レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ogólnie szybka dostawa. Same fiszki dobrej jakości, treść bardzo przydatna. Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to pudełko - jest trochę zbyt mało sztywne, zrobione z odrobine grubszego kartonu, tak,... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Fiszki zawierają niewielkie literówki (które w ogóle nie przeszkadzają), aczkolwiek są świetną powtórką przed rozmowami o pracę lub w celu szkolenia pracowników w sposób kreatywny. Nie mogę się do... もっず芋る

䌁業情報

1. コンピュヌタ トレヌニング孊校

圓該䌁業による蚘述

Przygotuj się na rozmowę rekrutacyjną z JavaScript, ReactJS i Angulara 🎯 Zamiast powtarzać cały materiał, skup się na tym co najwaÅŒniejsze. Wystarczy, ÅŒe poznasz najpopularniejsze i najbardziej wymagające pytania z rozmów rekrutacyjnych. Fiszki dają Ci dostęp do setek pytań rekrutacyjnych z JavaScript, ReactJS i Angulara. Zostały przygotowane na podstawie osobistych doświadczeń osób przeprowadzających rozmowy rekrutacyjne.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Fiszki świetne, ale pudełko mogłoby być lepsze

Ogólnie szybka dostawa. Same fiszki dobrej jakości, treść bardzo przydatna.
Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to pudełko - jest trochę zbyt mało sztywne, zrobione z odrobine grubszego kartonu, tak, ÅŒe całe fiszki trzeba wkładać od góry. Wygodniej by było, gdyby moÅŒna je było przechowywać w pionie, tak by je przekładać podczas nauki, i wygodnie wyjmować, bo teraz by wyjąć fiszki trzeba tak naprawdę wysypywać na dłoń całą zawartość pudełka :).
Poza tym polecam

2023幎2月26日

Senior programmer - recenzja

Mam ponad 4-letnie doświadczenie komercyjne z Angularem (a programistą jestem od 14 lat). W moim przypadku, fiszki idealne nadały się do podrasowania wiedzy oraz jej weryfikacji, w której to materii odczuwałem pewne braki. Kupiłem fiszki z Angulara i JS - ÅŒeby w przyszłości nikt mnie nie zagiął na rozmowie o pracę ;) Co do fiszek: gruby papier, wysoka jakość wydruku, porządne opakowanie - wszystko tak jak sobie wyobraÅŒałem, dodatkowo dostałem PDF'a i po zakupie odrazu mogłem zabrać się za wersję cyfrową. Super produkt i serdecznie polecam wszystkim wahającym się.

2023幎1月2日

Idealna powtórka wiedzy

Nie mogę się doczekać kolejnych wersji, szczególnie w technologiach około reactowych.

2022幎12月4日

Wszystko super

Fiszki super jakości, nie powinny się szybko zniszczyć. Proste i czytelne. Wizualnie trafiają w mój gust. Paczka dobrze zapakowana. Wysyłka ekspresowa (paczka na drugi dzień u mnie).

2022幎11月14日
5぀星のうち3の評䟡

Jeśli chodzi o pytania i przykłady to

Jeśli chodzi o pytania i przykłady to są świetne (jedyne co moÅŒnaby dodać to jakieś odnośniki czy coś podobnego do stron gdzie moÅŒna poczytać o niektórych zagadnieniach więcej). Natomiast w tej cenie fajnie byłoby mieć jakieś pudełko + jakiś segregator na zasadzie te pytania juÅŒ przerobiłem i nie sprawiają mi problemu, te są jeszcze do powtórzenia, a do tych jeszcze muszę zajrzeć. Przy takiej kwocie wydaje mi się to podstawa, a nie zawinięcie fiszków w papierek.

2022幎9月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス