Five Star Verrassingsreizen レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn vriendin en ik hebben via Social Deal kennisgemaakt met fivestarverrassingsreizen.nl. De aanschaf was vlot geregeld via de website, het proces daarna, tot aan de reis, was voor ons niet h... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Boycot deze Extreme oplichters. Als je via vakantieveilingen denkt een retourvlucht te hebben gewonnen, kan je alleen vertrekken vanuit België en Duitsland. De vliegtickets zijn vervolgens vrijwel uit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb nu meerdere malen via Five Star Verrassingsreizen gereisd en ben voor echt heel weinig geld in Budapest, Londen, Bari en Valencia geweest. Enige nadeel is wel dat telefonisch contact wat stroe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via VakantieVeilingen had ik een voucher gewonnen en een leuk reisje naar Boekarest geboekt. Helaas kon deze reis niet doorgaan wegens veranderde vluchtschema’s. Ik was best teleurgesteld want ik verh... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアー オペレーター
  3. 価格比較サイト
  4. 航空券代理店

当該企業による記述

Five Star Verrassingsreizen, de aanbieder van verrassingsreizen en stedentrips in Europa en Noord-Amerika

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25件

レビューを書く

Geweldige service!

Ik had wat problemen met het boeken, dit in principe door mezelf. De klantenservice neemt ook echt de tijd om je te helpen en wellicht tegemoet te komen. Het laatste is vooral van toepassing geweest bij mijn boeking. Fivestarverrassingsreizen is zeker een aanrader en ook nog eens super voordelig! Als je vragen hebt, kun je ze altijd bellen en/of mailen. Top service, top bedrijf!!

Bedankt Kevin ;)

Groetjes,
Lima

2022年9月17日

Beste Lima,

they work unprofessional

I bought their voucher from Social Deal (the voucher is for accommodation and flight) and used it to reserve a trip.
we received a confirmation letter, and it was just a flight reservation, and it didn't have accommodation information, so I called the Social Deal and their support, but none of them didn't help me. They just passed me on to each other.
I also checked the flight website and saw that the ticket price for that time is about 35 euros per person, even though I paid 200 euros.

After lengthyong discussion with them, it has been more than one week since they didn't respond to my last email.

I think this website is kind of scam; they gave less information and get your money.

2022年9月13日

Beste Sadr,

5つ星のうち5の評価

Kunnen vluchten niet waarborgen!!

UPDATE: Binnen een dag is er contact opgenomen en alles duidelijk uitgelegd door Fivestarverrassingsreizen.
In samen spraak met VakantieVeilingen.nl waar ik de voucher heb gekocht mocht Fivestarverrassingsreizen onze ticket inboeken.
Wij zijn erg blij met deze oplossing, kunnen gaan genieten van een leuke stedentrip!
Al met al een fijne ervaring en een vijf sterren voor de klantgerichtheid!!

Na een boeking te hebben gedaan op de website met een gewonnen voucher via Vakantieveilingen.nl werd de boeking geannuleerd door gewijzigde schema van vliegmaatschappij.
Apart, de vlucht is wel los te boeken op de website.
Telefonische contact gehad met Fivestarverrassningsreizen medewerker kon hier geen antwoord opgeven en ik zou terug gebeld worden wat niet is gebeurd.

Ik heb het gevoel dat ik opgelicht ben!
Als jullie vluchten niet kunnen waarborgen verkoop dit dan ook niet op wat voor website dan ook.

2022年9月6日

Beste Ricardo,

Gebruiksvriendelijke…

Gebruiksonvriendelijke boekingssite waarbij onze waardebon niet werkte. Uiteindelijk besloten niet te boeken. Doei 60 euro.

Edit: wel goed opgepakt en geregeld uiteindelijk vakuit organisatje.

