ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
A great shop with excellent advice
A great shop with excellent advice â highly recommended if youâre looking for quality sports equipment. Special mention to the sales assistant/advisor who knows the products inside out and takes the time to help customers.
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd. Gratis training schemaâs erbij. Tevreden klant!
Twee keer hetzelfde leverprobleem.
Ik bestelde 23-03-2026 een zware dumbbell. De dumbbell zou volgens de website op voorraad zijn en de volgende dag geleverd kunnen worden.
Bestelbevestiging werd meteen keurig gemaild. In diezelfde e-mail stond te lezen dat mijn bestelling (of een deel ervan) nog niet helemaal op voorraad was. "Geen zorgen we leveren alles binnen zeven werkdagen netjes bij je thuis."
Vijf minuten later ontving ik een e-mail met daarin de mededeling dat de bestelling helemaal klaar was voor levering en dat de transporteur op 24-03 langs zou komen.
Ik heb een e-mail gestuurd om te vragen welke van de twee e-mails ik kon aanhouden.
Ik kreeg netjes antwoord. Er was een foutje in het systeem en mijn dumbbell stond in bestelling. Zodra de dumbbell bij hen binnen zou komen, zou men contact met mij opnemen om een leverdatum af te spreken.
Op 09-04 heb ik zelf nog maar eens gemaild om te vragen of men al iets kon vertellen m.b.t. de te verwachten leverdatum. Mijn bestelling bleek inmiddels op voorraad en zou worden verzonden naar de transporteur.
Van overleg over een leverdatum of -moment is het niet gekomen. De transporteur mailde dat ze een bestelling gingen leveren en zodra ze 'm hadden ontvangen, zou de track & trace actief worden.
Dat bleek de volgende ochtend meteen al te zijn.
Ik ben de hele dag thuis gebleven, maar er arriveerde geen pallet. Toen ik vervolgens met mijn bestelnummer en t&t op de website van de transporteur ging kijken, werd het nummer daar niet herkend, dus was er verder geen informatie beschikbaar.
Uiteindelijk is vandaag de pallet met mijn dumbbell geleverd.
Het vervelende is dat het met mijn vorige bestelling niet veel anders is gegaan. 20-11-2025 besteld en pas na 04-12-2025, de exacte datum weet ik niet meer, geleverd. Ook hier betrof het een dumbbell die toch niet op voorraad was, ook al stond op de website van wel.
Ik begrijp best dat je niet alle gewichten op voorraad kunt of wilt hebben, maar elkaar tegensprekende e-mails en slechte communicatie van zowel verkoper als hun vrachtvervoerder helpen niet bij een prettige ervaring.
TL:DR Producten worden geleverd, maar zijn niet altijd op voorraad, ook al staat op de website van wel.
Goede kwaliteit dumbbells. *****
Zeer redelijke prijzen. *****
Aardige medewerkers klantenservice. *****
De communicatie kan beter. **
Roeitoestel
Handige levering via zelf te bepalen leveringsdatum. Roeitoestel beantwoordt aan de verwachtingen. Makkelijk te installeren ( niet te zwaar; wijst zichzelf uit; water vullen neemt meeste tijd in beslag; touw vraagt wat handigheid).
Hometrainer sb20 besteld en wachten
Hometrainer sb20 besteld, levertermijn 2 a 3 werkdagen. Vlot geholpen door een zekere Senne. Helaas meer dan 5 dagen radiostilte qua levering. Na een reminder plots mail voor levering. Nu donderdag...das 12 dagen, bijbetaald voor levering op verdiep, in de mail een vriendelijk verzoek om de chaufeur een handje te helpen...neen sorry.
Je kan nog zoveel online reviews lezen - ter plaatse testen is een must en dan is FitnessKing een meerwaarde
Je kan nog zoveel online reviews lezen, als je een fitnesstoestel wil aankopen, moet je gewoon in een showroom meerdere modellen uitproberen. Fitnessking biedt een mooie selectie aan - voor elk budget - en een goede persoonlijke uitleg van de medewerkers.
