Five Star Verrassingsreizen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn vriendin en ik hebben via Social Deal kennisgemaakt met fivestarverrassingsreizen.nl. De aanschaf was vlot geregeld via de website, het proces daarna, tot aan de reis, was voor ons niet h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Boycot deze Extreme oplichters. Als je via vakantieveilingen denkt een retourvlucht te hebben gewonnen, kan je alleen vertrekken vanuit België en Duitsland. De vliegtickets zijn vervolgens vrijwel uit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nu meerdere malen via Five Star Verrassingsreizen gereisd en ben voor echt heel weinig geld in Budapest, Londen, Bari en Valencia geweest. Enige nadeel is wel dat telefonisch contact wat stroe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via VakantieVeilingen had ik een voucher gewonnen en een leuk reisje naar Boekarest geboekt. Helaas kon deze reis niet doorgaan wegens veranderde vluchtschema’s. Ik was best teleurgesteld want ik verh... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 航空刞代理店
  3. 䟡栌比范サむト
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Five Star Verrassingsreizen, de aanbieder van verrassingsreizen en stedentrips in Europa en Noord-Amerika

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Vouchercode fout ingesteld maar na een tijd toch terugbetaald

Geboekt met een voucher die recht gaf op een retourvlucht naar keuze voor twee personen. Bij het einde van de boeking moest ik plots bijbetalen. Hier heb ik achteraf contact voor opgenomen met de klantenservice, daar ik mij van een plaats wou verzekeren. Men gaf toe dat de code van de voucher fout was maar weigert het teveel betaalde bedrag terug te betalen. Dit is een heel onprofessioneel manier van omgang met klanten. Ik zal geen gebruik meer maken van deze firma.

08-01-2024: ondertussen heb ik een aangenaam telefoongesprek gehad met de klantendienst van five star en heeft men beloofd een deel van het teveel betaalde bedrag terug te storten. Daarom heb ik mijn beoordeling aangepast. Bedankt hiervoor!

2023幎12月29日

Beste Evelien,

U kunt uw vraag mailen naar info@fivestarverrassingsreizen.nl samen met uw reserveringsnummer.
Wanneer u met een voucher reserveert kunt u hiervoor contact opnemen met het platform waar u deze heeft aangekocht.

Super!!

In juni met een grote groep (20 personen) naar Split geweest. Alles was top geregeld door Five Star. Van begin tot het eind verliep alles volgens planning en afspraken.

Een aanrader voor iedereen maar dus ook zeker voor grote groepen!

Bedankt voor de mooie ervaring Five Star!

2023幎6月30日

5぀星のうち2の評䟡

Super leuke reis totdat je ze moet bellen

Super leuke reis totdat ik mijn telefoonrekening kreeg. Doordat er daar een storing op de website was moest ik een paar keer contact opnemen. Lang in de wacht gestaan en er werd wel gemeld dat er kosten aan verbonden zijn maar niet hoeveel (ondertussen wel). Kon van dat geld nog iemand laten meevliegen naar Poznan. Echt slecht dit.

2023幎10月17日

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw feedback, onze klantenservice is uitsluitend per mail.
Wanneer u spoed heeft kunt u bellen met het servicenummer, deze meld vooraf dat er kosten zijn verbonden aan het bellen, dit is uw eigen keuze.

in 2e instantie tevreden

In eerste instantie een negatieve ervaring, maar naderhand heeft fivestar alles opgelost en de gemaakte kosten vergoed. Alles werd keurig uitgelegd en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

2023幎11月2日

Beste Klant,

Wij hebben geen telefoon of mail van u mogen ontvangen.
Graag ontvangen wij uw gegevens op info@fivestarverrassingsreizen.nl zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Voucher VakantieVeilingen

Update:
Inmiddels contact gehad met Five Star Verrassingsreizen. Wat blijkt, onze waardebonvoucher had een verkeerd bedrag waardoor we onvoldoende korting kregen. Gelukkig is dit direct aangepast! Ik ben netjes te woord gestaan en ook enkele vragen die ik nog had, zijn keurig beantwoord. Ik heb er nu gelukkig een positief gevoel bij en we kijken uit naar onze stedentrip!
We zijn nog wel in afwachting van VakantieVeilingen omdat de voorwaarden niet volledig kloppend zijn van onze voucher.. Dus helaas nog steeds geen stedentrip kunnen boeken.

