Hvepseplageレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og effektivt arbejde, Mikkel fra Hvepseplage.dk svarer telefonen, også lørdag formiddag. Super flink og hjælpsom. Vi giver vores bedste anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Med meget kort varsel kom Mikkel en lørdag aften i sommerferien da jeg var blevet stukket af hveps ifm med arbejde ved havekomposten. Der var adskillige hvepse og vi mistænkte et hvepsebo. Mikkel va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ringede og fik fat i Mikkel omkring kl 12 og fik en aftale allerede samme dag. Modtog en sms 20min før han kom og efter en kort besigtigelse af de to hvepsebo blev opgaven klaret. Super venl... もっと見る

企業情報

1. 住まい・ガーデニング

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi fjerner hvepsebo i Gentofte, Lyngby, Hellerup, Virum, Holte og andre områder i Nordsjælland og København. Fjernelse af hvepsebo uanset om de er under taget, i jorden eller andre steder i haven. Miljøvenligt, sikkert og billigt.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

Varmeste anbefaling

Vi vil på det varmeste anbefale Mikkel til alle, der har problemer med hvepse og har brug for professionel og kompetent hjælp. Mikkel er utrolig serviceminded, hurtig til at rykke ud - og arbejder både effektivt og grundigt :-)

2026年5月19日

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.
Super kompetent og professionelt arbejde.
Venlig og imødekommende.
Holder alle aftaler og møder præcis.
Og kunne rykke ud lynhurtigt.
Kan bare varmt anbefale at kontakte Mikkel hvis du har problemer med skadedyr. BUM

2025年11月13日

Lynhurtig svartid og grundig 😀

Jeg kontaktede Hvepseplage.dk lørdag på grund af jord-hvepse i min kolonihave. Allerede samme dag fik jeg svar og dagen efter fik jeg besøg af Mikkel fra firmaet. Han tog en grundig gennemgang og var rigtig god til at forklare om hvepses levevis og vaner, så jeg forhåbentlig ikke får flere hvepsebo.

2025年9月7日

Vi kan varmt anbefale Hvepseplage

Vi kan varmt anbefale Hvepseplage! Efter at et andet lokalt firma havde forsøgt uden held, kom Mikkel samme dag, vi ringede – og fjernede ALLE hvepse på kun ét besøg. Effektiv, professionel og super venlig service. Vi er virkelig lettede og meget tilfredse med resultatet. Hvis du har problemer med hvepse, så er det her firmaet, du skal ringe til!

2025年8月27日

Rigtig god oplevelse

Mikkel var glad, venlig og imødekommende, og han kom igen for at tjekke op på det hele anden gang, og det var med i prisen. Han var dygtig, fleksibel i forhold til tidspunkt og meget effektiv.

2025年8月25日

Super rådgivning og service

Vi havde besøg af Mikkel fra hvepseplage som gav super rådgivning og hjalp os af med et hvepsebo. Alt gik ordentlig til og jeg kan kun sige at vi oplevede god service fra start til slut

2025年8月5日

Hurtig og supergod oplevelse

Hurtig og supergod oplevelse. Vi ringede efter dem, fordi vores skralderum pludselig var hjemsøgt af hvepse. Mikkel fra Hvepseplage rykkede ud få timer efter, og fik straks lokaliseret og udryddet et hvepsebo, som var svært at komme til.
Prisen var nøjagtig som der står på hjemmesiden uden ekstra gebyrer. En klar anbefaling herfra.

2025年7月18日
5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv hjælp til fjernelse af hvepsebo

Vi har brugt hvepseplage mange gange og har hver gang fået fantastisk god og hurtig hjælp.

Vi opdagede lørdag morgen et hvepsebo i vores mur og skrev til Mikkel. Han kom samme morgen kl. 9 og ordnede det og så var problemet løst.

Vi kan på det varmeste anbefale hvepseplage.dk.

2025年7月19日

Trustpilot エクスペリエンス