Jeg bestiller en simpel pizza, nummer 26 helt prÊcist - men jeg ved ikke hvad jeg har fÃ¥et, men det er i hver fald ikke en kebab pizza med pommes - sÃ¥ dÃ¥rligt e sted aldrig kÞb derfra, man kan fÃ¥ sÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
Jeg har lÊnge ledt efter et pizzaria, hvor man vidste hvad man kunne forvente hver gang. Det kan man ved Flamestone! Jeg har endnu ikke, - efter 10-15 bestillinger, kunne sÊtte en finger pÃ¥ noget... ãã£ãšèŠã
Egentligt god mad, men de er ikke for fine til at opkrÊve 37 kr mere for samme pizza, nÃ¥r man bestiller via just-eat - altsÃ¥ udover at man jo naturligvis blive opkrÊvet for et servicegebyr og leverin... ãã£ãšèŠã
Skiltet udenfor gav os indtryk af en hyggelig restaurant, men det er det ikke. Til gengÊld virkede der pÊnt og rent i det skarpt oplyste og helt charmeforladte lokale. Pizzaen var god, men det var lid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Skriver en pris på hjemmesiden og opkrÊver 150% på just-eat
Egentligt god mad, men de er ikke for fine til at opkrÊve 37 kr mere for samme pizza, når man bestiller via just-eat - altså udover at man jo naturligvis blive opkrÊvet for et servicegebyr og leveringsomkostninger oveni. Flamestone mener selv, at de faktisk tjener mindre på det end på en direkte ordre - altså at en vare til 82 kr koster dem mere end 37 kr til just-eat.
I bund og grund hamrende uÊrlige.
Vi har lige fået stjerneskud
Vi har lige fået stjerneskud. Fiskefileten var god og nystegt. Så er alt det positive sagt, bollen var rigtig tÞr og ikke ristet, selve stjerneskudet var fyldt med dild og der var ikke blevet spurgt om der skulle dild på, og det skulle der ikke have vÊret. Alt i alt en rigtig dyr prÞve og en trÊls oplevelse.
Ps der blev også fundet et hår i maden.
Kirsten
Bedste pizzaer
Kanon gode pizzaer! SÃ¥ det sagt!
Friske og saftige råvarer fyldt med smag!
Kan varmt anbefales! Har jeg gjort til omgangskredsen og ingen er blevet skuffet.
Super mad fik det vi skulle have
Super mad fik det vi skulle have
God smag og brÞd er som det skal vÊre
Flink personale
Men der at altid plads til forbedringer
DÃ¥rlig service
Hej,
Bestilte en nr 31, durum med kebab en pommes med lÞgringe.
Jeg får min mad alt er fint, indtil jeg kommer hjem. Jeg mangler mine 8 lÞgringe, så jeg vÊlger at ringe til dem.
De siger jeg lyver og vil ikke refundere min lÞgringe til at starte med. Så jeg ringer 3-4 gange til dem indtil at de vil sende mig pengene. Det er så pisse dårlig service. Ik bestil over telefon da de glemmer dit mad og det tager 20-30 minutter fÞr du får dine penge tilbage.