—————————————

Via VakantieVeilingen een waardebonvoucher ‘gewonnen’. Extra kosten zijn voor extra bagage, dit staat vermeld, de rest van de kosten zit inbegrepen. Maar bij het reserveren van datums voor een vlucht komen er spontaan extra kosten bij, of we nog even €336 extra willen betalen na het inleveren van de voucher!! Het voelt als oplichting.. Ze creëren het idee dat je goedkoop een paar dagen weg kunt, maar nergens is te lezen dat er dus stiekem veel(!) extra kosten bij komen. Als we niet met onze voucher kunnen vliegen zonder extra kosten, wil ik mijn geld terug!

2023幎11月4日

Beste Sharon,

Fijn u gesproken te hebben, hopelijk heeft u het contact als positief ervaren!

Alles verliep volgens planning

Alles verliep volgens planning! Wij hebben een super leuke stedentrip gehad, mooi hotel, fijne vliegtijden en een geweldige stad! Het was een verrassingsreis, wij wisten dus niet waar we naartoe zouden gaan maar alles was boven verwachting! Zeker een aanrader!

2023幎10月23日

Beste Jet,

Bedankt voor uw feedback, we zijn erg blij dat u een fijne reis heeft gehad!

Klantvriendelijkheid

Na problemen met mijn vouchers van vakantieveilingen ben ik benaderd door Tim en zijn de problemen opgelost . Wij zijn heel goed geholpen en hebben een goede klantenservice nadat wij contact hebben gezocht

2023幎9月13日

Update: annulering reservering opgelost

N.a.v. een klacht in verband met annulering reservering heeft Jochem van Five Star Verrassingsreizen contact met mij opgenomen. Jochem heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd en wij zijn tot een passende oplossing gekomen.

Via vakantieveiling retourticket gewonnen. Via het onlineportaal van Five Star reservering gemaakt voor de door ons gekozen bestemming. Bevesting van gemaakte reservering direct ontvangen met bedankt voor uw reservering. Door deze mail al boeking hotel gedaan. Onder aan mail staat pas uw reservering is in behandeling. Na 5 dagen ontvangen we een mail met het bericht dat onze vlucht vanwege een schemawijziging door de luchtvaartmaatschappij is geanneleerd. En dat we voor klachten contact op moeten nemen met de luchtvaartmaatschappij. Op de site van de betreffende luchtvaartmaatschappij is de vlucht gewoon te boeken. VREEMD. Aangezien we al een hotel geboekt hadden, hebben wij nu extra kosten moeten maken van € 249,88 voor dezelfde vlucht die door luchtvaartmaatschappij door schemawijziging zou zijn geannuleerd. Heel vreemd dit. Telefonist die ik sprak was wel heel vriendelijk en heeft onze voucher met 3 maanden verlengd, maar dit neemt niet weg dat ik nu extra kosten heb. Medewerker gaf aan dat de boekingsagenda op Five Star niet altijd up to date is.

2023幎9月12日

Beste Silvia,

Bedankt voor uw feedback, u boekt volgens de agenda van Vakantie Veilingen, hier staan wij helaas buiten.
Uiteraard kunt u contact met ons opnemen, we kijken dan graag met u naar andere mogelijkheden.

Top ervaring!

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Five Star Verrassingsreizen. Alles was goed georganiseerd en duidelijk van tevoren gecommuniceerd! Het hotel waar we verbleven was ook uitstekend, met een geweldige locatie in het centrum. Ik heb geen enkele opmerking of klacht.

2023幎7月31日

5぀星のうち4の評䟡

Waardeloze Voucher NIET KOPEN! - OPGELOST!

Updated:
Tim gesproken van five star en is allemaal goed opgelost!

Wij hebben een voucher voor 2 tickets via vakantieveiling gewonnen. Het bijboeken van een baby is helaas niet mogelijk, behalve dat je een volwassen ticket moet kopen dus 3 tickets ipv 2 plus baby (<2) wat normaliter een toeslag is, aangezien een baby niet alleen reist en ook niet alleen op een stoel mag zitten, maar daar denken ze anders over bij five star. Voor de reis die wij willen boeken voor 2 personen plus baby kost circa €160 maar bij five star is dat circa €450!!! Toeslag baby is maar €25. Wat vreemd is dat je bagage wel bij kan bijboeken maar een baby niet! Als wij de voucher inleveren dan wordt er maar € 198 in mindering gebracht wat overigens niet eens voldoende is voor 2 personen alleen. Tickets voor 2 personen kost bij five star circa 275€ (normale dagen dus geen toeslag dagen), dan moeten wij alsnog bijbetalen en wij waren in de veronderstelling dat wij 2 tickets hebben gewonnen. Uitgezonderd boekingskosten.

