レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dieta 4dniowa była komfortowa. Soki były smaczne, chociaÅŒ ŚnieÅŒny uśmiech nie był moim ulubionym. Podobnie Wehikuł czasu. Ku mojemu zdziwieniu nie byłam głodna. Za to cały czas bardzo chciało mi się p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

soki swietne, bede powtarzala taka kuracje. zawiodlam sie natomiast zupami, bo nigdzie nie pisalicie panstwo, ze zawieraja ryby, skorupiaki. ja jestem uczulona na ryby i inne plywajace i dobrze, ze do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zachwycona 3 dniową dietą sokową. Praktycznie nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Soki przyjechały bardzo dobrze zapakowane w mini lodowce (fakt ze jest z tego sporo smieci😁). Mają odpowiednią pojemno... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュヌス バヌ
  2. 飲食料品茞出業者

圓該䌁業による蚘述

fitLY czyli lekko, szczupło i radośnie! fitLY to najlepsze diety sokowe, pyszne soki dla dzieci, naturalne barwniki do ÅŒywności i inne zdrowe produkty.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zamówienie Diety Sokowej 5 dniowej

Drobne nieporozumienie wyjaśnione telefonicznie, produkt i kontakt na wysokim poziomie.

2024幎3月11日

Fitly からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt. Poprosimy o numer zamówienia. Odpowiedź na wysłane zgłoszenia klienci otrzymują jeszcze tego samego dnia. Gdy mamy podany numer telefonu, bezzwłocznie kontaktujemy się z klientem. Poprosimy o przesłanie zdjęcia w celu weryfikacji Pana zamówienia.

Polecam!

Soki od Fitly są przepyszne i bardzo sycące, bo w swoim składzie nie maja dodanej wody. Naprawdę bardzo dobry skład. Próbowałam teÅŒ batony i rownieÅŒ pycha. Wielki plus teÅŒ za obsługę klienta na wysokim poziomie i sposób dostawy. Jednym słowem polecam!

2023幎7月10日

Amazing juices <3

Amazing juices (taste and quality of the product is very high). I really loved helpful client support, always open and client-facing.

2023幎6月27日

UWIELBIAM

UWIELBIAM !
Wasze soki są genialne. Korzystałam z waszej 3 dniowej diety sokowej i kaÅŒdy ze smaków był rewelacyjny! Trochę ÅŒałowałam ÅŒe wzięłam tylko 3, dniowa dietę a nie 5 ! Wrócę do was po kolejne zakupy z wielką przyjemnością ❀

2023幎6月26日

Pyszny detox

Paczuszka przyszła bardzo szybko, świetnie zapakowana. Soczki były przepyszne. Mimo, ÅŒe wzięłam wersję z shotami to nie chodziłam głodna. W 4 dni spadło mi 3kg. Czułam się lekka, zmalał mi brzuch. Napewno jeszcze kiedyś zamówię taki detox.

2023幎3月26日

5぀星のうち5の評䟡

Wasze soki po prostu aÅŒ kuszą wyglądem

Wasze soki po prostu aÅŒ kuszą wyglądem, kolory sprawiają, ÅŒe chce się je pić i pić bez końca:) ich kaloryczność jak i świetny skład mówią jedynie : WARTO SIĘ SKUSIĆ TEN JEDEN RAZ
 i niestety dla naszych portfeli ( a miód dla podniebienia ) ten jeden raz zmienia się w kilka razy w miesiącu;)

2023幎2月28日

Soki pyszne

Soki pyszne, prócz jednego śnieÅŒny uśmiech. Nie potrafię się przekonać aby go wypić. Wizualnie ani smakowo nie zachęca.

2023幎3月18日

5぀星のうち5の評䟡

Soki super ,pierwszy dzień i jak na razie nie czuję głodu...mam nadzieję, ÅŒe będzie tak dalej :)

2023幎2月28日

Rewelacja

Rewelacja pod kaÅŒdym względem. Począwszy od szybkiej realizacji zamówienia i spakowania przesyłki po sam produkt. Zakupiłam 3-dniowa dietę Master zakładając, ÅŒe być moÅŒe będę dojadać bananami z obawy przed głodowym bólem głowy. Jestem miło zaskoczona - 6 małych butelek w zupełności wystarcza a smaki pieszczą podniebienie. Czuję się wyśmienicie i chętnie wrócę do SPOTRFOOD po kolejną porcje soków.

2023幎2月2日

5぀星のうち3の評䟡

Plastik plastik

Smaczne soki, proste składy, cena mogłaby być trochę niÅŒsza.
No i sprawa nadrzędna, czyli po co tyle plastiku? MoÅŒe lepiej szklane butelki, do zwrotu ? Sama nie wiem, ale po trzech dniach mam torbę ponad 30 plastikowych butelek (brałam zestaw 3-dniowy dla 2 osób)

2023幎2月1日

Fitly からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię. Jest moÅŒliwość odesłania butelek na nasz koszt- wszystko moÅŒna przeczytać na naszej stronie. pozdrawiamy

SOKI

WSZYSTKO WSPANIALE

2023幎1月12日

5぀星のうち4の評䟡

Drugi raz ze sportfood

To był mój drugi raz ze sportfood... Soki świeÅŒe,odpowiednio zapakowane , niestety większość soków była bardzo słodka, co sprawiało,ÅŒe cięŌko było dotrwać bez zmiany smaku do końca detoksu..

2023幎1月13日

Bardzo dziękujemy za opinię

5぀星のうち2の評䟡

Usługa do poprawy

Niestety jeden słoik był niedokręcony, więc zupa się wylała do paczki. Zgłosiłem to niezwłocznie. Dodatkowo miał być zestaw 5 róŌnych zup, a były 4, jedna 2 razy. Usługa więc do poprawy.

2022幎11月23日

Bardzo dziękujemy za opinię