2022年8月31日

Beste Ian,

Bedankt voor uw feedback, ik zie dat u een reservering heeft gemaakt bij ons met uw waardebon.
Dat uw waardebon niet werkt verbaasd ons dan ook, u kunt gerust contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen.
Hiervoor kunt u mailen naar info@fivestarverrassingsreizen.nl

5つ星のうち5の評価

Het zijn een stel oplichters

Het zijn een stel oplichters, je bent verplicht je verzoeking te uploaden en als dat niet lukt annuleren ze gewoon de reis en moet je €30 betalen, en als je wilt bellen hebben ze een heel duur 0900 nummer.

Na plaatsing van de review ben ik gebeld en moet zeggen dat ze het prima hebben opgelost.

2022年8月29日

Beste Michel,

Bedankt voor uw feedback, fijn dat wij u gesproken hebben en uw tickets naar tevredenheid zijn geboekt!
Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag van u!
Wij hopen dan ook dat wij met de geboden oplossing van u wellicht 5 sterren mogen ontvangen!

Zeer goeie ervaring

Behulpzaam.
Altijd bereikbaar.
Denken mee in oplossingen.
Vriendelijk.

2022年8月22日

Beste Ernis,

Bedankt voor uw feedback, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Super netjes geholpen!

2022年8月15日

Beste Y G,

5つ星のうち5の評価

Fijne reis geboekt bij dit bedrijf

Fijne reis geboekt bij dit bedrijf. Contact was makkelijk en snel, daardoor heb ik een leuk retourtje naar Curaçao geregeld en had ik de tickets snel in m’n mailbox zitten. Echt top!!!

2022年8月12日

Beste Mike,

Opgelost

Helaas een negatieve ervaring te melden over FiveStarVerrassingsreizen. Ik heb 2 vouchers gekocht via Vakantieveilingen. Op de website van Five Star staat vermeld bij Service en contact: Vakantie Veilingen (U kunt voor al uw vragen aan Vakantie Veilingen ook met Five Star Verrassingsreizen contact opnemen). Als je dan een mailtje stuurt, met wat voor vraag dan ook word je verwezen naar het betaalde telefoonnummer (60 cent per minuut, eindeloos in de wacht). Ik probeerde op 9-8-2022 een reis te boeken naar Londen met een voucher die geldig is tot 19-8-2022. Bij het afrekenen krijg ik de mededeling dat de voucher verlopen is. Dus stuur ik een mail met kopie van de voucher plus boekingspoging. Antwoord: bellen met 06 nummer. Terwijl het in het boekingsproces fout gaat.
Toen ik de vouchers kocht werd vermeld (staat nog steeds op Vakantieveilingen) vliegen vanaf Weeze. Mooi niet, er worden vluchten aangeboden vanaf Keulen. Dat is toch weer veel extra reistijd en kosten. Eerder heb ik een vlucht proberen te boeken naar Lissabon. Opmdat het proces zo traag ging kwam ik in de knoop met een afspraak. Ik dacht ik maak het straks wel af. Op dezelfde dag was Lissabon als bestemming verdwenen van de site. Volgens Tim, met wie ik toen contact heb gehad zou die bestemming vast nog wel een keer terugkomen voor het einde van de geldigheidsduur van mijn voucher. Niet dus. Op Vakantieveilingen staat dat je kunt kiezen uit 7 bestemmingen. Dat zijn er 6 want de 7e is een verrassing, dan weet je dus helemaal niet waar je aan toe bent. Kortom, ik ben zeeeer ontevreden over de gang van zaken. Voor mij heeft het de schijn van moedwillig proberen mensen vouchers te laten kopen die ze vervolgens alleen met de grootste moeite kunnen verzilveren.

Ben naar aanleiding van mijn review gebeld door Tim. Hij heeft uitgelegd wat er mis is gegaan en waar. Klacht is naar tevredenheid afgehandeld, mijn voucher hoeft niet verloren te gaan en wij zullen toch nog in de gelegenheid zijn een leuke reis te boeken bij FiveStar Verrassingsreizen in het najaar. Dit is service zoals je het graag ziet.