2023幎7月28日

Beste Klant,

Bedankt voor uw feedback, zoals vermeld in de actie voorwaarden bij vakantie veilingen kunt u geen speciale tarieven bijboeken bij de voucher.
Met deze voorwaarden gaat u akkoord bij aankoop van de voucher.

5぀星のうち2の評䟡

Voucher Social Deal

Update 13-9
Vorige week werd ik gebeld door Five stars om verhaal te halen wat er precies mis is gegaan.
Ik vond het fijn om mijn kant van het verhaal goed uit te kunnen leggen en en onderstaand zijn er ook heel veel fouten gemaakt door social deal.
Ondertussen hadden we gelukkig het geld van onze vouchers al terug omdat we deze hebben kunnen annuleren.
Maar five stars heeft een mooie tegemoet koming geboden voor het ongemak.
Erg attent! Bedankt.

27-07-2023
Voucher gekocht via social deal om op reis te gaan! Wij hadden spontaan een paar dagen vakantie samen en het leek ons leuk hier gebruik van te maken.
Allereerst staat er bij aankoop niet vermeld dat je 3 mogelijke vertrekdatums moet kiezen.. dit was voor ons al niet mogelijk. Navraag gedaan en je kon voor 50 p.p. per vertrekdatum uitsluiten.
Na aankoop van de voucher krijg je te zien welke taxes en andere kosten er nog bovenop komen.
Ook word er een toeslag gerekend voor bepaalde datums wat vooraf niet bekend is als je de voucher koopt en social deal wist hier zelf ook niets van.
Uiteindelijk komt er nog ruim 350 euro bovenop de gekochte deal. Zouden we een datum nemen zonder toeslag komt er alsnog ruim 170 euro bovenop aan vooraf onbekende kosten.
Leek misschien ook te mooi om waar te zijn...

2023幎7月27日

Beste,

Inmiddels hebben wij contact met u gehad en uw klacht naar tevredenheid opgelost.
Indien u nog vragen heeft vernemen wij deze graag van u.

5぀星のうち4の評䟡

OPLICHTERS (het is gelukkig opgelost)

Update: Er is telefonisch contact met mij opgenomen en ik heb mn geld voor de koffer terug gekregen. Ik ben blij dat het zo opgelost is.

Hier gaat van alles mis!
Via vakantie veilingen een vlucht naar Barcelona geboekt. Ik heb een extra handbagage koffer voor €40 bij de boeking gedaan. Wanneer ik inlog bij Ryanair is de bijgeboekte bagage nergens te bekennen. Ik heb bewijzen van bankafschriften en de bevestiging mail dat het er echt bij hoort te zitten. Daar heb ik een tijdje over gemaild. Want bellen met de klantenservice kost blijkbaar 60 CENT PER MINUUT! Via de mail begreep niemand waar ik het over had en bij iedere mail werd me opnieuw gevraagd wat het probleem was, terwijl ik dat al 5x had gezegd. Toen zeiden ze dat ze geen mails terug konden lezen als klantenservice. Ook heel apart aangezien ik zelf de oude mails wel kan teruglezen. Uiteindelijk werd er gezegd dat ze niks voor me konden doen.

Ik heb een extra handbagage koffer moeten bijboeken voor €48,50 omdat ik anders geen koffer kon meenemen doordat ik ben opgelicht door five star. Ik verwacht nog steeds dat dit bedrag terug overgemaakt kan worden. Ik heb vaak genoeg duidelijk verteld wat het probleem was en of er een oplossing kwam maar dat was allemaal niet waar en een oplossing kwam er niet.

Later zeggen ze dat ze me hebben geprobeerd te bellen, maar ik neem geen onbekende nummers op als ik geen telefoontje verwacht. Toen hebben ze me gemaild om te vragen hoe laat ze me de volgende dag konden bellen. Dus ik noem een aantal datums en tijden voor diezelfde week. En raad eens? Heel de week door niemand gebeld.

