Ogólnie szybka dostawa. Same fiszki dobrej jakoÅci, treÅÄ bardzo przydatna. Jedyne, co mi trochÄ przeszkadza, to pudeÅko - jest trochÄ zbyt maÅo sztywne, zrobione z odrobine grubszego kartonu, tak,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fiszki zawierajÄ niewielkie literówki (które w ogóle nie przeszkadzajÄ ), aczkolwiek sÄ ÅwietnÄ powtórkÄ przed rozmowami o pracÄ lub w celu szkolenia pracowników w sposób kreatywny. Nie mogÄ siÄ do... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Przygotuj siÄ na rozmowÄ rekrutacyjnÄ z JavaScript, ReactJS i Angulara ð¯ Zamiast powtarzaÄ caÅy materiaÅ, skup siÄ na tym co najwaÅŒniejsze. Wystarczy, ÅŒe poznasz najpopularniejsze i najbardziej wymagajÄ ce pytania z rozmów rekrutacyjnych. Fiszki dajÄ Ci dostÄp do setek pytaÅ rekrutacyjnych z JavaScript, ReactJS i Angulara. ZostaÅy przygotowane na podstawie osobistych doÅwiadczeÅ osób przeprowadzajÄ cych rozmowy rekrutacyjne.
é£çµ¡å
Bulwar Dedala 28, 54-130, WrocÅaw, ããŒã©ã³ã
- slawek@fiszkijs.pl
- fiszkijs.pl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fiszki Åwietne, ale pudeÅko mogÅoby byÄ lepsze
Ogólnie szybka dostawa. Same fiszki dobrej jakoÅci, treÅÄ bardzo przydatna.
Jedyne, co mi trochÄ przeszkadza, to pudeÅko - jest trochÄ zbyt maÅo sztywne, zrobione z odrobine grubszego kartonu, tak, ÅŒe caÅe fiszki trzeba wkÅadaÄ od góry. Wygodniej by byÅo, gdyby moÅŒna je byÅo przechowywaÄ w pionie, tak by je przekÅadaÄ podczas nauki, i wygodnie wyjmowaÄ, bo teraz by wyjÄ
Ä fiszki trzeba tak naprawdÄ wysypywaÄ na dÅoÅ caÅÄ
zawartoÅÄ pudeÅka :).
Poza tym polecam
Åwietne materiaÅy
Åwietne materiaÅy, PrzydajÄ sie do przygotowania do rozmowy rekrutacyjnej.
Senior programmer - recenzja
Mam ponad 4-letnie doÅwiadczenie komercyjne z Angularem (a programistÄ jestem od 14 lat). W moim przypadku, fiszki idealne nadaÅy siÄ do podrasowania wiedzy oraz jej weryfikacji, w której to materii odczuwaÅem pewne braki. KupiÅem fiszki z Angulara i JS - ÅŒeby w przyszÅoÅci nikt mnie nie zagiÄ Å na rozmowie o pracÄ ;) Co do fiszek: gruby papier, wysoka jakoÅÄ wydruku, porzÄ dne opakowanie - wszystko tak jak sobie wyobraÅŒaÅem, dodatkowo dostaÅem PDF'a i po zakupie odrazu mogÅem zabraÄ siÄ za wersjÄ cyfrowÄ . Super produkt i serdecznie polecam wszystkim wahajÄ cym siÄ.
Idealna powtórka wiedzy
Fiszki zawierajÄ
niewielkie literówki (które w ogóle nie przeszkadzajÄ
), aczkolwiek sÄ
ÅwietnÄ
powtórkÄ
przed rozmowami o pracÄ lub w celu szkolenia pracowników w sposób kreatywny.
Nie mogÄ siÄ doczekaÄ kolejnych wersji, szczególnie w technologiach okoÅo reactowych.
Wszystko super
Fiszki super jakoÅci, nie powinny siÄ szybko zniszczyÄ. Proste i czytelne. Wizualnie trafiajÄ w mój gust. Paczka dobrze zapakowana. WysyÅka ekspresowa (paczka na drugi dzieÅ u mnie).
Dostawa szybka i bez problemu
Dostawa szybka i bez problemu. ByÄ moÅŒe do formualrza zamówieÅ doÅoÅŒyÅbym dane do faktury, aby nie wysyÅaÄ tego w informacjach dodatkowych do zamówienia, nie mniej jednak wszystko bez problemu. Polecem
Åwietny pomysÅ na ugruntowanie wiedzy
Åwietny pomysÅ na ugruntowanie wiedzy. Na prawdÄ warto. Fajnie jakby w przyszÅoÅci pojawiÅy siÄ fiszki z Typescriptu.
ReactJS + JavaScript
Fiszki sÄ bardzo przydatne przy przygotowaniu do rozmów kwalifikacyjnych (dla obu stron :) ) jak i po prostu przy poszerzaniu swojej wiedzy. Bardzo podoba mi siÄ wykonanie fiszek, które sÄ wysokiej jakoÅci. Polecam!
Fiszki JS - Polecam!!!
Åwietny kontakt, ekspresowa wysyÅka, fiszki w 100% zgodne z opisem!
JeÅli chodzi o pytania i przykÅady toâŠ
JeÅli chodzi o pytania i przykÅady to sÄ Åwietne (jedyne co moÅŒnaby dodaÄ to jakieÅ odnoÅniki czy coÅ podobnego do stron gdzie moÅŒna poczytaÄ o niektórych zagadnieniach wiÄcej). Natomiast w tej cenie fajnie byÅoby mieÄ jakieÅ pudeÅko + jakiÅ segregator na zasadzie te pytania juÅŒ przerobiÅem i nie sprawiajÄ mi problemu, te sÄ jeszcze do powtórzenia, a do tych jeszcze muszÄ zajrzeÄ. Przy takiej kwocie wydaje mi siÄ to podstawa, a nie zawiniÄcie fiszków w papierek.
Najlepsze fiszki ever
Na prawdÄ przydatne. Wiele zagadnieÅ sobie moÅŒna odÅwieÅŒyÄ, w moim przypadku nawet duÅŒo byÅo zagadnieÅ o których nie miaÅem pojÄcia. Polecam :)
Idealne uzupeÅnienie wiedzy
Idealne uzupeÅnienie wiedzy - codziennie 10 pytaÅ i czuje siÄ mÄ drzejszy