4.0

TrustScore 5段階評䟡の4

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi fik det spark vi havde brug for under en krisetilstand

McMarketing gav os virkelig det spark, vi havde brug for under en krisetilstand. Sammy var så gavmild at give os en masse konstruktiv feedback uden betaling, som et bevis på, hvad de kan levere. Det har allerede lÞftet vores virksomhed markant. Kan klart anbefales. Meget kompetente mennesker bag.

2026幎3月27日

ForfÊrdeligt menneske

ForfÊrdeligt menneske, sidder truer folk pÃ¥ Instagram med “kom til IshÞj med dig” som om han er gangster og kalder andres familier for tabere osv. ALDRIG brug ham, han har storheds vanvid fordi han har vÊret med i nogen dr reels ingen har set😂

2026幎3月31日

Mcmarketing からの回答

Tak. Du giver mig mere energi til at fortsÊtte. Og det beviser netop blot hvad jeg siger. Alle mine kunder elsker mig. Mine haters kender mig ikke

Anbefaling efter +8 måneders samarbejde

Jeg har arbejdet sammen med Sammy fra MCmarketing som vores Google Ads-partner, og det der vi elsker ved samarbejdet er hans forståelse for Þkonomien bag markedsfÞring - ikke bare klik og ROAS, men reel bundlinje og profit.

Sammy sÊtter sig ind i vores forretning, vores marginer og vores målsÊtninger, og styrer annonceringen aktivt ud fra hvad der skaber mest overskud, ikke bare mest omsÊtning.

Hvis du leder efter en Google Ads-partner, der tÊnker som en ejer, forstår tallene og arbejder målrettet mod hÞjeste mulige profit, kan jeg klart anbefale Sammy og MCmarketing.

2025幎12月23日

Sammy er den bedste til Google Ads i DK

Når jeg eller mine kunder har brug for hjÊlp til Google Ads, er Sammy altid mit fÞrstevalg.

Han har en imponerende evne til hurtigt at se, hvad der skal til for at lÞfte en konto til nÊste niveau, og han leverer altid klare, velunderbyggede og dybdegående svar på alle spÞrgsmål.

Det, der gÞr Sammy helt sÊrlig, er kombinationen af hans faglige skarphed og hans personlige vÊsen. Udover at vÊre ekstremt dygtig til Google Ads, er han også en behagelig, imÞdekommende og altid positiv samarbejdspartner.

Jeg kan varmt anbefale Sammy til alle, der Þnsker en kompetent og engageret sparringspartner på Google Ads.

2025幎9月2日
自発的なレビュヌ

Giver alle mine anbefalinger til Sammy og McKenna Marketing hvis I er i tvivl omkring jeres Google.

Vi har tidligere refereret og samarbejdet med Sammy & hans team på Google og vi har ikke vÊret andet end fuldt ud tilfreds. Han går altid den ekstra mil, og med god kommunikation har vi altid fÞlt os sikre - og det samme har de kunder vi har refereret videre og arbejdet sammen på.

Vh. Jeppe
Markeity

2025幎9月15日

Stor anbefaling af Sammy

Stor anbefaling af Sammy! Han har hjulpet mig på flere Google Ads konti og har vÊret en helt fantastisk sparringspartner i forbindelse med easyrate og vores Google Ads strategi. Kan klart anbefales herfra!

2025幎9月15日
自発的なレビュヌ

Specialister i profitoptimeret Google annoncering og compliance

Jeg har efterhånden haft en håndfuld forskellige marketing konsulenter på til at styrer Google Ads i min forretning. Den store udskiftning skyldes at jeg sœlger produkter indenfor mental sundhed, hvor der er ekstremt stramme krav til compliance.

FÞrst med Sammy fra mcmarketing.dk ved roret er det lykkedes at få profitable Google annoncer op og kÞrer kontinuerligt uden de bliver lukket igen.
Kœmpe anbefaling herfra!

2025幎9月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har brugt Sammy som konsulent

Jeg har brugt Sammy som konsulent ift. mine Google Ads konti flere gange.