Buiten dit ging er nog meer mis maar dit is voor mij het belangrijkste. Ik ben zeer ontevreden en raad het iedereen af om hier een reis te boeken!!!

2023幎7月19日

Beste,

Bedankt voor uw feedback, fijn dat we u ook telefonisch hebben gesproken!

Keurig opgelost

Wat een oplichters, via vakantieveilingen 87 euro retourvlucht, uiteindelijk kwamen er allerlei toeslagen bij uiteindelijk 227 euro EXTRA kwijt, 1 trolley bijgeboekt, dit hebben ze als ruimbagage doorgegeven, daar begint het kastje muur verhaal, uren bij Ryanair, zij zeggen wijwijzigen niets, Five Star heeft het verkeerd doorgegeven, FiveStar 18 euro gesprekskosten zeggen dat het bij Ryanair ligt, kortom niemand neemt verantwoordelijkheid en wil het oplossen.

Tim van Fivestar verassingsreizen belde, prettig gesprek. Heeft het keurig opgelost, telefoonkosten en extra kosten trolleys worden vergoed. Zelfs de case die al een jaar openstaat bij Ryanair, diefstal/verzekering kwestie gaat hij voor me opgelossen, TOP Tim, wat een opluchting en goede service dankjewel!

2023幎7月12日

5぀星のうち5の評䟡

Voor het weekend contact gehad ivm
gaarne wijziging

Voor het weekend contact gehad ivm storing. Advies was, blijven proberen en boeken omdat er anders geen garanties zijn dat er plek is. Gesproken met Tim. Ook zouden er zelfs nog mogelijkheden kunnen komen vanuit Eindhoven en zouden we dan nog kunnen veranderen. Uiteindelijk lukte het om er door te komen en hebben toen overhaast twee keer 2 tickets vastgelegd voor Valencia. 3 oktober. Vertrek vanaf Charleroi, maar zo vroeg dat we verplicht zijn vooraf een hotel te nemen. Na zoeken hebben we ook gezien dat we terug 10 oktober ‘s ochtends om 6 uur vliegen. Omdat we van Alicante komen moeten we in die nacht dus om 1 uur gaan rijden. Daarom het verzoek, nu we zelf gezocht hebben naar de vliegtijden ( want die worden bij boeking niet vermeld) dit te mogen wijzigen naar een andere datum met andere tijden. Bijv 5 oktober weg en 14 oktober terug. Dit zijn o.i. betere tijden.
Kunt u met ons contact opnemen.
Bestelnr Fsv00033166 en 67.

Contact gehad met Jochem.
Werden weer top geholpen. Probleem is verholpen. We hebben de datum en tijd kunnen wijzigen. Dan een dagje langer zodat wij de mogelijkheid hebben om ook dag eerder richting Valencia te kunnen rijden. Prima opgelost. Bedankt.

Groet
E. Van den Hoeven

2023幎7月6日

5぀星のうち1の評䟡

Niet boeken via deze organisatie‌

Niet boeken via Five Star verrassingsreizen ‌Tenzij je teleurgesteld wil worden.
Mensen opgelet met deze reisorganisatie. Je betaalt flink doet een upgrade voor een viersterrenhotel en krijg dan de goedkoopst mogelijke kamer in dat hotel! Wij hebben veel problemen met onze boeking gehad wat een verrassingsreis moet zijn is een dramareis geworden. Voor alles moet je achteraan bellen. Je moet zelf alles controleren anders gaat het fout. Bijvoorbeeld naamswijziging van een ticket. Echt vreselijk! We zijn bij deze organisatie terecht gekomen via surprisereizen te Capelle aan den IJssel.
Marleen van Boxel-Donk
Antwoord op feedback Fivestar verrassingsreizen

Als reactie op het antwoord van Fivestar verrassingsreizen‌

Fivestar verrassingsreizen:
Je betaalt teveel geld bijv: als je steden of luchthavens uitsluit bij Fivestar betaal je €20,- per uitsluiting! veel te verre luchthavens waar je heen moet rijden. Budget vliegtuigmaatschappijen waar je mee vliegt. Als je klachten hebt over Fivestar verrassingsreizen en je krijgt Jim aan de lijn watch out daar kan Jim absoluut niet tegen! Hij is dan ontzettend klant onvriendelijk. Terwijl je op vakantie bent belt hij je anoniem op en dreigt hij (omdat ik tijdens mijn trip een slechte review hebt geplaatst) dat hij onze terugvlucht kan cancellen. Ik heb zo iets nog nooit mee gemaakt in Nederland!
Hij heeft mijn stedentrip naar Milaan die is betaald door een lieve nicht van ons dan ook dusdanig verpest.
Voor mij in ieder geval nooit meer zo’n Fivestarverrassingsreis ‌
Marleen van Boxel

