevet. First Lease kræver indbetaling af første rate, inden du får lov til at se en leasingaftale. Det svarer lidt til at skulle lægge et depositum på en l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg syntes Peter Nilsson fra FIRSTLEASE levere en fantastisk service og kan klart anbefale firmaet samt denne dygtige medarbejder. Du dem i begge mine virksomheder og privat. Han giver et hur... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi har snart ventet tre uger på at få svar fra dem, vedrørende leasing tilbud, gennem Autohuset Vestergaard. Bliver ved med at sige, at vi vel få en mail, men intet sker. Udbetaling vil de jo have ind... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Der har for mit vedkommende været SÅ mange problemer med First Lease. Fakturaer der ikke kom, så kom der rykkere, rykkergebyr blev lovet slettet, men kort tid efter kom en rykker på samme regning igen... もっと見る

企業情報

1. レンタカー 代理店

当該企業による記述

First Lease leverer leasingløsninger af såvel person- som varebiler i alle bilmærker. Vores primære produkt er operational leasing, hvor alle services håndteres af os, lige fra service- og vedligeholdelse til salg af den brugte bil ved leasingaftalens udløb.

2.4

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Min meget positive erfaring med First Lease

Jeg har købt bil for første gang hos First Lease, i oktober 2019. Og det kan varmt anbefales. Alt var i orden da jeg kom og hentede min bil. Jeg bor i København, så det var ret afgørende at det hele klappede.
Udover at bilen er rigtig dejlig, synes jeg at den personlige kontakt var i top. Flinke mennesker og helt personligt vil jeg meget gerne igen, handle hos First Lease og Michael Eilert. Tak for handelen !
Morten Christensen

2020年2月27日
5つ星のうち1の評価

Jeg bliver så nok nød til at smide lidt…

Jeg bliver så nok nød til at smide lidt malurt her, på en frisk opplevelse jeg lige har været igennem.

Sagen er at jeg for 4uger siden udser mig en bil som er på lager i Jylland. Men pga. arbejde ikke kan komme og se den før nu 3/10.
2!! dage før denne dato, får jeg så en besked at bilen er solgt.
Ingen advarsel, ingen info ingenting, blot at bilen er solgt.

Jeg har forståelse for at en fugl i hånden er bedre en 10 på taget, men en kundeservice som inkluderer at man sælger en vare til en ny person, selv om man har en aftale med en anden, er bare ikke god nok.
Jeg har selv solgt en del biler og motorcykler og sætter en ære i at være fair mht. info igennem aftalens forløb. At vente til aftalt tidspunkt, burde være professionel kutyme.

Men så igen, brugtbilsforhandlere har ikke deres omdømme uden grund. Så hvad kan man forvente.

2019年10月2日

Kære Kent

Vi er glade for at have solgt den flotte Mercedes, og beklager at en anden i dette tilfælde er kommet dig i forkøbet.

Hos os, som ved andre der sælger unika (ihvertfald sjældent der er 2 helt identiske biler), er varen først solgt når der foreligger underskrevet slutseddel. Derfor orienterede vi også dig straks det var muligt, og som jeg læser dit indlæg, var din arbejdssituation i dette tilfælde en hindring for handel med dig.

Naturligvis forstår vi frustrationen ved at have glædet sig til ny bil, og hjælper naturligvis gerne en anden gang.

Jesper Vindfeld Nielsen
Daglig leder
First Lease Flex- & Bilsalg

Super service! Kan varmt anbefales

2019年10月1日

Hej Kevin

Tak for de pæne ord, og den varme anbefaling

Adm Direktør

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag købt min anden bil hos…

Jeg har i dag købt min anden bil hos First Lease, Flex og Bilsalg i Engesvang.
Første gang købte vi en Clio 4 og vi har været så glade for den, at vi kom tilbage for at købe bil nr. to hos dem igen.
Nogle gange er det manden og servicen, der sælger bilen. Andre gange er det bilen der sælger sig selv. Men nogle få gange er det både bilen og den service man får, der sælger bilen. Dette er tilfældet her. Vi ville give seks stjerne hvis vi kunne.
Tak og vi ses næste gang.

