Five Star Verrassingsreizen レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn vriendin en ik hebben via Social Deal kennisgemaakt met fivestarverrassingsreizen.nl. De aanschaf was vlot geregeld via de website, het proces daarna, tot aan de reis, was voor ons niet h... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Boycot deze Extreme oplichters. Als je via vakantieveilingen denkt een retourvlucht te hebben gewonnen, kan je alleen vertrekken vanuit België en Duitsland. De vliegtickets zijn vervolgens vrijwel uit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb nu meerdere malen via Five Star Verrassingsreizen gereisd en ben voor echt heel weinig geld in Budapest, Londen, Bari en Valencia geweest. Enige nadeel is wel dat telefonisch contact wat stroe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via VakantieVeilingen had ik een voucher gewonnen en een leuk reisje naar Boekarest geboekt. Helaas kon deze reis niet doorgaan wegens veranderde vluchtschema’s. Ik was best teleurgesteld want ik verh... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアー オペレーター
  3. 価格比較サイト
  4. 航空券代理店

当該企業による記述

Five Star Verrassingsreizen, de aanbieder van verrassingsreizen en stedentrips in Europa en Noord-Amerika

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25件

レビューを書く

Reis geboekt

Over 2 weken hebben wij een reis geboekt met als bestemming boedapest voor 4 dagen. Alles was heel netjes geregeld met bevestigingsmail dat onze terugvlucht om 18:20 gaat. Mijn vriend keek afgelopen week op internet en echter was de terugvlucht omgeboekt naar half 7 in de ochtend zonder ons iets te laten weten. Hierdoor moeten wij om half 4 het hotel uit waardoor wij onze 4-daagse stedentrip moesten vervangen voor een 3-daagse stedentrip. Gelukkig is dit supergoed opgelost door Tim!

2022年5月4日

Goed opgelost

Na veel onduidelijkheid en miscommunicatie. Is er heel erg snel gehandeld door Tim.
En is inmiddels goed opgelost.
Ik zie uit naar mijn volgende reis.

2022年4月6日

Beste Ardi,

Bedankt voor uw mail, helaas hebben wij geen mail van u mogen ontvangen.
U kunt uw mail sturen naar info@fivestarverrassingsreizen.nl zodat wij u direct kunnen helpen.

Verrassing

Eerder wat problemen gehad met vliegtickets die gewonnen waren bij VakantieVeilingen. Was in eerste instantie heel boos maar Tim heeft het toen zo goed als mogelijk was opgelost. Ondanks dat toch geen gebruik kunnen maken van de tickets. Helaas….
Afgelopen week werd ik verrast door een telefoontje van Tim. Zij hadden, zonder dat ik het wist, mijn “klacht” zeer serieus genomen en er werk van gemaakt bij VakantieVeilingen.
Resultaat….. krijg mijn geld terug en bovendien krijg ik van Five star een kortingsvoucher. Hoe leuk is dit!!!!!
Dikke duim voor jullie Tim.

2022年4月3日

Beste Liesbeth,

Bedankt voor uw feedback, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Milaan

5 dagen in Milaan is wat veel maar er ondertussen nieuwe feedback en de afstand tot het centrum is wat groot maar het is allemaal goed en netjes opgelost door Five star Verrassingsreizen 😃@Tim ik hoop dat je u nog herinnert wat we afgesproken hebben aangezien ik u niet kan bereiken via mail zou ik graag terug telefonisch contact met u hebben of u kan me een mail sturen MVG Crets Nick

2022年3月31日

Beste Klant,

Zojuist hebben wij elkaar gesproken, wij hopen dat u tevreden bent met de gebonden oplossing en zien graag uw nieuwe feedback tegemoet!

Top service!

Had problemen met het reserveren van vliegtickets. Binnen een uur ben ik goed geholpen! Aardige medewerker en denkt goed mee! top service!

2022年3月31日

Beste Marijn,

Zojuist hebben wij elkaar gesproken, we zijn blij dat we het zo snel voor u hebben kunnen oplossen.
Graag zien wij uw nieuwe feedback tegemoet!

5つ星のうち5の評価

Een top week gehad in New York waarbij…

Een top week gehad in New York waarbij wij alles hebben gezien wat we wouden zien, daarnaast had Tim super goede tips waardoor het echt boven onze verwachting was. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat voor een scherpe prijs! Onze volgende reis gaat dan ook zeker via Five Star!

2022年3月24日

Beste Roy,

5つ星のうち5の評価

Door five star verrassingsreizen heb ik…

Door five star verrassingsreizen heb ik met mijn dochters een onvergetelijke week in New York gehad!
Fijne en goede communicatie, service en betrokkenheid!
Aanrader!

