Produktet var optimalt. Delen til min gamle støvsuger passet perfekt. Hadde spørsmål om diameter på det munnstykket jeg skulle bestille, Det ble ikke besvart, fikk kun oppgitt lenken til produktet. Så... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Delen funket perfekt!! Vaskemaskinen tok ikke inn vann.. så åpnet topp dekselet, demonterte vanninntak greia, der sto serienummer. Kjøpte denne delen av fixpart.no og ble levert på døra 3 dager sene... もっと見る
Etter 2 uker kom endelig tetningslisten til kjøleskapet, men den var defekt. Listen hadde hull og var møkkete. Esken den kom i var brettet i to, så magneten var knekt og pappen den var pakket inn i så... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering, ingen tilbakemelding på support og 3 x så dyrt som originaldelen fra AEG. Ring og sjekk originalt først
Raskt og pålitlig
Rask hjemmelevering
Skriver aldri anmeldelse på nett, men jeg er så fornøyd med Fixpart at jeg bare må dele min opplevelse. Ekstrem rask levering, og varene var som forventet. Anbefales!
Jeg har betalt for levering til døren
Jeg har betalt for levering til døren, men postkontoret leverte ikke pakken til min adresse.
Jeg ber derfor om en forklaring på dette.
Slange til min tørketrommel
Bestilte en slange til min tørketrommel - litt vanskelig å finne ut om den passet, men andre modellnummer fra produsenten var listet, så antok dimensjonen var lik og det var den. Raskt levert på døren.
Ny pumpe til vaskemaskin
Ny pumpe til vaskemaskin. Fikk riktig del med en gang, og varen kom på noen få dager
Fant delen raskt på nettside
Fant delen raskt på nettside, levering tok under ei veke👍🏻
God nettside med oversikt over alt som…
God nettside med oversikt over alt som passer sammen.
Rask og god levering.
Veldig rask behandling av ordren
Veldig rask behandling av ordren, sendt samme dag som bestillt. Konkurransen dyktige priser. Anbefales👍
Posten sendte med feiltagelse varen i…
Posten sendte med feiltagelse varen i retur. Har ikke mottatt noe svar fra fixpart vedr ny vare eller refundering. Ikke holdbart.
Ganske rask levering
Ganske rask levering. Det viste seg at delen jeg bestilte ikke passet helt, hverken el-tilkopling eller utforming for feste var lik den gamle. Må bygges om litt, overkommelig for folk med mekanisk erfaring. Orker ikke å returnere, bruker heller litt ressurser på ombygging!
Rask levering og og støtdemperne passet perfekt …
Rask levering og og støtdemperne passet perfekt til min Asko W6567W vaskemaskin. Så maskinen vart som "ny" etter skifte. Enkelt å skifte, men vær obs på pcb/print kortet med EL komponenter på venstre side som er festet i bunnen, kun er festet med en skrue og to klips. Klipsene knekker lett når du legger maskinen over på siden. Og er en fordel å løsne det kortet , da det er i veien når en skal skifte støtdemper..
Kjøpte trommelskovl til vaskemaskin
Kjøpte trommelskovl til vaskemaskin. Skruehull i den nye delen var større en original del. Kunne derfor ikke bruke skruen på nytt ved skifte av del. Ny skrue fulgte heller ikke med.
Veldig godt fornøyd.Jeg bestilte…
Veldig godt fornøyd.Jeg bestilte dessverre feil del. Den jeg skulle hatt var00653619 støydemper gummi list.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。