2019年9月3日

Hej Rune

6 Stjerner, så bliver man helt stolt, og samtidig forpligter det overfor alle vores kunder. Tusind tak for den varme anbefaling

5つ星のうち5の評価

Meget kompetente medarbejdere hvor man…

Meget kompetente medarbejdere hvor man virkelig kan mærke at alle brænder for at yde en verdensklasse service. Tak for det.

2019年8月16日

Hej Lars

Tak for dine flotte ord. Du siger bare til, så er vi klar til at hjælpe dig.

Fantastisk service

Fantastisk service, med altid søde og hjælpsomme mennesker.
Og så er jeg bare fantastisk glad for min bil der ikke kunne passe bedre til mine behov, og kører som en drøm!

2019年7月1日

Tak Vivian

Du er altid mere end velkommen i butikken

First Choice - FirstLease

Har gjort brug af Firstlease siden 2014. God rådgivning og service fra start til slut. Vi har indtil videre leaset 12 biler gennem dem og har pt 7 kørende.
Vi kan varmt anbefale Firstlease
Mvh Kim Rasmussen
BR Teknik Cph ApS - Secure4u

2019年3月27日

Kim My Man 🤜
Tusind tusind tusind tak, for den helt igennem fantastiske anmeldelse! Vi kan ikke få hænderne ned 🙌

2019年3月22日

Hej Litten,

Vi bukker og siger mange tak for dine fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for, at du har fået en super service og du også har fået den oplevelse.
Så du får fem krammere herfra 🤗🤗🤗🤗🤗

5つ星のうち4の評価

Altid utrolig hjælpsomme

Altid utrolig hjælpsomme - også midt i leasingperioder

2019年3月22日

Hej Sander,
Vi takker med kyshånd for din anmeldelse 👍😊
Vi sidder klar til at hjælpe dig igen, hvis du skulle få brug for det 📞

Dit First Lease Hold

5つ星のうち5の評価

Personlig betjening og super service…

Personlig betjening og super service på den helt rigtige måde!!

Hej Christian,
Tusind tak for den dejlige anmeldelse :)
Du ved det nok allerede, men vi sidder altid klar til at hjælpe hvis der skulle være brug for det, så du er godt kørende.

Fremragende kundeservice

Hej Maj Britt,
Vi bukker og siger stort tak for din anmeldelse :)
Det er vi rigtig glad for at du synes og vi sidder altid klar alle årets dage 24/7 til at hjælpe.

5つ星のうち5の評価

Ikke mindre end fantastisk service!

Ikke mindre end fantastisk service, specielt fra Sussie som er min kontakt...

Hej Hal,
Det er vi rigtig glad for at høre, og jeg sender din hilsen videre til Sussie. Det bliver hun nok rigtig glad for at høre.
Vi vil altid gøre vores bedste for at holde servicen i top, og vi er glade for at du synes, at vi gør et godt arbejde. Vi er her for dig :)

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse at handle hos First Lease!

Aldrig har jeg oplevet et så imødekommende og professionelt team som hos First Lease afdelingen i Kjellerup, særligt vil jeg fremhæve Jesper som jeg handlede med. Fra start til slut har jeg fået en ekspedition som rækker langt udover mine forventninger.

Min "nye" brugt bil var total klargjort til afhentning på det aftalte tidspunkt og i mellemtiden fik jeg endda en lånebil.

Uden tvivl et sted jeg vil anbefale til andre!

2018年9月22日

Hej Martin,
Tusind tak for det positive ord! Vi er siden rykket fra Kjellerup til Engesvang, men sender din besked videre til Jesper. Er sikker på at han bliver rigtig glad for at høre din ros :)

Vi står altid klar til at andre også kan få "nye" biler, i tip top stand, og poleret af vores nye polerings-mester.

Dit First Lease Hold

Trustpilot エクスペリエンス