Levering kon snel en gebeurde correct door een vaste partner.
Merveilleux....
Je n'ai jamais vu un tel service à part sur amazon. J'achÚte un vélo élliptique à 1100 euros. Celui-ci fait un bruit bizarre au bout de 3 mois. J'envoie une vidéo et trÚs rapidement, sans aucune demande de ma part on me propose un échange avec un autre vélo (plus cher) de gamme supérieure avec livraison et montage inclus et gratuit. Je recommande à 100%
Tunturi T60
Vriendelijke bediening in de winkel + correcte levering volgens afspraak.
Correct, stipt en klantvriendelijk
Indrukwekkende zaak om binnen te komen. Mijn fitnessfanaat van een zoon keek zijn ogen uit. Bestelde uiteindelijk online na uitproberen van toestel. Zeer vriendelijke mannen die de installatie deden. Wilden zelfs stofzuigen! Aanrader!
christopeit 2 in 1
service
goede uitleg in de winkel
christopeit 2 in 1 toestel is handig in gebruik
snel op te bergen en binnen 2 minuten weer gebruiksklaar
Een loopband en een krachttrainerâŠ
Een loopband en een krachttrainer besteld. Mits een bijbetaling zijn ze alles op het eerste verdiep komen installeren . Heel professioneel gedaan en vriendelijke mensen. Ook hebben we nog een goede uitleg gekregen qua gebruik en onderhoud. Ik kan dit bedrijf aanraden. Onze vrienden hebben er ondertussen ook al 2 toestellen gekocht.
Jâai commandé récemment un tapis deâŠ
Jâai commandé récemment un tapis de course.
Malheureusement il y a eu un soucis de stock! Jâai apprécié lâimportance accordée à la résolution de notre soucis par lâéquipe du magasin. Jâai reçu toute lâaide souhaitée et plusieurs propositions de solution.
Jâai apprécié la qualité du service aprÚs vente qui est pour moi incomparable. Je recommande mille fois ce magasin
Finnlo Autark 600 on line besteld. Great Customer Service!
Finnlo Autark 600 on line besteld voor levering en installatie.
Kenny zorgde voor een snelle levering en Jurgen de installatie. Alles werkt perfect, en Jurgen "went the extra mile " in het leggen van tegels en opstellen van de fitnessruimte. Alles netjes opgeruimd.
Aanschaf fitnesstoestel voor thuis.
Klaar en duidelijke uitleg zonder echt opdringerig over te komen. Dit geeft vertrouwen en doe je kopen. Dit was men tweede toestel reeds bij Fitnessking.
Bien mais ....
Bonjour, j'aurais mis 5 étoiles si mon vélo d'appartement avait été réellement de stock, service réactif, les livreurs sont super sympa. Un point a amélioré c'est les difficultés à avoir un interlocuteur en Français (un détail ? Peut-être) et la je vais tester leur service aprÚs-vente, car même si le vélo hammer en bois et métal et super beau et qu'il respire la qualité, il couine ! Et il y a un bruit à l'intérieur.... A voir donc, et j'oublie pas de mode d'emploi, ni pour le montage en français
Roeitrainer Nordictrack
Roeitrainer gekocht dat in de toonzaal stond na een goede uitleg van de verkoper. Na levering was er een update probleem van Ifit touchscreen maar dit was snel opgelost na feedback ontavngen per email. Snelle levering en goede service!
Top firma
Top firma. In de winkel heel goeie uitleg gekregen over de toestellen. Zeer aangename verkoper.
Levering was tip top in orde.
Na de bestelling verliep alles zoalsâŠ
Na de bestelling verliep alles zoals voorspeld. Een telefoongesprek gaf de nodige uitleg. Op enkele minuten na klopte de leveringstijd. Het toestel is redelijk gemakkelijk te monteren en voelt stevig aan. We hebben er nu 5 dagen gebruik van gemaakt en het voldoet aan de verwachtingen.
2 zeventigplussers.
Top ervaring!
We hebben de nodige uitleg gekregen en alles verliep vlot. Zelfs vroeger geleverd dan verwacht!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