2022年8月11日

Beste Klant,

Bedankt voor uw feedback, zoals vermeld op onze eigen website kunt u voor vragen over vouchers enkel contact opnemen met de voucherdesk, onze klantenservice heeft geen inzage in vouchers.
Mijn collega Tim heeft u destijds vermeld dat Lissabon onderdeel uitmaakt van de bestemmingen die vakantie veilingen inkoopt, echter hebben wij als boekingsplatform hier totaal geen invloed op en dient u zich hiervoor te wenden tot het platform met wie u de koop aangaat, wij kunnen u hierbij helaas niet helpen.
We vinden het jammer dat u direct een negatieve feedback plaatst en niet de contactopties volgt zoals vermeldt.
Wij zullen voor u een terugbelverzoek indienen bij de voucherdesk zodat deze contact met u op gaan nemen.

5つ星のうち5の評価

Alles was top geregeld:) bedankt..

2022年8月11日

Beste Jean,

Complimenten aan Five star

Wij wilden met het gezin een paar dagen weg en hebben via vakantieveilingen retourtickets gekocht. Tijdens het verzilveren hadden we meerdere vragen verdeeld over verschillende dagen. De klantenservice gaf aan dat ik terug gebeld zou worden en ze hebben mij elke keer super netjes teruggebeld. Onze grote complimenten aan Kevin? Volgens mij heet deze vriendelijke meneer zo! Hij heeft ons met elke vraag tot in details geholpen waardoor we met een gerust hart onze trip konden boeken. Hij nam z'n tijd om alles duidelijk uit te leggen. Uitstekende service

2022年8月2日

Beste S P,

Bedankt voor uw feedback, fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Waarschuwing: Five Star Verrassingsreizen

Update 26-07-2022:
Inmiddels ook de bevestiging van de tickets ontvangen.

Update 25-07-2022:
Ik ben (deze avond nog!) teruggebeld door Kevin van de flightdesk van Five Star Verrassingsreizen en hij heeft mij echt uitstekend geholpen. Hij heeft alles geduldig uitgelegd en de door mij gewenste tickets alsnog in optie gezet. Ook heeft hij toegezegd mijn feedback mee te nemen om het reserveringsproces te verbeteren. Het wachten is nu nog op de definitieve bevestiging van de tickets, maar dit was sowieso een sterk staaltje klantvriendelijkheid. 3 sterren erbij!

Initiële melding:
Ze eisen dat je een reisverzekering bij ze afsluit of dat je het polisblad van je verzekering uploadt. Wettelijk mag dit niet, maar als je dat niet doet, annuleren ze je gereserveerde reis. Je kunt evenwel opnieuw reserveren onder dezelfde voorwaarden, maar dan zijn er al 30 euro kosten in rekening gebracht. Ook was in mijn geval de gereserveerde datum (2 weken in de toekomst) niet meer beschikbaar.

Ze zijn alleen telefonisch bereikbaar via een 0900-nummer (à 60 cent per minuut!) en als er na een kwartier eindelijk wordt opgenomen, dan is de benodigde medewerker niet beschikbaar.

2022年7月25日

Beste Paul,

Bedankt voor uw feedback, zojuist heeft u mijn collega gesproken.
Wij zien graag uw update tegemoet zodat wij er zeker van kunnen zijn dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost!
Inmiddels is uw reservering afgerond en hebben wij u de tickets toegestuurd.

5つ星のうち4の評価

We hebben telefonisch contact opgenomen…

We hebben telefonisch contact opgenomen voor wat vragen na het kopen van een voucher via vakantie veiling. Er werd ons verteld dat we naar een stad naar keuze een vliegreis konden boeken. Echter nu wij aan het boeken waren komen er allemaal extra kosten bij en blijkt dat je uit niet meer dan maar een paar steden kan kiezen. De meeste hiervan vertrekken niet eens uit Nederland en de steden zijn ook totaal niet waar we heen wouden.

Edit:
We hebben telefonisch contact gehad met kevin, die ons heel vriendelijk heeft geholpen. Zo kunnen we alsnog op een leuke vakantie.