2023幎6月26日

Beste,

U schrijft onder verschillende namen (die niet eens klant zijn) reviews.
Wanneer u een feedback plaatst en deze is slecht, nemen wij direct contact op om het probleem op te lossen.
Tijdens dit contact (gesprek is opgenomen) bleek u erg onvriendelijk en reageerde u niet op de medewerker.
Graag nemen wij contact met u op om uw klacht te bespreken.
Wilt u mailen naar info@fivestarverrassingsreizen.nl zodat wij contact met u op kunnen nemen?

5぀星のうち4の評䟡

Een verrassingsreis geboekt via hun...

Een verrassingsreis geboekt via hun.... uiteindelijk kwam de datum toch niet uit. Contact opgenomen op 7 juni, er kon niks via hun gewijzigd worden. Tickets moesten direct via de Airliner, prima doen we dat.
Ticket via Airliner gewijzigd en vandaag toevallig contact opgenomen met het hotel ivm naamswijziging. Blijkt dat de hotelreservering 7 juni gecancelled is door five star (aldus het hotel)... op basis waarvan is ons onbekend, maar zeker niet op basis van het telefoongesprek met hun....

Ze gaan het maar oplossen want we hebben doordat we niet wisten dat zij het hotel gecancelled hadden (zonder onze toestemming en zonder ons te informeren!!) extra kosten gemaakt om een naam te wijzigen bij Ryanair die we uiteraard niet hadden gemaakt als we wisten dat het hotel ook al door hun geannuleerd was.....

Het zal me benieuwen hoe dit afloopt..

Aanvulling: ik heb vandaag meermaals gebeld maar jullie konden niet helpen door een storing. Kan gebeuren.... vandaar dat we contact opgenomen hebben via mail, zoals aangegeven door jullie.

We hebben van het hotel zwart op wit een bevestiging dat de boeker het hotel een aantal dagen later geannuleerd heeft.
Ik baseer bovenstaande referentie dus op de info die we nu hebben. En zoals ook gemaild: als het hotel een fout heeft gemaakt zal ik dat als eerste rechtzetten. Maar zolang ik van jullie geen bewijs heb dat de reservering nog staat is die voor mij als geannuleerd, zoals door het hotel mondeling EN schriftelijk aangegeven.

Nav jullie bericht heb ik net nogmaals naar het hotel gebeld en wederom gaf de medewerker aan dat de boeker van de kamer deze ook weer een aantal dagen later geannuleerd heeft. Dat is nu dus 3 maal bevestigd door het hotel. Nu ontvang ik graag jullie bewijs (zwart op wit) dat de reservering nog staat. Linksom of rechtsom: We hebben jullie ruim 500 euro betaald voor vlucht en hotel en we hebben alleen een vlucht. Dat is niet netjes

Update 2: Net gebeld door Tim, die me netjes te woord gestaan heeft, uitleg gegeven heeft en eea netjes op gaat lossen. Uiteindelijk (hopelijk) dus alsnog een leuk weekend in het vooruitzicht. Score nu aangepast naar 3 sterren. Als het echt allemaal opgelost wordt zoals beloofd zal ik 'm weer aanpassen.

Nieuwe bevestiging is binnen en daarmee goed opgelost door de organisatie.

2023幎6月21日

Beste Mervin,

Wat ontzettend vervelend dat u oordeelt na 1 telefoontje met het hotel, wij hebben namelijk niets geannuleerd.
Niet netjes van u om zonder afwachting van de reactie al te oordelen.
Wij nodigen u graag bij ons uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Boeking lukte niet

Twee weken terug wil ik een reis boeken. Ik blijf steken bij de reis in mijn winkelwagentje doen. Dit lukt niet. Ik heb een andere laptop gepakt, lukt weer niet. Heb gebeld 0,70 per minuut.
Ik heb een mail gestuurd en ben uiteindelijk teruggebeld. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb nu eindelijk de reis kunnen boeken.
Ik geef five stars verrassingsreizen 4 sterren.

2023幎5月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス