Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... もっと見る
企業が回答しました
Snel besteld en nog sneller bezorgd, keurig verpakt. De volgende keer bestel ik weer bij Fitnessseller.nl. Net als de vorige keren, want ik wás al hartstikke tevreden over deze webwinkel. Wel forse be... もっと見る
Prijs/kwaliteit kan je nergens beter terecht dan bij Fitness-Seller.nl! Voor de eerste maal heb ik beroep moeten doen op hun klantendienst voor een accessoire die een fabricagefout had (kan gebeuren... もっと見る
企業が回答しました
Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.
Dr. Nolenslaan 113, 6136GM, Sittard, オランダ
Geweldige webshop met scherpe prijzen en goede apparatuur. Goede klantenservice en degelijke verzending.

Fitness-seller.nl からの回答
Duidelijk bestelproces. Goede hulp vanuit de klantenservice bij het aanpassen van mijn bestelling. Levering in hoogwaardige verpakking die de producten goed beschermd.

Fitness-seller.nl からの回答
Alle positieve reviews die Fitness Seller ontvangt zijn dik verdient! Buiten het feit om dat ze een enorm uitgebreid assortiment and kwaliteit producten hebben, steekt vooral hun klanten service en support er met nek en schouders boven uit.
De klantenservice heeft mij meerdere dagen (per e-mail) geholpen om de beste en meest logische spullen bij elkaar te krijgen voor een thuis gym. Bovendien had ik in mijn enthousiasme verkeerde producten besteld, maar ook hier hebben ze met een glimlach mij ontzettend goed geholpen. Dat terwijl ze het pallet weer uit elkaar hebben moeten halen en allemaal andere administratieve trucjes om het goed te krijgen.
All-in-all, is Fitness Seller mijn huisleverancier vanaf nu voor home gym equipment - echt super goed!

Fitness-seller.nl からの回答
Ik heb veel spullen van ATX, aangeschaft via Fitness Seller in mijn gym. Altijd netjes geleverd en goed, degelijk spul. Heb een keer gedoe gehad met de kabel in mijn cable machine, maar dit is na wat onduidelijkheid uiteindelijk netjes opgelost.

Fitness-seller.nl からの回答
Uitgebreid assortiment van kwaliteitsmerk ATX. Bestelling compleet en snel geleverd, ondanks drukte black friday ,helemaal top

Fitness-seller.nl からの回答
Snelle levering, goede producten, goede prijzen en snelle communicatie als er wat is. Er ontbrak namelijk 1 klein onderdeeltje van 1 van de 2 pulleys. Hier is zeer snel gehandeld.

Fitness-seller.nl からの回答
Ik heb veel zo niet bijna alles van mijn home gym besteld bij Fitness Seller.
Goede en degelijke kwaliteit en de levering is ook goed.
Ik raad iedereen die mij iets vraagt over gewichten of toestellen altijd aan om bij Fitness Seller te bestellen.

Fitness-seller.nl からの回答
Het bedrijf is per mail en telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Fitness-seller.nl からの回答
Supersnelle reactie via email, geven meteen een alternatief als er iets niet meer op stock is. Vlotte levering en top producten.

Fitness-seller.nl からの回答
Leveren het geweldige fitness materiaal van ATX. Duidelijk in communicatie, goede handleidingen, wordt netjes vervoerd. Enige verbeterpunt is dat vaak niet alles op voorraad is omdat het zo'n goed spul is en snel uitverkocht is ;)

Fitness-seller.nl からの回答
Hoewel er op één van de polyurethaan schijven een kleine imperfectie bestaat, zijn de schijven van zeer goede kwaliteit. De klanten service heeft mij goed te woord gestaan en medegedeeld dat het puur gaat om een cosmetische imperfectie. Nu stoort het mij niet zo heel erg.
Desalniettemin is het erg fijn om te weten dat ik vooralsnog de optie kreeg dit kosteloos door Fitness Seller te laten weghalen en er een waardebon aan overhield.
Al om al zeer goede kwaliteit in product en in service!

Fitness-seller.nl からの回答
Had een hexbar verkeerd besteld, de klantendienst heeft binnen 30 min tijd mijn bestelling gewijzigd en een creditnota opgestuurd.
FANTASTISCH! Ik zou ze 6 sterren willen geven, maar dit gaat jammer genoeg niet.

Fitness-seller.nl からの回答
A lot of quality equipment from prestigious brands.
The customer support is very good and very quick to respond.

Fitness-seller.nl からの回答
Hele homegym in elkaar gezet met ATX, niets beters te vinden! Professioneel kwaliteit.

Fitness-seller.nl からの回答
Onlangs 5 competitie kettlebells hier besteld. Goede communicatie met de klantenservice vooraf, gevolgd door levering op de door mij aangegeven voorkeursdag. Top!

Fitness-seller.nl からの回答
+Intuïtieve website, makkelijk te gebruiken
+Snelle levering
+Goede klantenservice (Marvin) met meerdere oplossingsvoorstellen
-Onduidelijke tijd levering
-Inhoud beschadigd toegekomen (lakschade halterschijven en licht gescheurde benchkussens) waarschijnlijk door transport

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。