Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig god service. Kom som lovet samme dag, som var dejligt, da vi var ret bekymrede over et hvepsebo lige ved soveværelset. Var hurtig og effektiv i behandlingen af adskillige hvepseboer i vores... もっと見る
Ringede til Lars fra Fjernhvepsebo.dk om mandagen. Aftalte mellem 11 - 13 om onsdagen. Lars ringede 11.15 og oplyste, at han ville være fremme et kvarter efter. Efter at være vist Gedehamseboe... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
デンマーク
- fjernhvepsebo.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super fint arbejde og service
Kom få timer efter, at jeg ringede og fjernede et hvepsebo uden nogen problemer.
Super
Super
Det er 2. Gang jeg har haft besøg af FjernHvepsebo.dk begge gange har de siddet skjult og svær tilgængeligt. Men begge gange har de haft fuldstændig styr på det og de har klaret opgaven i første hug.
Pris og aftale overholdt 100%
Jeg fik en meget professionel hjælp til…
Jeg fik en meget professionel hjælp til at få fjernet mine hvepsebo samtidig. Samtidig med var "Hepsemanden " høflig og behagelig så alt i alt en god oplevelse.
Dygtig
Venlig, professionel og hurtig services.
Et besøg og vores problem var løst.
Nem og komme i kontakt med, og svarede på henvendelsen hurtig. På trods af aften/weekend besøg kostede det ikke mere.
Top karakter
Lars ringede 11.15 og oplyste, at han ville være fremme et kvarter efter.
Efter at være vist Gedehamseboet, gik Lars straks igang, hurtigt og effektivt.
Senere onsdag var der ingen aktivitet omkring Gedehamseboet.
Lars ville komme til en ekstra behandling, hvis der stadig var aktivitet ved boet. Dette var heldigvis ikke nødvendigt.
Lars var rigtig flink at snakke med og…
Lars var rigtig flink at snakke med og han kom som aftalt og han har lovet at kigge forbi hvis hvepsene ikke er helt væk. Og han har også givet os et par gode råd. Alt i alt en god oplevelse. Så hvis der kommer flere Hvepse en anden gang ringer jeg til ham igen :-)
Super fint
Hurtig tilbagemelding, rigtig behagelig samtale. Gav garanti, så hvis hvepsene kom tilbage indenfor 3-4 dage skulle vi bare ringe.
Super fint udført
Meget tilfreds...
Jeg kan også kun komme med en positiv tilbagemelding - er nu hvepsefri...
Meget imødekommende - reagerede hurtigt på min henvendelse, samt overholdt aftalen.
Er fuldt ud tilfreds, så kan varmt anbefale Fjernhvepsebo.dk.
Endnu engang en god oplevelse
3. gang vi benytter Lars og endnu engang fuld tilfredshed med ham :-)
Vi havde besøg af hvepsemanden…
Vi havde besøg af hvepsemanden forleden, og det var en god oplevelse. Selve opgaven var fuldført på 15 minutter, og han var så sød at svare på alle de spørgsmål om hvepse der dukkede op.
Alt spillede og hvepsene er nu væk!
Super og hurtig service
Rigtig god, effektiv service
Rigtig god service.
Kom som lovet samme dag, som var dejligt, da vi var ret bekymrede over et hvepsebo lige ved soveværelset. Var hurtig og effektiv i behandlingen af adskillige hvepseboer i vores ældgamle sommerhus. Kom endda tilbage, da vi fandt endnu et bo. Efter et par dage med døde hvepse, er vi nu næsten hvepsefri. Tusind TAK til Lars!
Fin & flot løsning på et problem vi ikke selv kunne løse
Vi have et problem med et hvepsebo i vores stråtag. Det løste FjernHvepsebo hurtigt & kompetent - Kan varmt anbefale FjernHvepsebo.dk
Væg med hvepseboet!
En venlig ung mand kom, da han lovede, og fjernede hvepseboet i hækken i løbet af et kvarter. Jeg er meget tilfreds!
Hurtig reaktion på henvendelse og…
Hurtig reaktion på henvendelse og yderst professionel udførelse af opgaven. Meget venlig og behagelig fremtræden.
Forhørte sig uopfordret efterfølgende om opgaven var fuldført - hvilket den var.
Jeg kan ubetinget anbefale virksomheden.
Hurtigt svar på henvendelsen
Hurtigt svar på henvendelsen. Kom præcist til aftalt tid og var venlig og opmærksom. Alle hvepse er døde, og jeg håber ikke, jeg får brug for Vest Service igen, men hvis det bliver nødvendigt kan jeg kun anbefale.
Rigtig god service
Rigtig god service. Havde besøg af Lars i går.
Kommunikation i forhold til hvornår han skulle komme gik nemt og behageligt. Han kom til aftalt tid, og selvom han var presset var der fint tid til at snakke.
Hvepseboet var nede i en hulmur, med to indflyvningshuller. Der blev pudret grundigt og allerede after en time var der klart mindre aktivitet, med kun enkelte hvepse der fløj noget forvirret rundt. Nu skal der lige holdes grundigt øje med området de næste par dage, men forventningen er klart at vi ikke længere får besøg på terrassen fra dette bo.
De varmeste anbefalinger herfra.
Christer, Ferritslev Fyn
Kom til aftalte tid og er yderst…
Kom til aftalte tid og er yderst effektive. Slut med hvepse. Kan klart anbefale dem
Kim
Trustpilot エクスペリエンス