Beste Olga,

Super bedrijf

Heel fijn bedrijf!
Net een geweldige vakantie achter de rug.

Hele goede communicatie gehad met Tim, die nét even wat extra’s voor je doet.

In 1 woord: geweldig!!!

Beste Wies,

Goede communicatie

Hele fijne communicatie. Na aanvraag tickets was het binnen no time geregeld. Ook met andere vragen over het inchecken, stoelen boeken enz. bereid om te helpen.

Al met al prima geregeld.

Beste Ingrid,

5つ星のうち5の評価

Echt een hele fijne organisatie

Echt een hele fijne organisatie. Eigenaar is betrokken en alles goed georganiseerd! Ik ga zeker vaker hier boeken.

Beste Guusje,

Fijne communicatie

Bij aanvraag van de tickets is er heel snel gehandeld. Binnen no-time hadden we de tickets op de mail staan. De prijzen waren heel schappelijk en we hebben mede door Five Star Verrassingsreizen een onvergetelijke vakantie gehad.

Beste Max,

Hoopvol

Beste, afgelopen donderdagavond hebben mijn ouders een voucher gekocht via SocialDeal. Deze voucher kostte 200 euro en met het ingeven op de site stond dat zij 150 euro moeten bijbetalen. Op de site van SocialDeal stond dit helemaal niet vermeld. Wij zijn hier niet tevreden over! Ook is de voucher weg nu, we kunnen deze niet meer ingeven op de site. Gelieve contact op te nemen en liefst zo snel mogelijk

Edit,

Na een half uur Ondertussen heel behulpvol contact gehad met hun en samen zoeken we naar de oplossing. Alvast bedankt voor de hulp! En daar hoort ook een aanpassing van het aantal sterren bij.

2022年1月24日
5つ星のうち3の評価

Five star Verrassingsreizen via social feal

Organisatorisch heel veel problemen meegemaakt EN extra hoop geld bij moeten betalen om een, via social deal geboekte verrassingsreis aan 199 euro, geboekt te krijgen.
Heb nu een geplande reis aan +/- 425 euro, weliswaar met enkele zelf gekozen meerwaarden en vliegtuigtaks incluis, aan hetzelfde principe, zijnde vliegtuig en 2 overnachtingen met ontbijt....
De persoonlijke contacten telefonisch en per e-mails met de medewerkers van Five star verrassingsreizen waren vriendelijk en hulpvol.
Waaraan de problemen te wijten zijn geweest kan ik niet achterhalen.
Miscommunicatie met social deal en verdere organisatie...??

Dus wie moest beoordelen!?

Nu ook nog afwachten hoe het goed komt met de corona maatregelen !?

2022年1月7日

Beste Roger,

U kunt hier op uw review reageren of deze verwijderen

5つ星のうち4の評価

Problemen bij het boeken werden vlot opgelost

Ik had via social deal een voucher gekocht. Geen aanrader want er kwam bij het boeken nog meer dan 100 euro bij. Zo wordt het al snel een dure reis. Ook heb ik extra moeten betalen voor een reisverzekering terwijl ik al zo'n verzekering heb. Ik raad het af om op deze manier op reis te gaan. Als je alle extra kosten optelt dan kan je beter met een reisbureau op reis gaan: kost ongeveer evenveel, je vertrekt op de luchthaven die voor jou het dichtstbij ligt en je kan steeds bij het bureau terecht voor info of bij problemen in plaats van enkel via mail.

UPDATE:
Na het plaatsen van bovenstaande review werd ik door Five Star Verrassingsreizen opgebeld. Aan de lijn hing een zeer vriendelijke man die klantentevredenheid zeer hoog in het vaandel draagt. Aangezien er iets was misgelopen met het uploaden van mijn verzekeringsbewijs, mocht ik het via mail bezorgen. Het geld van de verzekering werd enkele dagen later teruggestort. De organisatie heeft dit zeer correct opgelost! Het blijft wel jammer dat je bij het kopen van de reis via Social Deal niet exact weet welk bedrag er bovenop de voucher bij het boeken nog zal worden aangerekend. Hier kan Five Star Verrassingsreizen echter niets aan doen. Social Deal zou best de exacte bedragen die er nog bij komen vermelden.

2021年12月31日

Beste Fenne,

Bedankt voor uw feedback, wij hebben u 2x toe om uw polis gevraagd, deze heeft u niet geupload.
Hierna hebben wij u meermaals geprobeerd te bellen, helaas hebben wij u niet kunnen bereiken.
Het is erg spijtig dat u ons niet terugbelt zoals vermeld in het voicemailbericht.
Graag vernemen wij alsnog van u per telefoon.

Met Vriendelijke Groet,

Trustpilot エクスペリエンス