䌁業情報

3. むンタヌネット マヌケティング業
  4. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  5. SEOサヌビス

圓該䌁業による蚘述

FL Digital marketing bureau. En pålidelig partner med 40 års erfaring i dansk marketing. Vi hjÊlper blandt andet vores kunder med Meta Ads, Google Ads, SEO, Klaviyo, Hjemmesider & design.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

Fantastisk

Vi har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ lavet vores nye hjemmeside hos FL Digital, Matias og hans team og oplevelsen har overgÃ¥et alle vores forventninger. Fra start til slut var de utroligt tÃ¥lmodige og tog sig tid til virkelig at forstÃ¥ vores behov. De guidede os trin for trin gennem hele processen og forklarede alt pÃ¥ en mÃ¥de, der gjorde det nemt at forstÃ¥ – selv for os, der ikke er eksperter.

Det mest imponerende er den fantastiske kvalitet, de leverer, til en pris, man nÊsten ikke kan tro er mulig. Deres omhu, ekspertise og sans for detaljer er i en klasse for sig. Hvis du leder efter et team, der virkelig lytter, stÞtter dig hele vejen og skaber flotte resultater uden at sprÊnge budgettet, så kan jeg varmt anbefale dem!

2025幎2月7日
自発的なレビュヌ

Fldigital har vÊret prÊcis det

Fldigital har vÊret prÊcis det, vi har Þnsket for vores webshop. Utrolig personligt samarbejde, hvor man lÊrer alle specialisterne at kende og ikke kun en 'sÊlger.'

StÊrke kampagner pÃ¥ alle fronter – bÃ¥de SOME, ADS, SEO og email-marketing spiller 110%.

Indtil videre har jeg ikke en finger at sÊtte på det arbejde, de har udfÞrt for os! Man fÞler heller ikke, at man bliver påduttet unÞdvendige ting for, at de kan tjene penge, hvilket jeg fÞler er en sjÊldenhed i branchen!

KÊmpe tommel op herfra!

2024幎9月30日

Et godt valg

Vi har arbejdet sammen med Marc og Rene i en lang rÊkke år, også inden de blev en del af FLDigital. Jeg fik dem anbefalet, og det har vÊret et fantastisk samarbejde. Der er en god sparring, med gode ideer og god opfÞlgning. De er fagligt dygtige og nogle gode mennesker. Tak til jer.

2024幎9月26日

Enestående digital partner til Meta

Enestående digital partner til Meta, Google og Klaviyo!

Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med FL Digital i lÞbet af det seneste år, og jeg kan med sikkerhed sige, at de har leveret en service i en klasse for sig selv.

Min virksomhed befandt sig i en udfordrende periode, hvor jeg havde brug for nye perspektiver og strategier for at booste min online tilstedevÊrelse. FL Digital kom ind som en Êgte sparringspartner og viste sig at vÊre den afgÞrende faktor for vores succes.

Der er ingen tvivl om, at FL Digital skiller sig ud fra mÊngden. Deres ekspertise inden for Meta, Google og Klaviyo er bemÊrkelsesvÊrdig, og det har vÊret en sand fornÞjelse at opleve deres dedikation og professionalisme. De formår konstant at levere skrÊddersyede lÞsninger, der matchede mine behov.

Jeg har tidligere vÊret i kontakt med forskellige bureauer, men ingen af dem kunne matche den vÊrdi og det engagement, som FL Digital tilbÞd. Deres evne til at forstå vores forretningsmÊssige udfordringer og omsÊtte dem til effektive digitale strategier er intet mindre end imponerende. Tak sÊrligt til Anne-Sofie :)

Ud over deres ekspertise er FL Digital også kendetegnet ved deres forståelse for kundeservice. De går langt for at sikre, at vi fÞlte os trygge og velinformererede gennem hele processen. Deres proaktive tilgang og evne til at kommunikere tydeligt og effektivt gÞr dem til en pålidelig samarbejdspartner.

Samlet set kan jeg ikke anbefale FL Digital nok. Hvis du leder efter en digital partner, der virkelig kan gÞre en forskel for din virksomhed, så er FL Digital det oplagte valg. De har helt sikkert fortjent deres fem stjerner!

2024幎4月1日
自発的なレビュヌ

FL Digital forstår at sÊtte sig ind i ens brand og identitet

Professionelle mennesker, der virkelig har styr på sit arbejde og er super gode til at forklare.

FL Digital forstår at sÊtte sig ind i ens brand og identitet, hvilket virkelig er vigtigt for os. Hvis ikke man kan forstå den virksomheds brand, som man yder arbejde for, så kan det vÊre det samme. Og hos FL forstår de det.

Hertil er de altid tilgÊngelige, hvis man pludselig får brug hjÊlp eller lign., og der finder de tid til en hurtigst muligt. Og så får vi også super gode resultater på bl.a. vores kampagner, som de også hjÊlper os med at opsÊtte.

Det hele spiller hos FL.

2023幎10月19日

Top professionelle

Top professionelle! Hurtig til at give respons. Dygtig til at kommunikere så svÊre tekniske forhold var let at forstå. Ekstrem effektiv Facebook kampagne de satte op, som gav et resultat langt over det forventede. Kan stÊrkt anbefale dem!

2023幎7月7日

Jeg har kun rosende ord om FL Digital

Jeg har kun rosende ord om FL Digital!

De har kÞrt vores webshop siden vi overtog den. Og det er bare fremgang på fremgang.

FL Digital kÞrer både vores SEO, Google og Facebook annoncering. Og vi får pengene mange gange hjem pga deres arbejde.

Vi får hver måned en opdatering og vi bliver skam også sat i arbejde, hvis ikke sitet lever op til FL Digital. Det kan jeg ret godt lide

Kunne de få 10 stjerner havde de fået det!
TAK for Jer

2023幎10月17日