レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacja pod kaÅŒdym względem. Począwszy od szybkiej realizacji zamówienia i spakowania przesyłki po sam produkt. Zakupiłam 3-dniowa dietę Master zakładając, ÅŒe być moÅŒe będę dojadać bananami z obawy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dieta 4dniowa była komfortowa. Soki były smaczne, chociaÅŒ ŚnieÅŒny uśmiech nie był moim ulubionym. Podobnie Wehikuł czasu. Ku mojemu zdziwieniu nie byłam głodna. Za to cały czas bardzo chciało mi się p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

soki swietne, bede powtarzala taka kuracje. zawiodlam sie natomiast zupami, bo nigdzie nie pisalicie panstwo, ze zawieraja ryby, skorupiaki. ja jestem uczulona na ryby i inne plywajace i dobrze, ze do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zachwycona 3 dniową dietą sokową. Praktycznie nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Soki przyjechały bardzo dobrze zapakowane w mini lodowce (fakt ze jest z tego sporo smieci😁). Mają odpowiednią pojemno... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュヌス バヌ
  2. 飲食料品茞出業者

圓該䌁業による蚘述

fitLY czyli lekko, szczupło i radośnie! fitLY to najlepsze diety sokowe, pyszne soki dla dzieci, naturalne barwniki do ÅŒywności i inne zdrowe produkty.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Polecam ! Smacznie i zdrowo .

2021幎10月5日

Dobry wybór

Dobry wybór! Myślę, ÅŒe jeszcze kiedyś skorzystam z oferty. Soki smaczne, przesyłka dostarczona szybko. Chcąc zrobić restart i odciÄ…ÅŒyć układ trawienny fajnie jest przez kilka dni pobyć na "diecie płynnej" - ja wybrałam opcje 3 dni i było to optymalne 😉

Pyszne soki

Pyszne soki . Będę zamawiać 3 raz 😊

Zdrowo, smacznie i kolorowo

Polecam!
Wszystko zgodnie z ustaleniami i opisem.
Soki i Dania - świetnie zabezpieczone.
Smacznie i zdrowo!
i
brawa dla marketingu, który nadaje świetne nazwy ;)

5぀星のうち2の評䟡

Niezbyt miła obsługa

Niezbyt miła obsługa, produkty podobne

Fitly からの回答

Szanowna NN, który produkty podobne? prosimy o wiecie informacji ÅŒebyśmy mogli coś z tym zrobić ;)

5぀星のうち4の評䟡

Polecam, ale nie licz na stałą utratę wagi

Wybrałam dietę 3 dniową premium, ÅŒeby oczyścić organizm zrzucić parę kilogramów. Efekt po 3 dniach to -2,5kg. Soki są smaczne (prawie wszystkie - mi nie smakował jedynie gwiezdny pył) i nie chodziłam głodna. Spokojnie 3 dni moÅŒna wytrzymać. Niestety efekt jo-jo nastąpił bardzo szybko, mimo iÅŒ starałam się jeść niskokalorycznie - stąd ocena 4.

Fitly からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię!

5぀星のうち5の評䟡

Dla mnie duÅŒym plusem było to

Dla mnie duÅŒym plusem było to, ÅŒe soki były gęste. Do tego były naprawdę smaczne.

5぀星のうち5の評䟡

Polecam , bardzo dobre soki, przepyszne .

Szybko i smacznie

Szybko i smacznie. Polecam

5぀星のうち2の評䟡

Zawiedziona

Przebyłam 3-dniowy detoks sokami i jestem po prostu zawiedziona - tak samo jak i mój partner, który z kolei miał tą dla „męŌczyzn”.

Miałam czuć się lepiej, mieć więcej energii, a tymczasem uzyskałam odwrotne rezultaty. Bardzo źle się czułam, byłam bardzo ospała kaÅŒdego dnia i zmęczona.

Smak soków? Tak przepyszne 😊 po prostu nic nie zmieniające.

Dodatkowa uwaga: to w jaki sposób powinnam przygotować swój organizm 2 dni przed detoksem, powinno byc wysłane wcześniej na adres e-mail. Otrzymywanie o tym informacji po tym jak juÅŒ dostałam soki, było kompletnie bez sensu, a nie dla kaÅŒdego jest to takie oczywiste.

Nie powtórzyłabym ponownie tej diety, ale z przyjemnością bym zamówiła same soki, bo niektóre były naprawdę dobre.

Fitly からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię i mimo wszystko zapraszamy ponownie! Poprawimy komunikację odnośnie przygotowania do detoksu sokowego. Pozdrawiamy!

5぀星のうち5の評䟡

Dieta bardzo dobra. Smaczna i skuteczna

Dieta bardzo dobra. Siki smaczne i zróŌnicowane. Po 3 dniach był widoczny super efekt. Soków jest sporo wiec głód nie jest szczególnie odczuwalny

5぀星のうち4の評䟡

Soki super, ale...

Soki super, serwis do dopracowania

Fitly からの回答

Pani Izabelo, bardzo prosimy o więcej informacji. Czy były problemy ze stroną, zamówieniem czy logistyką? bardzo zaleÅŒy nam na ocenalchnaszych klientów - prośmy nam pomóc <3 kontakt@sportfood.pl

5぀星のうち3の評䟡

-Soki się przeterminowały przed

-Soki się przeterminowały przed ostatnim wyznaczonym na opakowaniu dniem.
-Za duÅŒo jabłek

-Szybka dostawa i porządnie zapakowane soki
-Mimo duÅŒej ilości uÅŒytych jabłek, całkiem dobre

Fitly からの回答

Szanwna Pani, faktycznie uÅŒywamy duÅŒo jabłek, ale to dlatego, ÅŒe mamy rewelacyjnego dostawcę, który ma przepyszne jabłka najwyÅŒszego gatunk. Jednak łączymy je z innymi sokami warzywnymi - gdybyśmy dodali ich więcej np. soku z imbiru więcej niÅŒ 7% to sok nie naddawałby się do wypicia.
Jaką miała Pani dietę? co się zepsuło? prosimy o informację to będziemy mogli to ulepszyć i usprawnić ;)

Smaczne soki

Smaczne soki, dobra dieta

5぀星のうち1の評䟡

Pieniądze wyrzucone w błoto.

Soki były dobre tylko pierwszego i drugiego dnia. Wykupiłam dietę na 5 dni. Soki były przez cały czas trzymane w lodowce. Na trzeci dzień juÅŒ po odkręcęniu słychać było „strzał” ulatniającego się gazu a smak soku był sfermentowany. Po napisaniu reklamacji dostałam odpowiedz, ÅŒe mam dostarczyć DOWODY. Ciekawa jestem jak dać dowód ze smaku i zapachu. Pieniądze WYRZUCONE W BŁOTO.

Fitly からの回答

Szanowna Pani, u nas nie ma diet 5 dniowych. Bardzo krzywdząco nas pani oceniła (1 na 5),a to nie my :(((( jeśli zamówiła Pani dietę na 3 dni i dwa razy na 1 dzień to faktycznie soki w dniu 5 mogły się nie nadawać do wypicia. Prosimy o informacje

Dostawa według planu

Dostawa według planu, opakowanie w karton styropian z wkładami super pomysł, mam dietę sokowa na 8 dni, obecnie jestem na 2 dniu, cięŌko ale smaczne bardzo, a za taki wydatek to trzeba wytrwać

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。