Han er super dygtig og mega kompetent på området, og det kommer fra én, som i forvejen har brugt flere år på området. Han er sindssygt skarp til at give feedback på de konti, som jeg sidder med, og at bruge ProfitMetrics, som er et genialt vÊrktÞj.

Jeg kan helt klart anbefale ham i fremtiden, og vil blive ved med at bruge ham til at tjekke mine kunders hjemmeside igennem :)

2025幎9月11日
自発的なレビュヌ

Jeg faldt for Sammy’s reklame på

Jeg faldt for Sammy’s reklame pÃ¥ Facebook hvor han virket utrolig trovÊrdig og Êrlig. Han lover jo profitgaranti og lover ogsÃ¥ at have “hÃ¥nd pÃ¥ kogepladen” sammen med kunden og “hvis du ikke tjener nogen penge, sÃ¥ gÞr vi hellere ikke”. Jeg fik hurtigt tilmeldt mig kontaktformular og fik aftalt et mÞde. Jeg finder sÃ¥ ud af til mÞdet at man skal betale for leads ogsÃ¥ hvis det ikke fÞre til et salg. Jeg spÞrger til mÞdet ind til hvad de mener nÃ¥r Sammy i sin video pÃ¥stÃ¥r at have hÃ¥nden pÃ¥ kogepladen med kunden. Det jeg kan konstatere er fup og fidus og er bare endnu et salgstrick for at lokke kunder ind i forretningen. Det bliver et nej tak herfra og jeg anbefaler ikke at man bruger McMarketings ydelser eller services.

Vh
James Munch Vestergaard
Kontaktvern ApS

2025幎8月25日

hej James.

Vi tilbyder en service hvor du udelukkende skal betale for at få varme leads ind i din forretning, sammenlignet med at betale en fast pris ligegyldigt hvad der sker.

SpÊndende du uden at prÞve hverken ydelser eller nogle services kan have en holdning. Det svarer lidt til at tale dårligt om en restaurant du aldrig har besÞgt. Du har aldrig vÊret kunde.

Du har yderligere truet min kollega ved citat "jeg samarbejder kun med folk jeg kan komme efter og banke"

Rigtig fin fÞrstehåndsindtryk

Rigtig fin fÞrstehåndsindtryk, fin fÞrste dialog.

Skeptisk forretningsmetode med “overskudsdeling”

Og efter tilbudgivning,
Sindssygt aggressiv for at få en ordre i hus!

Ringer fredag aften midt i aftensmaden, og end ikke at jeg spiser med mine bÞrn kan få sÊlgeren til at besindige sig. Beskeden om at vedkommende kunne ringe mandag igen var ikke acceptabel, her foreslåes istedet lÞrdag eller senere fredag aften.

En adfÊrd og salgsarbejde jeg bestemt ikke bryder mig om

2025幎8月15日

Hej Peter.

Jeg beklager på vegne af min kollega Nicolai at kommunikationen ikke var i top

Sammy og hans team varetager vores

Sammy og hans team varetager vores komplette digital tilstedevÊrelse! og har kun positivt at sige, vi vÊlter os i leads. og trods dette arbejder vi konstant på at optimere de elementor der kan forbedre prisen, fx lanceres der i 2025 en helt ny hjemmeside!

der klar sparring fra hele teamet både på det de laver, men også på de eksterne ting som kan forbedre det for os alle da de jo er performance based! Så klare varme anbefalinger fra Gulv Master

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Sammy og teamet kan varmt anbefales

Min oplevelse med MC Marketing har vÊret intet mindre end fremragende. Sammys dygtighed og ekspertise inden for Google Ads har givet mig en helt ny forståelse for hvad kompetent marketing kan munde ud i. Sammys viden og sÊrlige evner til at arbejde med POAS (Profit on Ad Spend), formår at maksimere udbyttet og så er han altid flink til at hjÊlpe og lÊre fra sig.

Hans team er både professionelt og yderst engageret i at sikre succes for deres kunder.

Jeg kan varmt anbefale MC Marketing til alle, der Þnsker at forbedre deres online markedsfÞring og se reel vÊkst i deres forretning.

2024幎1月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。