2022年6月27日

Beste Dunya,

Bedankt voor uw feedback het gesprek van zojuist.
Zoals met u besproken vernemen wij graag van u in het najaar zodat wij samen met u kunnen kijken naar een mooie bestemming!

''Five Star...''?

Na het één en ander gedoe met de voucher van vakantieveilingen, en contact te hebben gehad met Tim, toch nog een goede ''oplossing'' gevonden. Voor de mensen die nog een voucher hebben van vakantieveilingen, lees goed de kleine lettertjes!

Gelukkig ben ik telefonisch gecontacteerd, en is in principe bijna alles goed gekomen, maar was dit niet het geval, dan had ik gezegd dat de service van Five Star niet al te best is. Vooralsnog, bedankt Tim voor de heldere uitleg en oplossing!

2022年6月21日

Beste Milan Thomas,

Bedankt voor uw feedback, Inmiddels hebben wij contact met u gehad.
Graag vernemen wij of u tevreden bent met de geboden oplossing.

Rome

Samen met een vriendin zijn we 4 dagen naar Rome geweest. Omdat het voor ons de eerste keer was waren we al op Google aan het kijken naar eventuele bezienswaardigheden, hierbij heeft Tim ons super goede tips gegeven waardoor wij alles hebben kunnen zien van de stad. Alles was tot in de puntjes geregeld en als er iets geregeld moest worden, werd dat zo snel mogelijk opgepakt. Het was een top vakantie en onze volgende reis gaat dan ook zeker via Five Star verrassingsreizen!

2022年6月1日

Beste Marley,

Great job!!

Great job! Traveled without any issues or problems. Quick and good service. Good hotel, nice flight and times.

Thanks Five Star for the good time!

2022年5月21日

Beste YP,

Prima ervaring

Goede prijs-kwaliteit verhouding, uiterst genoten van mijn vakantie. Zal zeker terugkomen in de toekomst

2022年5月17日

Beste Ximen,

Alles was gewoon top

Alles was gewoon top! ;)

2022年5月16日

Beste Yorben,

Oplossing geboden

Ik ben super content met de oplossing die five star verassingsreizen heeft geboden. Ik had een verrassingsreis geboekt met een waarde van 190 euro maar de uiteindelijke vlucht die ik kreeg was 35 euro waard waardoor ik mij opgelicht voelde. Five star verrassingsreizen heeft dit op een fijne manier afgehandeld en ik heb dan ook een nieuwe voucher gekregen waarmee ik een reis naar waarde kan boeken. Ook heb ik mijn huidige ticket mogen behouden, dank hiervoor

2022年5月16日

Beste Reggie,

Bedankt voor uw gesprek, wij hopen dat u tevreden bent met de geboden oplossing en zien graag uw nieuwe feedback tegemoet waarna ons hoofdkantoor uw bestaande boeking weer kan vrijgeven.

5つ星のうち3の評価

100/100 regeling

100/100 regeling.
In verhouding betaal je 200% voor de reis. Niet aan te bevelen.
Je vlieg vanaf Eindhoven ipv Amsterdam.
Je land 60 km vanaf je bestemming in een andere stad en moet zelf een transfer regelen.
Je komt in een 3 sterren hotel 3 kwartier uit het centrum.
Je vliegt met Rayan Air waar je het kleinste koffertje qua handbagage mag meenemen anders moet je extra betalen.

Gelukkig is het uiteindelijk keurig opgelost door de organisatie.
Ik ben blij met de geboden oplossing.

2022年5月11日

Beste Rider,

Bedankt voor uw feedback, indien u ontevreden bent vragen wij u om uw klacht eerst bij ons kenbaar te maken zodat er gekeken kan worden naar een oplossing.
U kunt uw klacht mailen naar info@fivestarverrassingsreizen.nl

UPDATE

Klant is onbereikbaar, na meerdere contactverzoeken laat de klant niets meer horen.
Dit is erg jammer, we kunnen dan helaas niet de gewenste service bieden.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。